.
Затворена тема
Страница 75 от 119 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2972
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Перфектната неделя. Разпуснах качествено, разходих се из любимия ми град, видях се с готини хора, гледахме и мача. Определено съм доволен. И спечелих шал на Юнайтед от ГлоБул. Гоооол-майстор съм.

Сутринта с махмурлук, с настроение...

Всяка една неделя
    Последно редактирано от DarkTemplar : 10-07-2012 на 18:10
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Е, не. Дразнещото индивидче вчера ми провали почти цялата вечер. Повече никога няма да изляза с нея. Предпочитам да си вися в стаята сама, отколкото с това нещо. Божеееее, то бива бива проста работа, ама баш пък толко.
    Поне намерих пари в дискотеката
    И после си прекарахме добре като се върнахме в апартамента с моите съквартирантки. <3
    И днес си купих толкова много неща <333 И то толкова евтино. АХ! И прекрасният ми се занимава с мен цял уикенд, имам чувството, че трябва да го заточат да се прибере при семейството си и да изпадне в тъпотия, за да се сети да ми пише :/
    Оная вечер видях господин Мистериозният. Жегна ме малко, но изглеждаше сякаш се радва да ме види? Не знам, не съм го мяркала от повече от седмица, що не е моята специалност, защо защо защооо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поне вече мога да дишам! И се развличам с козметика, че... такива мисли ме налягат, че не е истина просто...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ми като цяло ми е малко гадно... Днеска се разхождахме по парка и видях, че есента почва да настъпва... А на мене това ми влияе страшно депресиращо. Следобяда ми беше просто лошо на душата. И гледахме залеза, това допринесе още повече за ситуацията... Пък и ми се появиха разни философски въпроси от сорта на "какъв е смисълът на живота" . Дано утре малко да се поразведря с това училище. Мисля и да намажа някаква абстракция.

Супер фен Аватара на Irti
    Скаааапан, а утре трябва да търся някакъв забутан адрес на майка си в гъза.. нито улицата знам, нито мястото.. ще има да въртя като побъркан.

Тази вечер ще спя сам.. бал съм го. Мирна ти глава поне.

Поне имам много цигари и много алкохол.

Аре да идва датата, да говоря с тоя босляк наречен началник и цялата полиция да ми се мане от главата, че ми омръзна от тия. Почнах да сънувам катаджий.

Боса работа.

Мега фен Аватара на Dagichka
    дъх, изведнъж пак ме налегна тва състояние на.. апатия, жал и сарказъм към мен си, всички и всичко. а толкова много искам да съм щастлива и благодарна за малките неща, защо съм такъв егоист и не мога истински да се зарадвам бе? твърде много мисля за миналото и за някво измислено розово бъдеще като същевременно пропускам настоящето,, за тва си кретам от сумати време по същия тъп, безмислен начин.. направо ми иде да се наритам

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    дъх, изведнъж пак ме налегна тва състояние на.. апатия, жал и сарказъм към мен си, всички и всичко. а толкова много искам да съм щастлива и благодарна за малките неща, защо съм такъв егоист и не мога истински да се зарадвам бе? твърде много мисля за миналото и за някво измислено розово бъдеще като същевременно пропускам настоящето,, за тва си кретам от сумати време по същия тъп, безмислен начин.. направо ми иде да се наритам
    съчувствам ти сестро, и аз съм по същия начин в момента.. не мога да се насладя на това което имам, не мога да покажа чувствата си но иначе денят беше хубав, разходката беше страхотна през деня насладих се на може би един от последните топли дни.. и така
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

ахахахахахаххахахахаха

божеееееееееееееееее, не знам как да коментирам :Д ебаси ненормалните ситуации
    живея ХИПЕР ИНТЕРЕСЕН живот. сапунен сериал, майна!!
    забавно ми е и се смея, много е яко !:ДДДДДДД
    обичам тези ненормалщини
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    N. M.

dobre NEVERMIND mi da we az tako se taia mi se 1 imali smisal de znm off da we mi takoa ako vuobshjte off

Няма такъв начин на изразяване...

Иначе май съм добре. Ама пфУ! Винаги когато се питам как съм, или ме питат, почвам да се сдухвам.

[8:45:58 PM] Алекс: как си?
    [8:46:05 PM] - ½ Mish: хмм май добре
    [8:46:06 PM] - ½ Mish: ти?
    [8:46:13 PM] Алекс: и аз май добре
    [8:46:18 PM] Алекс: даже май чудесно
    [8:46:23 PM] - ½ Mish: слаадкоо
    [8:46:42 PM] Алекс: конфитюрско даже
    [8:46:46 PM] - ½ Mish: хаха
    [8:46:56 PM] - ½ Mish: мармалааААадено :3
    [8:47:01 PM] Алекс: медено
    [8:47:07 PM] Алекс: ^^
    [8:47:08 PM] - ½ Mish: шоколадено
    [8:47:13 PM] Алекс: захарно
    [8:47:13 PM] - ½ Mish: крем брюлелско
    [8:47:16 PM] - ½ Mish: :д
    [8:47:19 PM] Алекс: ванилово
    [8:47:21 PM] - ½ Mish: ^^
    [8:47:33 PM] Алекс: тути-фрутско
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Blab
    зряла. твърде зряла. остаряла. не е хубаво.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Щастлива съм. Игнорирам напълно якото главоболие, което ме мъчи цял ден и как всяка дръпка от цигарата ми е болезнена заради болното ми гърло- чувствам се съвършено добре.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добре съм. Определено съм доста добре.
    Учудващо е даже.

Имам план за вторник. Освен разните танци и т.н.
    Мисля да спретна изненада на рожденика. Тъкмо късата пола ще влезе в употреба.
    Нямам търпение вече. Само токчетата трябва да си изровя.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    зряла. твърде зряла. остаряла. не е хубаво.
    Бих ти предложила да излезем на по близалка и захарен памук в парка, или в близкия пясъчник. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Едно сбогуване набързо.
    Паспорт, цигари, очила.
    И мойте (не на място) сълзи.
    Да не отива на война.
    Ще имам времето за книги.
    За утринното си кафе.
    И малък празник ще ми стига,
    когато не деля на две.
    Онази улица за двама -
    веднъж ще извървя сама.
    Без рамото до мен. И няма
    да свърши от това света.
    Да, ама нееее....
    В петък вечерта си идва. Струва ми се толкова далечно, че чак невъзможно.
    Не сме се виждали от почти месец. Радвам се, че не се налага да свиквам с това чувство.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    милото ми то :/
    накараха го да отиде на работа и днес, видяхме се за мънинко, вече съм малко по-добре
    мача не завърши както исках, за съжаление
    след малко хапвам и лягам, че всичко ме боли ,а и утре съм на даскало,отново
    искам да си го нагушкам най-сетне
    все не ни остава време за нас..оф..
    и с оная грозната и лудата само се притеснявам постоянно
    как може от 1-2 седмици да сме заедно и да ми е толкова нервно спрямо други ..оф..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Как не ми се ходиии.. искам да си се скрия в леглото и да не мърдам от там с дни.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на shmatarok
    Очарователно просто. много съм тъпа, за кво не си легнах в 12, докато ми се спеше, ми реших да гледам простотии до 3, когато се разсъних. дали спах изобщо тая нощ?
    Като гледам как от сега блестя с позитивизъм, по-добре да си пусна oppan gangnam style, че с такова отношение в понеделник, да не вземе да излезе калпава седмица.

Супер фен Аватара на Irti
    Дойде този глупав ден.. след час тръгвам. Къде ще го търся този адрес.. хич не знам...

Рано сутринта към 5 излязох на терасата да дръпна сутрешния. Много студ и облаци заеби. Ще вали, ще гърми..

Пия второ кафе и си пафя.

Гаден ден.. гаден.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Дойде този глупав ден.. след час тръгвам. Къде ще го търся този адрес.. хич не знам...

Рано сутринта към 5 излязох на терасата да дръпна сутрешния. Много студ и облаци заеби. Ще вали, ще гърми..

Пия второ кафе и си пафя.

Гаден ден.. гаден.
    Това няма ли да ти помогне в диренето на адреса? --> http://www.bgmaps.com/

Нещо не ми е кеф. Времето е гадно, кафето ми е гадно, имам куп неща за вършене, а никаква мотивация. Самонавивам се да стана да спретна едни палачинки, дано поне това ми оправи настроението.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ся цял ден ще ме боли ръката от взимането на кръв,как ще пиша???? пия си кафето,къпя се и излитам с ферарито към лекции...хич не ми се ходи ама
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Colouring
    Аааа, болна съм! Трябва да ходя на лекар, ама нямам време. Само ми се лежи и ми се спи, нямам никакъв апетит. Сигурно съм изхабила 10 пакета кърпички.
    МНОГО гадно..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изморена.

anonymous708973
    Guest
    В момента - бодра, но като цяло недоспала. Ям лазаня и разпускам пред форума, докато стане време да тръгвам за даскало.
    Голям бахър в тая София, не ми харесва :д

Голям фен Аватара на Богиня
    Като нов човек с нова прическа.
    Само че се замислям за смяна на цвета, което ме кара да се чувствам доста тъпо.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Голям бахър в тая София, не ми харесва :д
    къде го, питам?
    като видях 15 градуса в синоптика, извадих тежката артилерия, а то едно слънце, пече, та препича...

разсеяна съм, предстои да се събера, възможно по-скоро. дам. дам.

//Щрудел, не става вече така. отвъд съм:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си