- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сменихме времето. Обичам, когато в 5 е вече тъмнина. Чувствам се себе си. Тъмнината винаги ти дава сигурност и предимство. Може да се работи спокойно, а не лятото.. в 10 още е светло.. в 2 има народ и т.н.. не става.
Остана малко от зимнината да се сложи и съм готов тотално.
Имам кафе, имам цигари, имам манджа.. имам всичко от което се нуждая.
Болен съм
Най-мразя това време.![]()
Последно редактирано от GeGaSa : 10-28-2012 на 04:58
Твърде разконцентрирана напоследък.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като обладана от зли духове се чувствам хДД
...мисля,че се нуждая от екзорсист
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ебах се в прахосмукачката. Няма 10, а аз вече съм с промишлени количества храна напред. Искам да видя само мама днес, но май изобщо няма да успея да го видя. Блах, т'ва време ме депресира.
Боли ме, бе... Адски много ме боли. За какво пак си дадох сърчицето, като си обещах да не го правя... Само че този път разбиването беше още по-бързо от очакваното.. И добре - за какво продължава да ме лъже и да ми твърди, че е с мен, при положение, че се опитва да се събере с оная... Аз да не съм глупачка... Какво.. Ще ме залъгва още една седмица примерно, след което ще му се наредят нещата и ще ми каже „сори“. Наистина бях повярвала, че е честен, че е добричък. Просто - всички са еднакви. Всеки гледа себе си. Всеки е егоист до мозъка на костите си. И никой не пуска клона, докато не се хване за друг... Е***и смотания живот! Как да ми се иска да стана от леглото и да си върша ежедневните задължения... Повдига ми се и не искам да мърдам от нас. А след няколко часа трябва със стегнат багаж и оправена коса да се отправя към София. И за какво? Да го видя, да го гледам всеки ден... И да знам, че друга му е в сърцето. Е, вярно е, не може да си господар на чувствата си... Но за какво аз да го обирам.. При положение, че още е имал чувства към нея, да си се бяха събрали още преди да се опита да ме накара да се влюбя в него.. Сега е твърде късно да се чувствам отново добре.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
В нас е мръсно. За не знам кой ден АЗ мия чиниите, а съквартирантите се покриват. Болна съм и не ми се похваща нищо домакинско. А в нас наистина вече е отвратително от гледна точка на хигиената. Явно днес ще се занимая с чистене, ще им направя забележка, и после ще си почивам цял ден, гледайки филм или четейки книжка.
И сега някой да ми каже ... да знаете къде се продава истински мед? Женски пазар? А той в неделя работи ли?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Страхотно се чувствамВчера беше най-странния, готиния, хубавия ден от няколко месеца насам
смяла съм се с глас, непознати по влакове са се смяли заедно с мен. АаАааах, много съм доволна
![]()
Доста добре. Спокоен.
Кадър след кадър излитам бавно над земята...
Притеснена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Някво ми е никво. Искам да го видя, а не знам дали ще мога...дафуя.
Искам си го.
maDamn
Разочаровано,много разочаровано.Значи аз мога да направя всичко за тях,а когато аз имам нужда никой не се сеща за мен.Колко тъпо,очаквах нещо по-различно,а се оказа,че съм попаднала сред същите хора в една абсолютно съща среда,че даже и по-зле.Тъжно ми е.Вече няма да очаквам нищо от никой.(винаги така се залъгвам)Просто ми са толкова антипатични,че чак ми е гадно,че ще ги виждам толкова години напред.Не чувствам никой от тях близък,няма и да чувствам защото с такива хора едва ли имам да си кажа нещо повече от обичайните приказки.Ако ги нямаше 4-5 човека щях да се чувствам много по-свободна,а сега се чувствам толкова сдържана и като знам,че те няма да се махнат и става още по-тъпо.Имам чувството,че съм някоя невидима и безлична за тях.Защо все на мен,поне един път да ми се беше изпълнило желанието ...
Последно редактирано от weheartiit : 10-28-2012 на 13:53
Смотано ми е.
Вали, студ е, имах планове, а цял ден не съм се вдигнала от леглото/дивана. Изморена съм от...нищо, а вън е толкова мрачно, че ми се доспива още повече, а снощи спах близо 14 часа... Хем ми се прави нещо итнересно, хем ме мързи да мръдна дори... Добре, че нямам нищо важно за вършене :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Уморена съм. Не толкова физически, колкото психически.
Естествено се изнервих от сутринта. Поне един час тичах си студентски и за какво .. За една тъпа курсова. Майната им, започна да ми писва. Цяла седмица се занимавам с малоумщини. Поне защитата ми мина добре. Оня само на мен задава въпроси, явно съдебната система му е доста любима тема. Ама аз му отговорих! Добра съм.
А и що за идиот няма да знае коя е втората инстанция след окръжен съд? ..
Сега трябва да се отърся от умората и да седна да уча. Осем-те теми няма сами да се научат. Хубавото е, че знам, че мога да ги науча перфектно до вторник. Останалите се бъхтят по 100 дни за същите теми .. Хаха ..
Не знам какво ми е,отчаяна съм,криво ми е,не виждам смисъл в нищо,не ми се занимава с никого...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Изключително непродуктивен ден. След тежката седмица имах право на малко бездействие.
Да видим утре как (дали) ще си наваксам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Видях си милото,не за много време,ама пак му се нарадвах,обичам си го. Прави ме щастлива ,моето слънце. НЯНЯНЯНЯ, имам нужда да съм си при него,до него с него.
Ох,утре не е понеделник,не е понеделник,понеделник не съществува.
Добре,че тая седмица ми е само 2 учебни дни, БЧК-то избиа вторника,ама пак ще бозя до 3 там ... нищо.Поне ще бъда по-свободна и ще мога да си видя милото I guess...
ох...хубаво ми е!
maDamn