- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Впечатляваща доза импулсивност проявих днес, определено не съм горда, ама и никак не е непоправимо.
Моооже би ще се случи нещо хубаво. Дано, дано, дано! После ще съм не на седмото, ами на седемнайстото небе от щастие!![]()
Притеснено ми е и направо зверски ми липсва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
нещо яко се уморих ...
но имам чувството че напредвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Няма такъв кеф, да спиш под климатика, завит с дебееела завивка, направо не ми се мърдаше, хаха. Супер изморителен ден, а като се сетя тази вечер кво ме чака заради математиката, ми става зле, ще има пак мрънкане, сълзи и сополи защо не схващам :Д Ох, да идва петък, че имам нужда от почивка тоооолкова много, а колко дълга седмица ме чака![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Тия са ебах ти и педалите, заклевам се ! 30495788 дни за шибан отговор. И само си прехвърлят топката еди на друг - говори с "тоя", той ти казва да говори с "оня". После "оня" ти казва да говориш с "тоя", ама ти му казваш че вече си говорил с "тоя" и той ти е казал да говориш с "оня"........ ПЕДАЛИ, БЕ, ПЕДАЛИ !!!! И от цялата работа само си губя времето с тия олигофрени, еби му майката !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тея дни все хубави неща готвяИ щом братя одобравя, значи съм се справила отлично.
Хубаво ми е! След 5 дни вкъщи!!
"Ако можеш да накараш едно момиче да се усмихне - тя вече е наполовина твоя. Ако я караш да плаче - единствено твоя."
намерих хубавко цитатче
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Най-накрая съм готова с прословутия подарък! Направо не мога да повярвам! :Д
Голям тормоз с това нещо, голямо мислене, най-накрая се свърши, че и панделка има.
Много мразя да купувам неща за хора тип "аз всичко си имам" -.-.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
брхрхр брхрх!:Д
в следващите 15-ина часа трябва да се потопя в егати депресията и да успея да я коментирам адекватно за публика:Д
ще е интересно, ако не друго.
чувствам се, чувствам се, 'ми... яко се чувствам. уверено ми е, смислено. действително съм ценна и ако някой не смята така, леко няма място в живота ми.)
Много добре.Тъпият влак закъсня , ама се запознах с 2 момичета и си беше супер готино.Иначе уикенда се счупих да се смея и си прекарах като цяло забавно
Никакво не ми е . Някаква Ани се явява в картинката...интересно. Ще видим какво ще се случва по-натам. Гледам днес цял ден е бил с нея,че даже е дошла с него да си вземе той багажа от старата квартира. Брей,брей... А като му се обадих се държа странничко. Пък по едно време даже искала да се запознава с мен?? И даже си го търси самичка,звъни му,пише му хахах.
Абе да не съм луда да му вдигам цената като го ревнувам. хахахах
Вчера цял ден ме мъчи зверското главоболие, гадеше ми се, на няколко пъти щях да падна, успях да поспя 2 часа и после се зомбирах с гадните теми, пък като съвсем ми писна, изгледах едно филмче.
Поне успях да си го видя. <333 Миличкият ми, сладичък, прекрасен, любим и невероятен! Целувките му са ми най-любимото нещо на света, буквално ми омекват крачетата, замайва ми се главата и се отпускам в ръцете му и това е абсолютно всеки път. Пък прегръдките му са мястото, където ми е най-най-уютно и защитено.
Много се радвам, че се дистанцирахме за определено време един от друг, защото по този начин и двамата научихме много за себе си и за това, дали ще просъществува връзката ни.
Обичам го. Многомногомного. И най-хубавото е, че вече съм повече от убедена, че и той мен, особено след всички мили неща, които направи.
По - добре от вчера. Ще видим днес как ще мине.
Липсва ми.
Оф,да минава това класно по литература..
Пия кафе и пуша,след малко се приготвям да ходя на училище,че днес съм до 14:10ч.,направо ужас..
Той...:
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Супер-мега интересен урок по биология, изтекоха ми очите и ушите миналата седмица като го взимахме. Сега отворих учебника и като видях, че ме чакат 5 страници урок и ми спадна ентусиазма. Успокоение ми е, че не сме го взели целия. Ще уча докъдето ми е интересно, останалата част я оставям за друг път. Ще си стискам палци да мина между капките днес.
Хубаво ми е. Не знам защо.
И спря да се върти за миг земята..
Пропуснах математиката. В момента хапвам торта и chai latte в Espresso House с приятелки. Страхотно ми е.
Сигурно от години не ми се беше случвало да се събуждам от кошмари. И то два пъти. Бях принуден да гледам филм на ужасите в реална обстановка. Първо в съня ми беше тъмна нощ и кучето на братовчедите се беше отвързало, а мен ме беше страх да мина,но не ми беше и от най-наложителните неща. Дотук добре обаче картинката стана доста по хард,когато се намерих гледайки нещо между лагер на смърта и секта.Някакъв мъж го биеха здравата и късаха меса от него докато още беше жив.Чак кокалите и мускулите му се показваха, а кокалите му ги трошаха като сухи съчки докато той викаше и крещеше.Събудих се,осъзнах, че е само сън и не го приех толкова зле.След известно време пак заспах и още недозаспал като хората пред мен се явиха купища наредени измряли или избити разлагащи се животни.Стреснах се яко та чак като се събудих ме обля някаква вълна и усетих как косъмчетата по гърба ми стават като бодли на таралеж.Бая се въртях след това.След,което следваха някаква мистични разходки с разни хора по разбни барове,странен дори в съня ми разговор с някакво същество приличащо на огромна костенурка, някакви конспирации тип куеста Secret Files 2 Puritas Cordis, който се разправя как възкръсналата секта от 17 век Puritas Cordis се стреми да осъществи предсказанията за Апокалипсис на създателя си и всичко,което е казал разпространявайки болести,взривявайки вулкани и т.н. като накрая се разбира, че крайната и цел е да взриви някакъв вулканичен остров с много пукнатини,водата в него да се загрее,да се срине една трета във водата и да предизвка 12 метрово цунами,което да залее Америка в деня на срещата на световните лидери от ООН, след което да сложат свои хората на тези позиции (та това беше кратко описание)В съня знаех за всички неща предварително още преди да ми се кажат,защото ги бях сънувал преди това.Накрая сънувах някакви дечица дето искаха да се бият,но едното осъзнавахйки, че е по-слабо от другото за да се измъкне от сложната ситуация предлагаше да набият едно още по-слабо.Егати и филма.
Последно редактирано от Niakoitam : 12-18-2012 на 08:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
иииии Радвам се за вас.И най-хубавото е, че вече съм повече от убедена, че и той мен, особено след всички мили неща, които направи.
Ииии мойто мъж дано го видя след 3-4 дни,че си откачам вече. Имам нужда просто да го смачкам от гуш. Имам нужда да се почувствам фъстък и зашитена.
Ня/
Ядосвам се на неуредици ,мног,ама много мразя да дават зор за нещо, а да се окаже ,че тва дори няма да се случи. Тъпанарска история. мразя,мразя. Само някой да ме ядоса и съм готова да го изям с парцалите.
Обичам го , липсва ми, да си идва,че препатквам тука.
maDamn
лиииииииипсва ми, обиииииииииичам го, искам да го целуууувам. Побърквам се ама то така след 940504954 часа лекции. И да идва утре да се ма'ам !!!
а пък като помисля, че буквално за ваканцията имам 94459489486046840 упражнения и ми пада кръвното ;(
Аууу имам ужасно много свръх багаж. Не трябваше да си купуваме такива огромни количества с дрехи..чували ! УжасНа ти още не знам си колко евро за свръх багаж! Яко ми е. Довечера купонче и утре обратно в БГ за празниците и мама ще си я видя.
![]()
Разочарована. Толкова разочарована. Чак ми се плаче.
с нетърпение очаквам да дойде ваканцията, вече наистина..
вчера пак луд скандал..
не мога да повярвам как някой може да ме изнерви толкова, че чак да ми дадат хапче за нерви и то не кой да е, а собствената ми госпожа, 'щото като ме видя направо и причерня и на нея..
поне като се прибрах от училище родителите ми ме зарадваха с нов телефон за Коледа, че моите два вече едвам издържаха на 'напрежението'
и много искам някой да ме снима, че скоро не съм си правила така мнооооооооооого снимки, ама то от това училище как да стане
и естествено, като споменах само думата училище ми се преобърна стомаха :Д там е някъв ужас всичко, дано втория срок да има поне малка промяна или най-вероятно ще се местя някъде другаде ;/
http://ask.fm/iwwkaa