.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 232
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Аха.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Така е, мъчение е. (Наследствена е, да).
    И моята се отключи за малко към 18-тата година и после пак изчезна (да чукна на дърво вече 5-6 години я няма).
    Къде ти се появява екземата?
    На челото и под очите..При по-студено време ставам цялата червена и е ужас.Фон дьо тен не мога да ползвам въобще,единственото,което си слагам на лицето е бебешки крем Mustela.А можеш ли да ми препоръчаш някакъв коректор,подходящ за проблемна кожа,без значение цената?

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Много се пълнеее.
    Да. От пържени и такива с шунка/ кашкавал/ яйца и тем подобни смески.
    Ядат ли се самостоятелно и не прекаляваш ли с тях- няма да надебелееш. Strawberry, варени могат да се ядат, и на салата- но без олио. Печени също, а задушени обожавам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    От седмица и нещо съм без сладко, хляб, пържено, мазно и тестено.
    Няма смисъл от такава строгост, до никъде не води.

Хора, светнете ме какво е това атопичен дерматит?!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Атопичния дерматит е една от най-често срещаните екземи.

Атопичния дерматит се приема за наследствено възпалително заболяване на кожата (дерматоза) което започва в детството и се характеризира с неспецифична реакция на организма към множество дразнители (алергени).

Атопичния дерматит има хроничен ход с периоди на затишие и обостряне.
    При мен се появи с пълна сила,когато бях на 6 годинки и сега се завръща.
    Появяват ти се обриви по кожата и трябва да ги мажеш с мазила.И да не ядеш почти нищо,понеже обривите се увеличават..

ПС : Поли,съжалявам за спаменето

Голям фен Аватара на .Wonder
    Милите те, съжалявам за заболяването ви. : (

Относно темата за шоколада, днес от няколко дни насам за първи път хапнах малко шоколад и се почувствах добре след това, без угризения, че съм го изяла, а с удовлетворение, че не го изядох в големи количества.

:3

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Аз гледах един от колибка "Защо слабите не са дебели!" - много як. То всъщност е експеримент, но е готин.
    Откъде да си го сваля ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма смисъл от такава строгост, до никъде не води.

Хора, светнете ме какво е това атопичен дерматит?!
    Ооо, напротив. Чувствам се по-добре. Не се тъпча, стомахът ми не е подут, пък и в Швеция тестени изделия няма :Д Сладко не обичам, пържено и мазно ми идва прекалено много - рядко вкусвам. Единствено хляба е проблем.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Днес без да съм се усетила изпих едно мляко с какао
    После докато бях в Лекси да пазаря някакви неща, по инерция си напъхах в количката от бонбончетата Линдор,които стоят на касите,но след като разбрах какво съм напът да извърша,доброволно си ги върнах

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Да. От пържени и такива с шунка/ кашкавал/ яйца и тем подобни смески.
    Ядат ли се самостоятелно и не прекаляваш ли с тях- няма да надебелееш. Strawberry, варени могат да се ядат, и на салата- но без олио. Печени също, а задушени обожавам.
    Мерси.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Адмирации за хората с воля, аз не съм от тях, на няколко пъти опитвах режими изключващи сладко, тестено и пържено и пак стигам до никъде. Най-дългият ми период беше месец и нещо след това ПМС и край... не се понасям в това отношение, напълнях в коремната област покрай тази зима и си искам слабата талия и добре чувстващият ми се корем отново свободен и не много надут Ако имате някакви тайни към придържането на това менюто ви да изключва боклуци, споделяйте, моля.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    На челото и под очите..При по-студено време ставам цялата червена и е ужас.Фон дьо тен не мога да ползвам въобще,единственото,което си слагам на лицето е бебешки крем Mustela.А можеш ли да ми препоръчаш някакъв коректор,подходящ за проблемна кожа,без значение цената?
    Не мога да ти препоръчам нищо, защото моето е СЪВСЕМ различно! Моето се появяваше по свивките - на ръцете, на краката, по шията, от време на време се е появявало на лицето, но тогава не съм слагала никакви химии. Не мога да помогна, твоето си е гадна работа (не че моето беше готино). Споко, ше изчезне отново.

wiiwa, от www.kolibka. com, разделено е на секции, май беше в секция "човек", ако имаш проблем с намирането, пиши на ЛС да ти го намеря. ))
    Последно редактирано от koshtramba : 01-23-2013 на 21:35
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз реших да се храня здравословно и да не ям никакъв хляб :Д Сладко така или иначе не обичам, пържено и мазно не мога да ям при всички положения(не,че не съм хапвала,де) и така. С хляба принципно нямам проблем, не ми е супер вкусен, обаче сандвичи обожавам просто. Запечени със сирене и доматки, с маслинова паста и краставички и марули... Справях се чудесно, близо 5 дни не бях опитвала никакъв хляб и снощи ядох- мама беше правила домашен :Д Не ме е яд, обаче, не слабея, а и не ми е проблем да се въздържам от нещо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз от месец ям само пълнозърнест хляб.Трябва ли да го спирам и него?Иначе какво друго да ям?Аз трябва наистина доста неща да спра ако става въпрос за здравословното. Иначе по рождение съм си слаба и мога да ям каквото искам, но аз искам за здраве.Не за отслабване.А какво да ям вместо хляб?Имам чувството, че трябва да карам само на плодове и зеленчуци.И сурови ядки и месо.Нищо друго. |(

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз от месец ям само пълнозърнест хляб.Трябва ли да го спирам и него?Иначе какво друго да ям?Аз трябва наистина доста неща да спра ако става въпрос за здравословното. Иначе по рождение съм си слаба и мога да ям каквото искам, но аз искам за здраве.Не за отслабване.А какво да ям вместо хляб?Имам чувството, че трябва да карам само на плодове и зеленчуци.И сурови ядки и месо.Нищо друго. |(
    Ако ядеш хляб,като купуваш чети етикета отзад трябва да е от направен от брашно тип 1150/1850.Избягвай пържено,сладко,газирано ,солено (задържа вода) и тестяно.Наблегни на сварените или пекани ястия.Яж месо,сурови ядки,салати (със зехтин) ,овесени ядки (сутрин можеш да си правиш 50 гр овесени ядки с половин кофичка кисело мляко и 1 лъжица мед).Общо взето менюто трябва да ти е така направено,че сутрин да ядеш въглехидрати,на обяд протеини,а вечер само фибри/салати.
    Последно редактирано от minchorna : 01-24-2013 на 10:57

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Ако ядеш хляб,като купуваш чети етикета отзад трябва да е от направен от брашно тип 1150/1850.Избягвай пържено,сладко,газирано(на ува много) ,солено (задържа вода) и тестяно.Наблегни на сварените или пекани ястия.Яж месо,сурови ядки,салати (със зехтин) ,овесени ядки (сутрин можеш да си правиш 50 гр овесени ядки с половин кофичка кисело мляко и 1 лъжица мед).Общо взето менюто трябва да ти е така направено,че сутрин да ядеш въглехидрати,на обяд протеини,а вечер само фибри/салати.
    Това го знам.Избягвам тези неща от доста време и тренирам редовно, но хляба не мога да спра. Казвам, че като се храня само със здравословни неща си мисля, че имам много малък избор на храни. Мерси все пак.

Град
    Manhattan *
    Ден 6ти.
    Открих заместителя на сладкото. Мандаринкииииииии
    Добре,че от тях не се пълнее,защото количеството,което изяждам е плащещо

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Ден 6ти.
    Открих заместителя на сладкото. Мандаринкииииииии
    Добре,че от тях не се пълнее,защото количеството,което изяждам е плащещо
    мандарините засилват апетита,но в същото време се борят с излишните килограми

Ох, пак стана нещо и не ми излиза какво съм писала. :\

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Това го знам.Избягвам тези неща от доста време и тренирам редовно, но хляба не мога да спра. Казвам, че като се храня само със здравословни неща си мисля, че имам много малък избор на храни. Мерси все пак.
    ...

интересно,а това излезе

Град
    Manhattan *
    e аз нямам излишни килограми
    Просто не искам да добавям такива.
    При мен не действат така.Наяждам се с тях
    С ябълките е така.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    e аз нямам излишни килограми
    Просто не искам да добавям такива.
    При мен не действат така.Наяждам се с тях
    С ябълките е така.
    Недей лъжи!

Град
    Manhattan *
    о.О

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    интересно,а това излезе
    Ами да, така става понякога.Като се цитира и излиза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си