- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
С това Палео малко си противоречиш на по-горе казаното, ама както и да е..
Поразгледах за драконовия плод в уикипедия и др. много интересно, искааааам. Ще питам леля в Испания дали имат такива нещица.
Фък, как без месо о.О недей така
Добре, нали палеото изключва плодове или зеленчуци :д
Обратното- Палеото разрешава месо, риба, морски дарове, пресни плодове и зеленчуци, семена, ядки.
Забранени са хидрогенирани и рафинирани продукти, млечни, бобови, зърнени.
Дойде и това време от годината...все още съм в началото на диетата/програмата, но при първи резултати ще споделям...Иначе много мъка мноооогостискайте палци да продължа
![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ЗдравейтеИзвинявам се, но не ми се четат 63 страници, направо от тук започвам ;д Та, аз спазвам 90дневната диета от 9 дена, днес ми е десетият и съм на варива. Мисля, че се справям добре засега, като изключим плодовия ден. Вече съм имала 2 такива иии ядох салата и в двата, много бях гладна.
П.П. : Не спазвам диетата, за да сваля 20 кг :д Интересно ми е да пробвам себе си..
Преди 10 дена се премерих, бях 56кг, а в момента съм 54.5кг, висока съм 171см.
П.П. 2: Също така ходя и на гимнастика, сериозна съм този път :д иии съм се разбрала с една приятелка да тичаме в парка, ама чакаме да дойде 31ви, за да сменим времето, защото ние искаме да ходим в 6 сутринта, понеже сме първа смяна.. пробвахме се преди по-малко от седмица, ама в 6 си е доооста тъмно и страховито. :д
http://www.blitz.bg/news/article/190374
От коментарите става ясно, че именно "Престиж" е въпросният сладкарски цех. Поствам го, щото точно обсъждахме вкусните им бисквити.
Краай
Не се продава,ама друг път
Коляното ми беше доста зле и отделно проблема със сърцето ми се обади и бях спряла с тренировките.
Но се завърнахххххххх и вчера и днес бях най-щастливото човече в залата.Не знам дали има смисъл да си поствам изготвената програма тук,но ако някой има желание,налиния съм.Докато бях зле гледах поне да се храня като хората и от включената промоция СТРЕС към всичко това съм отслабнала с 2 кг,което не ми беше хич цел,но ще ги върна.
Да питам,ако някой прави тягата с прави крака,с каква тежест по-точно,че аз се чудя,а сега няма с кого да се консултирам.
Е освен да се заядеш, можеше да кажеш поне къде има :Д
Ако знаех къде има щях да кажа,баща ми носи най-редовно вкъщи.Бъркаш ме ако мислиш,че се заяждам (:
Ами, можеш да го питаш, вместо да даваш голия си аргумент :Д
Пантерке - рафинирани са въглехидратите, може и мазнините да са - бяло брашно, бяла захар, бял ориз, всичко що трябва да се избели, слънчогледово олио също. Хидрогенирани са мазнините - например маргарин.
^Точно, просто - просто питай баща ти от къде ги взима.
Голият ми аргумент е далече от ''гол'',не си подбираш правилно думичките.Попитах го взима го от МЕТРО,каза ми и че е виждал и в BILLA,но там били някакъв по-гаден сорт,абе от МЕТРО.
И да попитам отново.Четох,че е по-добре при приготвянето на домашен сладолед,да се използва авокадо вместо сметана.Много ми се е прияло сладолед и съм решила да е домашен.Пробвали ли сте някакви рецепти?
/Не нападайте като хиени бе момичета,изчаках го да се върне вкъщи,ама кво изобщо ви давам обяснение не знам.../
Ами, пробвай. Общо взето с нещо мазно ще да стане. Пробвай авокадо+банан+какао+мед ако искаш или друг подсладител. Пробвала съм го незамразено и има много як вкус :3
Едит: интересно :Д сутринта от бисквитите нищо ми нямаше на корема; на обяд - от 2 ябълки след това почна да къркори; вечерта айсберг с лимон и малко яйца с извара и сирене - пак къркори. Е, и по-зле има накъде да е, но все пак.
Последно редактирано от FuckingFreak : 03-27-2013 на 19:46
Пасираш един банан, слагаш една лъжица фъстъчено масло и след това във фризера. ом ном ном :}
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно, отвратих се. Даже оня ден в нас все още имаше "Мираж".. От българските производители, като си направих сметка, излиза, че най-много неща именно на Престиж съм яла. Спирам вече такива неща да купувам или поне ще се огранича до някакви по-...сигурни марки (макар и да не знам какво точно означава това). Често си правя домашни бисквити/кекс и т.н., ама то това си изисква време и пари.
Аз пък не знам защо се учудвате толкова много на въпросната случка?!
Масово е така за съжаление.
И не говорим само за сладкарските изделия,а и при направата на колбаси,вино,безалкохолни напитки и прочие ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^От това ме е страх, затова и написах, че ще трябва да си приготвям у дома шоколада, да меля брашно и сложих многоточие. Щото това не е изолиран случай, а масова практика.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре дошли в България, момичета. Всеки гледа как да забърше повече пари, без да влага много от себе си, и без да го интересува крайния получател.
Докато бях в средното къде ли не са ни пращали на лабораторна практика ... Имаше хора и в други градове и на такива неща съм се наслушала и нагледала,че ви е бедна фантазиятаДа не говорим,че има и доста скъпи заведения и ресторанти,в които често не се спазват нормални хигиенни норми ...
Абе не ми се говори направо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз почнах скоро,но май само аз не съм на някаква диета и се чувствам зле такаТи на каква диета си или програма ?
)
Аз иначе правя insanity deluxe...голяма мъка е,на 17ти ден съм,мисля когато направя месец да се меря,понеже мен килограмите не ме вълнуват особено,а си меря корема и краката с метър :Д
Видях,че някой по долу прави 90 дневната...аз я правих по миналото лято,и не свалих нищо...разочарована съм много ;д
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^Ами аз а 10 дена свалих 1.5 кг, хем нямам много за сваляне и казват, че в такъв случай се сваля по-трудно и бавно.. На мен обаче не ми е за килограмите, все едно ми е колко тежа..важно ми е да се стегна, затова спортувам))