.
Отговор в тема
Страница 72 от 103 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2553
    На мене ми е несъразмерно,прасците и са много слаби със сравнение с бедрата.Има готино коремче,жалко,че няма талия...
    Да ви се оплача,че ротацията ми замина....днес изядох всичко,което беше останало вкъщи...и съм много разочарована от себе си,добре че ще се размажа довечера във залата,иначе щях да се хвърля от някъде...

Ужасна е, прекалено мускулеста. Имам особен идеал за тяло. От 2 седмици се ограничавам и работя по въпроса най-накрая да отслабна и ми е ужасно трудно да ям само такива неща. Изобщо не се наяждам, сигурно трябва да изям 3 купи салата, за да усетя, че съм яла изобщо. Преди отиваше на ден по 1 хляб само от мен и отделно по 2 шоколада дневно и куп други неща. Сега си ме представяте огромна . 50 кг. съм на 165 см. Проблема са ми бедрата, в момента обиколката е 50 см. Много се надявам до лятото да има поне някаква разлика в см.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^Яж поне 4 пъти на ден и да видим дали ще имаш проблеми с глада. И не само салата - включи яйца, чисто месо, млечни продукти, ядки, плодове.

Аз също бях така.Когато почнах диета и на мен ми беше трудно да я спазвам,защото чувствах,че не се нахранвам и дори се чувствах болна понякога.При мен проблема беше,че не ядох месо и млечни продукти,а именно нещата,които са жизнено важни и нахранват.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Обиколка 50 см въобще не звучи много. Но предполагам имаш мазнини, а точно по тях се определя дали си дебел, дори сантиметъра не е фактор.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Черния шоколад не вдига кръвното, няма логика - той е в голямата си част мазнини и ефекта е само плацебо и го пишат само по списанията.
    Мед е окей, сигурно вдига кръвното, ама няма полза да го ядеш, ако целиш отслабване.
    Целя отслабване, обаче не искам и да припадам и да ми причернява (така не мога да си завършвам тренировките и пак няма голяма полза). Та някакви идеи какво мога да ям преди тренировка за кръвно, но да не е вредно?

Млечни продукти не мога да ям, опитвала съм се, но ми е много гадно всичко. Месо се случва да ям. Храня се разнообразно, но пак не ме засища, а и не искам да прекалявам. Сигурно не звучи много 50 см. но определено имам мазнини целият ми крак се тресе.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Аз нещо не мога да преценя даже за себе си дали ми харесва ;д
    Само ще поправя момчето по-горе,че не е тяло на анорексичка,даже има доста мускули.
    Корема й много ми харесва например,и ръцете.
    То въобще не е нужно да ме поправяш.Далеч не е фактор жена без грам опит да ме поправя кое е и кое не е мускулесто.Това е все едно първокласник да поправя човек с докторант в математиката за 2+2 . Трагикомично е.
    Всъщност обаче позата също е важна,но смятам,че се вижда,че мускулната маса е минимална.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ти виждал ли си как изглежда анорексичка,която е боледувала доста време,с времето става по-зле и въобще няма как да изглежда по този начин при системно гладуване.

anonymous708973
    Guest
    Я кажи като момче на теб какво тяло ти харесва?

Аз нещо не мога да преценя даже за себе си дали ми харесва ;д
    И аз така. Коремът й е стена, ама... не ме радва нещо, не ми е женствен. Бедрата й са ужасни, много мускулести ми се виждат. Като цяло обаче няма да я върна.
    Не мога да се съглася, че нямало мускул.

Мега фен
    Кат' момче мога да кажа какво тяло ми харесва,но това е субективно.Важното е,че няма и грам мускул.Съгласявайте се колко си искате,ама това не променя фактите. Ако искаш примери има бол ,виж наталия мело , аманда латона ,има много др. дет' хващат окото,ама всички са един дол дренки,оти всички са със силикон и много изкуствени. Това е твърде субективно какво на мен ми харесва,демек естетически погледнато , просто давам примери с няколко имена относно мускулната маса при жените.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз така. Коремът й е стена, ама... не ме радва нещо, не ми е женствен. Бедрата й са ужасни, много мускулести ми се виждат. Като цяло обаче няма да я върна.
    Не мога да се съглася, че нямало мускул.
    Същото.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Оризът диетичен ли е ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Кат' момче мога да кажа какво тяло ми харесва,но това е субективно.Важното е,че няма и грам мускул.Съгласявайте се колко си искате,ама това не променя фактите. Ако искаш примери има бол ,виж наталия мело , аманда латона ,има много др. дет' хващат окото,ама всички са един дол дренки,оти всички са със силикон и много изкуствени. Това е твърде субективно какво на мен ми харесва,демек естетически погледнато , просто давам примери с няколко имена относно мускулната маса при жените.
    Наталия Мело ти харесва?!
    Мисля, че ти си гей.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Оризът диетичен ли е ?
    Какво значи диетичен ли е Зависи от количествата. И във всеки случай - въглехидрати по време на сваляне не са най-добрата оферта.

Днеска все едно бях на пост, егати смотаното ядене. Сутринта една ябълка + студен чай с 500 вида подсладителя, след малко мляко с нес и канела. Към обяд салата от моркови с много оцет и 150г кисело млекце. По-късно дояждане на салатата с моркови и още едно от същото кафе. Следобяда - лаваца с мляко. Спала съм около 5 часа, цял ден се размъквам из АУБГ, а в стола имаше само някакви наденички (имаше само едно изостанало пилешко филенце?!), лазани и тем подобни глупости, а и хич не ми беше до ядене - адското напрежение и стомаха ми беше на топка. Прибрах се и тренирах - по принцип след съботната ми тренировка съм в агония; а днес, не стига, че не съм яла нищо свестно, ми дойде страшна енергия по средата на тренировката. Явно кафетата не са мит. По принцип не пия, днес беше по изключение, но се чудя дали да не почна - това е като някакъв вълшебен елексир
    И след малко ще се възнаградя с 3-4 домашни кюфтета от млян свински бут. Ядяха ми се яйца, цяла седмица не съм яла, ама си се прибирам в нас и какво да видя - мамчето смляла кайма, не е зле

anonymous708973
    Guest
    Хората се чудят как да отказват кафето, ти ще го почваш... Недей. Кофеинът не е особено полезен.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Биляна съм я гледала в няколко предавания, че и на живо съм я засичала и си има тяло мечта мога само да ви кажа, тая снимка изобщо не я гледайте, да споменавам ли токовете с които е обута и позата и ъгъла на снимане и т.н. На живо си е друго да го видиш. За нея знам, че е на протеинова диета, тренировки и добавки, както се вижда всичко това е дало страхотен резултат и съвсем не е от гладуващите гърли с отпуснати бедра и корем. Лесно е да гледаш една снимка и да нареждаш само, това и е мускулесто, онова и е грозно и т.н. Замисляте ли се обаче, че тая жена е семейна има дете, съпруг, къща и поддържа това тяло отдавна и колко труд и постоянство и е коствало, ако не друго поне уважете човека и упоритостта му.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

anonymous708973
    Guest
    Аз напълно уважавам упоритостта, просто смятам, че е насочена в грешна посока. Бедрата й са едри, мускулести и грозни за мен.

http://www.inspiredfitstrong.com/bg/...-%D1%81%D0%B8/ - нещо полезно за тренировките във фитнеса

Ядат ми се козунацииии и шоколадови зайциии. Само ги рекламират по Сити Не съм яла от 2 години...

Стига бе, може идеалът ми да е т.нар. "скини фет", ама това момиче не ми харесва. Вярно, тялото не го е направила току така - със сигурност има намеса на препарати и много потене във фитнеса, ама въпреки положения труд, не ми харесва. Въпреки това, фул респект към такива хора.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    ако не друго поне уважете човека и упоритостта му.
    Някой да е казал,че не уважава труда и упоритостта й?!
    Евала,че се старае,но начина по който изглежда на снимката за мен лично е ужасен.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Наталия Мело ти харесва?!
    Мисля, че ти си гей.
    Мисленето не ти се отдава.

anonymous708973
    Guest
    Пич, айде сравни нейното дясно бедро:
    с дясното бедро на Наталия Мело тук - http://muskuli.com/wp-content/upload...halia-Melo.jpg.

Вярно, че е по-малко, но прилика определено има, което говори за мускул.
    Не изпадай в крайности. Нещата не се делят на клечави мадами без грамче мускул и Наталия Мело. Биляна е по средата, но има мускул.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Днес пих нескафе с малко сметана преди кардио и издържах без проблеми, явно не е мит това с кофеина, по принцип пия след тренировка щото да не ми тупти много силно сърцето, но нямаше такъв проблем.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

И мойте през деня бяха нескафета, затова явно не ми дойде пауъра, но последната лаваца направо ме вдигна. Но засега не мисля да го правя редовна практика, единствено по изключение. Просто обичам вкуса и ми е един вид наслада

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пич, айде сравни нейното дясно бедро:

с дясното бедро на Наталия Мело тук - http://muskuli.com/wp-content/upload...halia-Melo.jpg.

Вярно, че е по-малко, но прилика определено има, което говори за мускул.
    Не изпадай в крайности. Нещата не се делят на клечави мадами без грамче мускул и Наталия Мело. Биляна е по средата, но има мускул.
    Не смятам,че има мускул. Наталия Мело просто си има мускул,не съм казал дали ми харесва или не като цяло.. Ако е за вкусове е много изкуствена и не ме радва,но аз говоря за мускулна маса разбира се. Цялото тяло на тази Биляна не ми се вързва естетически.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си