.
Отговор в тема
Страница 76 от 103 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2553
    Супер фен Аватара на tonssy
    Има- в ханша.
    Продължавай така, не знам сега как се храниш и какво движение извършваш, но от страна на храната, ограничи още нещо, ако досега не си. Тези резултати ми се виждат недостатъчни за 4 месеца.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Мхм недостатъчни са, може би, защото ям хляб,не по много ама все пак ям,мисля и него да го сведа до минимум..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Само моята структура ли е такава преебана.
    Ребрата ми се броят (но си имам коремче,което трябва да чистя)
    и горе ми се показва гръдния кош,ужасно.Гърди иначе никакви нямам.
    Ръцете ми са много "слаби",едвам правя лицеви упори,не издържат.
    А надолу краката ми са ужасни.Там най-вече трупам и на всичкото
    отгоре мисля,че развивам някакъв мускул,не са "гладки".
    Грозна гледка просто.
    познато... аз се чудя как до бала да сваля 4-5кг.,но само от краката и корема... че нагоре съм като скелет и нямам почти никакви гърди....

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Много тъпо се получи и при мен. На кг-ми съм сигурно почти 47, тоест скоро ще стана горе долу толкова, колкото преди да започна да отслабвам, но мен те не ме интересуват. Нищо чудно обаче до седмица или две и 3ти ред плочки да отимам - някакъв абсолютно нелеп и нежелан от мен ефект, който съм почти сигурна, че се дължи на тичането ми. Краката ми - еми не знам, писнало ми е да се оплаквам, така че няма да коментирам, харесвам ги (почти). Но нагоре положението е трагично - много съм кокалеста, имам развити мускули на ръцете и раменете, и гърди нямам и се получава някакъв ужасен дисбаланс!

Град
    В театъра
    имам същия проблем .. ;х нагоре ставам кльощава, а долу не мърдам почти.. И ръцете ми са адски слаби и трябва да правя лицеви по често : )
    това е то женското тяло, ние жените сме толкова ощетени от към всичко, че не е за приказване
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Каква е тази болна мания за сваляне на килограми не мога да разбера. Защо всеки търси продукт (разни добавки, хапчета таблетки) които допълнително натоварват организма като се има в предвид, че повечето млади не знаят как правилно да ги използват и злоупотребяват с тях. И на края става мазало. Аз съм против всякакви лекарски медикаменти, лекарства и пр.. Разберете, че има и друг начин за влизане в желаната форма и килограми. А той е: Съставяне на разумен хранителен режим, спортуване и пр.. И по този здравословен начин бихте могли да поддържате тялото си в норма, без да го натоварвате с разни добавки и боклуци. Лично мое мнение
    Зависи какви са хапчетата.Масата хора като теб не правят разлика от хап да хап,а разликата е от небето до земята.Аминокиселините са хап,а те са градивна част за протеина,който се намира в храната,но пък и анавара и кленбутерола е на хап-едното за асматици,а другото за Бог знае какво и товарят черния дроб(принципно)
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    имам същия проблем .. ;х нагоре ставам кльощава, а долу не мърдам почти.. И ръцете ми са адски слаби и трябва да правя лицеви по често : )
    това е то женското тяло, ние жените сме толкова ощетени от към всичко, че не е за приказване
    Лицевите опори не са за ръце.

Ами не, всъщност не при всеки е така. Аз поне никога преди не съм била кокалеста в горната си част, но сега всичко, което качвам, е под формата на мускул на гъза ми. Гърди няма да ми пораснат. Whatever- ако положението е същото и за в бъдеще, има начини за корекции.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    И аз преди мрънках като вас, ниска съм била, тип тапичка, обаче мазнинките ми се разпределят равномерно навсякъде. Явно обаче в израстването ми се промени структурата и сега развих ханш който нямах на 13/14 г. когато започнах да се занимавам със хранене и спорт по-обширно. Но ако не друго поне сега на 17 се радвам на женствени форми, а преди като, че ли се борех точно с тези малки недостатъци. Сега вече свикнах и се приемам, това е моето тяло и с него ще бъда цял живот. Радвайте си се, че се храните добре и се грижите за фигурата, това винаги дава отражение и колкото и да се оплаквате поддържаното тяло изглежда по-добре от 1 торба кокали. Разбирам, че някой тук са с по-едри бедра а нагоре слабички, лично на мен са ми женствени този тип фигури, не е толкова лошо колкото си мислите.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Женствено е да имаш пропорционално по-голям ханш. А не дебели бедра. Аз голям ханш нямам, даже напротив - много ми е тесен и е грозно

http://www.meltedbrain.com/imagebin/...heerleader.jpg Моето телосложение е същото като на Меган, учудващо но и ръцете са ми като нейните, не са клечки. А за бедрата мога да кажа, че съм виждала едри с тънки пръсци тва е ок донякъде по-лошо е, когато и пръсците са големи, това вече не е женствено. Все едно си щангистка. Но ако не се подчертава с неподходящи панталони няма да е толкова фрапиращо.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Разбирам, че някой тук са с по-едри бедра а нагоре слабички, лично на мен са ми женствени този тип фигури, не е толкова лошо колкото си мислите.
    Зависи какво имаш предвид под "по-слабички" нагоре.
    Няма да се обяснявам колко грозно стои да ти се виждат
    ребрата,а в същото време имам коремче,уф, и да нямаш гърди.
    Момичета на вас не ви ли притесняват ?
    Аз лично много се дразня и се чудя лятото какво
    ще пъхам в този бански.
    При мен краката са едри нагоре,а прасците са ми много малки.
    Не стои пропорционално и особено с клин изглеждам много
    смешно.

Ох, не съм вярвала, че на тия кила, отново кокалите над гърдите ми ще се показват. Не искам! Трябва да кача в горна част, определено, ама никой не ме пита какво искам и къде да го трупа...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Да се отбележа за днес : 13,2 км за 1h : 23 min. на един дъх ! )))
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Ейййй у дома има домашна торта с млечен крем ммммм, направо няма да ви казвам как се чувствам в момента, но ще и устоя защото знам какво искам да постигна. Вече съм 48 кг. и съм много щастлива за което. А що се отнася до ключиците, те са ми любимата част от тялото, адски женствени са, който ги има да им се радва.

Хе, ключиците са ясни. Говорех за тези, които има и момичето на снимката - http://www.bodycorethailand.com/blog...inny-woman.jpg. Въобще не са ми адски женствени

И аз имам от тях даже си ги броя пред една фр и си я дразня и хич не ми пука, че нямам големи гърди а кокали вместо тях, когато бях 55 кила си имах месце тук там и гърдите бяха добре, но в крайна сметка тялото отслабва навсякъде и аз както вече казах си одобрявам всичко. А ти можеш да развиеш тази част, но ще стане мускулесто пак няма да е женствено.

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението

Лицевите опори не са за ръце.
    ами ?

вижте ; )) http://sportuvai.bg/%D0%94%D0%B5%D0%..._i.279524.html
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен
    гърди.

Град
    В театъра
    ^ами още по-добре тогава, ама мен ме заболяват и мускулите на ръцете о.О
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Здравейте,момичета. Не искам да правя нова тема,затова ще попитам тук.
    В началото на декември месец бях 67кг. на ръст 164,което е ужасно много..знам. Била съм на много диети и съм отслабвала доста,но после пак започвах да ям и си връщах килограмите. На 1-ви декември миналата година реших,че искам да отслабна по здравословен начин и да успея да си задържа килограмите. Започнах кардио тренировки в къщи (имам кростренажор и велоаргометър),коремни преси,клекове и други упражнения от интернет. Спрях тестените изделия,мазно,пържено,и намалих в доста голяма степен сладкото(позволявам си от време на време шоколад..просто ми е много трудно да се откажа от него,но се опитвам ). След месец спрях да тренирам,но продължих с хранителния режим. Хапвам млечни продукти,яйца,месо,зеленчу и,риба от време на време. Ям също овесени трици,ядки,семена.
    В момента съм около 55-56 кг.,но вече става мноого по-трудно отслабването..да не кажа,че изобщо не мърдам. Бих искала да ми препоръчате какво да правя от тук нататък,за да постигна желаните резултати (т.е да сваля още килограми и да се стегна ). Знам,че без спорт не може да стане,но аз първо не знам какво да правя въпреки,че съм изчела стотици материали по-въпроса и 2-ро всички казват,че колкото повече тренираш тялото свиква и постепенно се увеличават повторения и натоварването като цяло..е да обаче при мен с времето ми става все по-трудно,изморявам се повече и тн. Иначе ми е по-лесно да правя някакви упражнения ,от колкото кардио.

П.П на 15 години съм.
    П.П2 Ще съм ви много благодарна ако ме насочите какво да правя от тук нататък.
    Извинявам се ако има правописни грешки.
    Последно редактирано от xXBlackDevilXx : 04-21-2013 на 07:37

Голям фен
    Град
    София
    Хапвай си. На кого му пука?!
    Queen of the Damned

Оф май не ми излиза целия пост :д какво и да е...искам да сваля още килограми. В момента съм 55-56кг. Обаче вече не свалям..бих искала да ме насочите какво да правя за напред за да постигна желаните цели На 15 съм.

Може би, защото си спряла да тренираш.

Ясно ми е,че без спорт не става Обаче аз хем не знам какво да правя въпреки,че съм чела много по-въпроса хем и примерно хващам се да тренирам и колкото повече време минава не ми става по-лесно,а точно обратното ..много по-трудно. В смисъл първите няколко дена голям ентусиазъм и после с времето нямам мотивация и се изморявам много...

Аз съм същата. А колко ми е отвратително да правя каквито и да било упражнения и т.н. Но няма как искам да отслабвам и правя каквото трябва, въпреки, че е най-ужасната част от деня ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си