- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Има- в ханша.
Продължавай така, не знам сега как се храниш и какво движение извършваш, но от страна на храната, ограничи още нещо, ако досега не си. Тези резултати ми се виждат недостатъчни за 4 месеца.
Мхм недостатъчни са, може би, защото ям хляб,не по много ама все пак ям,мисля и него да го сведа до минимум..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Много тъпо се получи и при мен. На кг-ми съм сигурно почти 47, тоест скоро ще стана горе долу толкова, колкото преди да започна да отслабвам, но мен те не ме интересуват. Нищо чудно обаче до седмица или две и 3ти ред плочки да отимам - някакъв абсолютно нелеп и нежелан от мен ефект, който съм почти сигурна, че се дължи на тичането ми. Краката ми - еми не знам, писнало ми е да се оплаквам, така че няма да коментирам, харесвам ги (почти). Но нагоре положението е трагично - много съм кокалеста, имам развити мускули на ръцете и раменете, и гърди нямам и се получава някакъв ужасен дисбаланс!![]()
имам същия проблем .. ;х нагоре ставам кльощава, а долу не мърдам почти.. И ръцете ми са адски слаби и трябва да правя лицеви по често : )
това е то женското тяло, ние жените сме толкова ощетени от към всичко, че не е за приказване
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Зависи какви са хапчетата.Масата хора като теб не правят разлика от хап да хап,а разликата е от небето до земята.Аминокиселините са хап,а те са градивна част за протеина,който се намира в храната,но пък и анавара и кленбутерола е на хап-едното за асматици,а другото за Бог знае какво и товарят черния дроб(принципно)
Лицевите опори не са за ръце.
И аз преди мрънках като вас, ниска съм била, тип тапичка, обаче мазнинките ми се разпределят равномерно навсякъде. Явно обаче в израстването ми се промени структурата и сега развих ханш който нямах на 13/14 г. когато започнах да се занимавам със хранене и спорт по-обширно. Но ако не друго поне сега на 17 се радвам на женствени форми, а преди като, че ли се борех точно с тези малки недостатъци. Сега вече свикнах и се приемам, това е моето тяло и с него ще бъда цял живот. Радвайте си се, че се храните добре и се грижите за фигурата, това винаги дава отражение и колкото и да се оплаквате поддържаното тяло изглежда по-добре от 1 торба кокали. Разбирам, че някой тук са с по-едри бедра а нагоре слабички, лично на мен са ми женствени този тип фигури, не е толкова лошо колкото си мислите.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Женствено е да имаш пропорционално по-голям ханш. А не дебели бедра. Аз голям ханш нямам, даже напротив - много ми е тесен и е грозно![]()
http://www.meltedbrain.com/imagebin/...heerleader.jpg Моето телосложение е същото като на Меган, учудващо но и ръцете са ми като нейните, не са клечки. А за бедрата мога да кажа, че съм виждала едри с тънки пръсци тва е ок донякъде по-лошо е, когато и пръсците са големи, това вече не е женствено. Все едно си щангистка. Но ако не се подчертава с неподходящи панталони няма да е толкова фрапиращо.
Зависи какво имаш предвид под "по-слабички" нагоре.
Няма да се обяснявам колко грозно стои да ти се виждат
ребрата,а в същото време имам коремче,уф, и да нямаш гърди.
Момичета на вас не ви ли притесняват ?
Аз лично много се дразня и се чудя лятото какво
ще пъхам в този бански.
При мен краката са едри нагоре,а прасците са ми много малки.
Не стои пропорционално и особено с клин изглеждам много
смешно.
Ох, не съм вярвала, че на тия кила, отново кокалите над гърдите ми ще се показват. Не искам! Трябва да кача в горна част, определено, ама никой не ме пита какво искам и къде да го трупа...
Ейййй у дома има домашна торта с млечен крем ммммм, направо няма да ви казвам как се чувствам в момента, но ще и устоя защото знам какво искам да постигна. Вече съм 48 кг. и съм много щастлива за което. А що се отнася до ключиците, те са ми любимата част от тялото, адски женствени са, който ги има да им се радва.
Хе, ключиците са ясни. Говорех за тези, които има и момичето на снимката - http://www.bodycorethailand.com/blog...inny-woman.jpg. Въобще не са ми адски женствени![]()
И аз имам от тях даже си ги броя пред една фр и си я дразня и хич не ми пука, че нямам големи гърди а кокали вместо тях, когато бях 55 кила си имах месце тук там и гърдите бяха добре, но в крайна сметка тялото отслабва навсякъде и аз както вече казах си одобрявам всичко. А ти можеш да развиеш тази част, но ще стане мускулесто пак няма да е женствено.
ами ?
вижте ; )) http://sportuvai.bg/%D0%94%D0%B5%D0%..._i.279524.html
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
^ами още по-добре тогава, ама мен ме заболяват и мускулите на ръцете о.О
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Здравейте,момичета.Не искам да правя нова тема,затова ще попитам тук.
В началото на декември месец бях 67кг. на ръст 164,което е ужасно много..знам. Била съм на много диети и съм отслабвала доста,но после пак започвах да ям и си връщах килограмите. На 1-ви декември миналата година реших,че искам да отслабна по здравословен начин и да успея да си задържа килограмите. Започнах кардио тренировки в къщи (имам кростренажор и велоаргометър),коремни преси,клекове и други упражнения от интернет. Спрях тестените изделия,мазно,пържено,и намалих в доста голяма степен сладкото(позволявам си от време на време шоколад..просто ми е много трудно да се откажа от него,но се опитвам). След месец спрях да тренирам,но продължих с хранителния режим. Хапвам млечни продукти,яйца,месо,зеленчу и,риба от време на време. Ям също овесени трици,ядки,семена.
В момента съм около 55-56 кг.,но вече става мноого по-трудно отслабването..да не кажа,че изобщо не мърдам. Бих искала да ми препоръчате какво да правя от тук нататък,за да постигна желаните резултати (т.е да сваля още килограми и да се стегна ). Знам,че без спорт не може да стане,но аз първо не знам какво да правя въпреки,че съм изчела стотици материали по-въпроса и 2-ро всички казват,че колкото повече тренираш тялото свиква и постепенно се увеличават повторения и натоварването като цяло..е да обаче при мен с времето ми става все по-трудно,изморявам се повече и тн. Иначе ми е по-лесно да правя някакви упражнения ,от колкото кардио.
П.П на 15 години съм.
П.П2 Ще съм ви много благодарна ако ме насочите какво да правя от тук нататък.
Извинявам се ако има правописни грешки.
Последно редактирано от xXBlackDevilXx : 04-21-2013 на 07:37
Хапвай си.На кого му пука?!
Queen of the Damned
Оф май не ми излиза целия пост :д какво и да е...искам да сваля още килограми. В момента съм 55-56кг. Обаче вече не свалям..бих искала да ме насочите какво да правя за напред за да постигна желаните целиНа 15 съм.
Ясно ми е,че без спорт не ставаОбаче аз хем не знам какво да правя въпреки,че съм чела много по-въпроса хем и примерно хващам се да тренирам и колкото повече време минава не ми става по-лесно,а точно обратното ..много по-трудно. В смисъл първите няколко дена голям ентусиазъм и после с времето нямам мотивация и се изморявам много...
Аз съм същата. А колко ми е отвратително да правя каквито и да било упражнения и т.н. Но няма как искам да отслабвам и правя каквото трябва, въпреки, че е най-ужасната част от деня ми.