- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Преизпълнено ми е с хубави емоции! Ще си почина прекрасно до края на месеца! Пък после с тоя стаж и нещо полезно ще свърша. Абе, лятото се очертава по-скоро спокойно, отколкото диво, но пък пълно с емоции, които търся от години. Хубаво е да осъзнаваш амбициозността си, защото това те амбицира допълнително и усещаш, че си пълен със сила!
//баба ми подарява разни кухненски нещица и съм хепи,хепи,хепи! <3
Хубаво ми е <3
Имам похвала днес в кантората
По-късно ще се чуя с моето момче <3
И си имам нова пачкаааа
Сега отивам на балет и после навън с 2 дружки
Аз пък взех изпита по математика : )))
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Изморена и без грам настроение.
Разочарована.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
TheBeliever защо така ?
___
Направи ми впечатление днес в колежа как едно девойче си сложи между краката едно шише студен чай и каза на друго "аре лапай ма кво са прайш" Как да го талкувам това мамка му ?(двете са приятелки откакто тази която я карат да лапа скъса с мен
)
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Умирам от болки. Ама ми се излиза, ще глътна някое хапче и ще изляза да се социализирам сигурно.
maDamn
Нагъвам всичко, което душата ми види. Дори мармалад ядох. Ама ми е доволно. Книгата е почти прочетена. Тя обаче се държи ужасно, ама ще видим.
по изморена от това няма как да бъда, а имам да уча и как се очаква при положение, че преди малко се прибрах и утре съм сутрин :X
тези хора не мислят
пфффффффф почвам да уча
Welcome to the clubОт няколко дена съм като черна дупка, поглъщам всичко, което ми е пред очите, даже и да не ми е вкусно :Д
Много съм добре. Съсипаха ми днес следобедната дрямка, но им е простено, преливам от енергия. Вече ми е толкова ваканционно, че не ме свърта... Още малко.
Everything changes, but beauty remains ...
Много хубав ден имам,както и вчерашният ми беше прекрасен...
Днес имам още един взет изпит,много емоции и слънчево време.Дано и утре е така...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Готин ден, а сега вместо да излизам ще се раложа на дивана. Боли ме кръста, главата и корема...just wait here until I die...
maDamn
Толкова ми е спокойно да съм си у дома! Цял ден напрежение и нерви... и сега пълен релакс и щастие. Хубаво зарядно за следващия ден!
Само той липсва, но не за дълго... ^^
И спря да се върти за миг земята..
Girlz, и на мен много ми се яде последните няколко дни. Подозирам, че има някаква конспирация на случайността, насочена срещу прекрасните ни фигури XD
Видях я ! Обичам я ! Дано тази нощ спя спокойно. Утре си взех почивен и ме чака луд и див уикенд. Дано всичко мине така чудесно, както изглежда да е!
Друго, освен нерви покрай тая работа, едва ли ще изпитам скоро.
Ама ако си мислят, че ще ги търпя цяло лято, много се лъжат.
обичам ги тея момчета :3
подариха ми курабийки смайли фейс и шоколааад <3
иначе още ми е тъпо, ама ще мине и това
Много зле.
Майката си е ебало от други страни!
Уморен съм! Не мога повече! Не съм на акумулатор! Не съм робот! Искам да си легна и да спя и да спя и да спя много дълго време!
Е................. реве ми се! Щом аз го казвам - майката си е ебало.
Не знам как да изкретам и този път, ама съм човек да му еба майката! Стига толкова!
Ирти,виртуално ти пращам любов и подкрепа! Горе главата , никога нищо не е загубено,докато не се предадеш,а ти си корав!
Иначе...деам...готино ми е! Нищо,че като кихна и е ниагарския водопад!
maDamn
Идеално ми е . Чух се с моето момче и си изкарах страхотно с момичетата . Утре съм до обяд на работа а после шопинг и маникюрче наред с още приятни преживявания . И съм най-доволна от днешното занимание по балет . Сега прочитам новините из нета и се настанявам в леглото със списание в ръка .
Имам нужда да си променя малко начина на живот. Нооо, ето, сега вече всичко ще бъде различно. Имам нужда от смислена заетост. Нямам търпение да си започна стажа. Но нека първо се установим както си му е реда. Искам да се разходя, да разгледам. Искам да отида на фото-изложбата в Природонаучния музей. Искам да си намеря хубава фитнес заличка на близо. Искам ДА ЗАПОЧНА ДА ГОТВЯ най-сетне, че ми писна от ядене-на-каквото-има-и-каквото-някой-е-решил-да-сготви.
^ И аз трябва да го променя....
Иначе... не разбирам как една дума може да накара човекът, който те обича да спре да те обича и да не иска да бъде с теб. Чак не знам дали искам да знам отговора... Изглежда ми толкова изкуствено всичко. ;\
Лелееее ако е вярно това, което той ми каза, значи ни очаква най-прекрасното лято!!! Днес 100 на 100, няма да успея да сваля тази усмивка от лицето си!
И спря да се върти за миг земята..
<3![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ПрекрасноДнес е рожденният ми ден и всичко го гледам през розови очила. А и няма нищо по-хубаво от това любимият да те събуди с букет рози
Беше толкова мило и сладко, лежах в леглото, гледах го и сигурно поне едно 10 секунди не знаех какво да кажа. Невероятен жест! А довечера ме чака голямото празнуване
Нямам търпение!!!
^ Че Ре Де ! Ти май беше мой набор,та по американскому си вече пълнолетна![]()
...
Аз искам да се изхваля,че си имам най-доброто другарче на света(то си знае) !
^_________________^
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born