- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Аввввввв чух си момчета много съмм щастливаааааааааааа от 3 дни се бях поболяла сега знам че е добреее
Щастлива съм<3
Видях си Ивитооооооо
Иначе ебахти филма... 100 пъти повторих,че не искам връзка, че не търся нишо и не предлагам нищо и той пак е влюбен в мен...или тей твърди. Пич...твърдо не, накара ме да се почувствам хипервиновна , за това че не искам да започвам нова връзка. Как ,като няма и месец скъсах с онзи мухльо??? Как да стане тоя номер, пък и има други важни фактори ,които влияят, та ся пак,в есто да си почина, ще го мисля...щото съм тъпачка и аз. Трябва да си гледам кефа, а не да гледам на другите да им е добре преди мен...
Просто ми е мега умряло.
maDamn
след малко отивам в мола и започвам да харча парииии ^^
и никой да не ме занимава
хахах
http://ask.fm/iwwkaa
СПЕШНО ми трябва някой, който говори много добре немски и има желание да ми помогне за нещо набързо!!!
Добре съм, напрегнато, защото както винаги правя всичко в последния момент... Няма да се променя и това е.
Everything changes, but beauty remains ...
добре съм, даже идеално
чакам го да дойде... <3
а една приятелка май се е запътила към нас, а не можах да й кажа, че няма да излизам никъде
ще стане малко кофти като я върна :Д
не ми се занимава да й звъня, тя да не е излязла от фб толкова бързо :Д
Кофти , пламък , до преди 2 месеца беше лудо влюбена. Жалко е да лаеш по човек , с когото сте гребали в една лодка
Нещата и хората не са каквито искаме да бъдат само защото ние желаем да са такива. Не избрах нито най-доброто за себе си , нито за нея , а направих правилния избор. Странно, почти почувствах нещо..
Да лая?! Мне...напротив,много ми е гадно даже,че така стана,но по абсолютно никакъв начин,не съм давала сигнали, многократно в прав текст съм казвала,че не търся и не предлагам нищо. Нито връзка,нито friends with benefits. Не мога да се хабя, прекалено много се хабих за човека , в когото бях влюбена преди...дам,допреди да разбера какви лъжи и интриги е въртял зад гърба ми.
А сега ми е жал за човека,който изпитва нещо към мен,защото в момента съм емоционално неспособна да му отвърна,дори и да исках.
maDamn
аз съм/ бях доста фреш с немския...
сега стоя и чакам, и това ще правя до 4 поне, не обичам, скучно ми е, пък той има мнооого работа...време е да се случи нещо тъпо...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спиии ми се.
Иначе съм в добро настроение, обнадеждена съм, че ще ми се изпълнят плановете.
Трябва само малко търпение.
Само дето не знам к'во да обличам..
Днес до Сряда почивка
Нямам търпение той да си дойде ситгурно ми е сърдит че вчера така изчезнах ама се ядосах много .
Не го очаквах от него.. Супер много ме разочарова, може би защото му гласувах доверие. Вече трябва да съм на щрек, макар че не знам дали изобщо ще поддържам някакви отношения с него занапред. Дадох му шанс да си признае и беше много удобна позиция да го направи, но не. А това ми беше подарък от леля ми, дори нямаше пари в него, бях ги извадила.... Уфф и сега за лични документи..
Сънено ми е още, гладно и едно никакво, той вече много ми липсва, не знам как ще издържа до 26ти, поне имам за учене и някакси минава времето, много искам да ми минат успешно изпитите и после да се отдам на заслужена почивка, ако си уредя и час за този преглед ще е просто страхотно. ^^
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Да, прекрасно започване на лятото - операция в Пирогов.
Животът ми писна.
Иииии... Понеделник |-(
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да си изпълня план А,както трябва с тая халтава подготовка....?
...по-голяма е вероятността да видя как от градската чОшмя тече първокласно "Каберне Совиньон" ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Най-добрата ми приятелка не ме разбира и ме притиска...тъпо е...
Ама той бил такъв,ама той бил прекрасен, знам ...ок...НО НЕ СЪМ ГОТОВА ЗА ОБВЪРЗВАНЕ...как да и го обясня?
+тва е недоразеден с дете...а аз след 3 месеца заминавам за София...как да стане?
maDamn
В процес за развод е , със 7 годишен син![]()
maDamn
Тооолкова ми е жеееега. Непоносимо е.
Реших да пропусна първите няколко часа в училище. Гола ми се излиза... но пак ще ми е жега сигурно. Отвратително време за училище! Днес информирах майка ми, че ще ходя на училище най-късно до сряда. След това, ако са такива горещини, въобще няма да мърдам от под студения душ. Въобще!
И спря да се върти за миг земята..