- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
ох, днес какво ще правя ;с
едните са на работа, другите нямат възможност да дойдат до моето 'село' (не знам как е по-правилно - село или град о.О)
май ще си остана вкъщи до довечера поне, мф
и трябва да проверя кога ми е изпита .... бахтти
http://ask.fm/iwwkaa
Много ми е горещо иначе всичко е ОК.
След малко тръгвам по задачки и така![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Добро утро!
Супер се чувствам, поспах до късно, целият ден ми е свободен (което отдавна не ми се беше случвало) и съм щастлива.
Очаквам петък с нетърпение, малко да се махна от града.
Полянки<3
Мамка му, колко ми е криво.
Остава само оная мърла да ми пише, че иска да се видим, шот си няма работа в София и да я наредя едно хубаво, че ми писна от надути интргантки. Нещо за много велика се е взела ми се струва, крайно време е някой да й се изсмее в лицето за това колко е жалка.
Е, друго ме изнерв още снощи, ама все някой ще го отнесе.
Или по-добре нещо да го отнесе, не някой, ама тва зависи от другите.
Направо майната на всичко. Днеска с нищо не ми се занимава.
ЛЕЛЕ НЕ МОГА
утре ми е изпита, а аз нищо не знам
за 1 ден кво мога да науча
и не знам дали ще трябва да пиша на дадена тема или ще е тест с отговори, дано да е второто
леле, ще се побъркам
http://ask.fm/iwwkaa
Отне ми 5 минути да стана от леглото тази сутрин.От вчерашното групово падане, сега едва се движа. Като погледнах как съм се нашарала с рани и охлузвания, направо ме избива на смях, въпреки болката. Мускулната треска е бонус към картинката.
Въпреки това, чувствам се прекрасно. Хубав ден ще е днес. Утре ще е още по-хубав. А уикенда се очертава като най-приятните два дни този месец!
И спря да се върти за миг земята..
Неописуема жегичка е. Не мога да функционирам нормално при такива условия. И с туй учене тотално изпушвам вече. Ама поне му се вижда краят.![]()
You are broken, I can fix you...
Ужасна жега. Не се търпи вече. Но каквото - такова. Довечера пак пред МС и така до края! Мамка им долна!
Видях се със Зорка и Мъри, Зорка ме накара да пия бира...
Тя пак ми каза да се разкарам от живота ѝ, но е мога да спра да мисля за нея... днес отидох и си подадох документите за кандидат студентски изпит, благодарение на нея, понеже тя е човека, който ме накара да мисля по-зряло и, че трябва да уча...А дали ще взема изпитите, това вече е друга тема, важен е опита.
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
още един скапан ден изпълнен в самота и почиване на работното място ... още една скапана седмица колко ли още ще има ?
Милия...
Иначе хубав ден,най-накрая карам по-свободно,юхуууууу.
maDamn
утре имам вечеря с момичетата от организацията а въобще не знам как ще смогна от работа
Да идва утре по бързо
кой знае коя го разкала и сега играе филма- всички жени са курви![]()
Трябва да внимавам на кви женски партита отивам - боят с възглавници беше жестокВчера можеше да изкарам достатъчно пари , за да си купя скъпа кола. Мразя да играя срещу слаби играчи, на златен турнир му върза, дойде ми малко в повече. Тези дни мърдам от Пловдив , да видим къде ще отида и в ква последователност
Обичаааааам го, мамка му.
Ох, sупер влюбено ми е.![]()
Адски се кефя на българите тези дни!
<3
<3
<3
Утре предстои пътуване и ми е интересно как ще се развие денят.
Чакам с огромно нетърпение юли месец, когато най-после един куп дебилизми ще ми се махнат от главата.
Горещомиегорещомиегорещом иемамкамугорещомие.
Иначе горе-долу така: http://www.youtube.com/watch?v=vk-k-tiPhHQ
Последно редактирано от x7aZzy : 06-19-2013 на 18:38
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
^ ооо))
аз се чувствам добре, въпреки всичко. предстоят ми купища нови неща, предизвикателства и любов. това лято ще е от важните в живота ми!)
А пък аз я обичам ..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.