- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Вънка е иииибаси жегата... Време е за плажче... :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Оооох, каква мор бате..
Имам чувството, че в София е 100 градуса..
Лошо ми стана само от 15-тина минутки на слънце..
Поне не трябваше да стоя точно за полета, който свършва в 3, че сигурно щях да тупна някъде по пътя.
Честиттттт! Сладурка![]()
![]()
Мен ми е хубаво! Сутринта поход, после той, сега подхващам си математиката, тя идва след два дни - пълен айляк!![]()
Във Варна съм и всичко ми е много куул!
maDamn
Имах ужасна нощ,легнах си сутринта и трябваше да стана след 3 часа..Сега съм като пребита,но не мога да заспя.Толкова ми е гадно и толкова мисли ми се въртят в главата,а никой не ме разбираТо вярно,че някои хора си имат много по-сериозни проблеми,но тази психическа болка имам чувството,че ме убива бавно и мъчително всеки ден..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
загинаха любимите ми карти, не трябваше така да ме мятат =( ама поне се разхладих :Д гладна съм доста..от вчера не съм яла..като спре да ме мързи отивам да пазарувам и да си спретна нещо за 20-тина минутки. после една вана + новата книжка, която си взех днес, надявам се да остана доволна. след това ще си сменя струните на китарата и започвам отново да свиря, от много време се каня <3 други ден трябва да бием третата ваксина на мъника и вече ще мога да го извеждам, обмислям да го закарам на вилата, очакват ни дълги разходки и гоненици из боровата горичка. междувременно приех предложението за морето, дано не съжалявам, тази година нямам особено желание.. същото така- кара ми се, ама много, но това ще стане като отида към вилата, горкият сигурно вече е прашлясал в този гаден гараж =( някакво миличко ми е иначе без основателна причина...някак нещата се развиват прекално добре, че да повярвам, знам ли... той е супер сладък и добър, причина за усмивка е, но знам ли...времето ще покаже (((:
Като погледна часовника и ми се приплаква. Извънредно много съм се размекнала и т'ва трябва да се поправи в най-скоро време. Искам да си пия, да си пуша и да слушам депресарска музика. 'Щото в момента няма как да правя простотии за да ми мине...
Умирам от жега.
М-Н-О-Г-О ми се ходи на море вече.
Тази седмица се очертава по следния начин:
- той всеки ден
- най-добрата ми приятелка идва на гости от швеция
- събота заминаваме всички, плюс още 10 човека, на моренце в слънчев бряг за 10 дни
и ми е повече от доволно. :Д единствено с математиката малко ще се поскараме, ама ще се сдобрим бързо-бързо
Обичам хубавиte настроения <33333
Кисела, отмъстителна, не-ми-пука-ама-да-бе-да mood.
Ей сега ще си го оправим с квото има подръка, а именно бяло вино и готин сериал, пък утре ще прибегнем до добрия стар ШОПИНГ!
Ще се татуирам утрееее, лялялялял <3
Липсваше ми чувството!
Определено имам нужда от нова татуировка. А с малко повече късмет дори ще бъдат 2!
Йес-бе mood: ON!
Какво ще си правиш?
Супер ден и лято. От много време не съм се развивал толкова всестранно, да видим какво ще бъде следващото. В четврътък бащата лети и ще иска да ме запознава с бъдещата снаха, дано е хубавка![]()
Болки, припадъци, гърчене по пода... Д'еба вечерта.
Някой да ме застреля.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не мога да повярвам, че до края на лятото с него може да живеем вече заедно. Прекалено хубаво би било, за да е истина.
Чувствам се абсолютно неадекватна.
И спря да се върти за миг земята..
Ох, днес бях в мола с мама и ми беше супер готино ^^ Много си я обичам
Имах и почивен ден, но за сметка на това ще трябва един ден аз да отворя магазина![]()
И пак - липсва ми, пък !
http://ask.fm/iwwkaa
http://www.youtube.com/watch?v=ukhzng0ON3E
Много ми е готино.![]()
Маги бе, каква е тая математика посред лято :д
Добре ми е, дано следобедът мине също толкова добре и да мина бързо в тъпото районно, ако въобще опра дотам.
Плачливо ми е.
И съм ядосана на себе си, задето си го позволявам.