- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
Имам дневник,но е малко по различен.Пиша,като история всичко което ми се е случило с малко повече фантастика и т.н.Пиша го така,ако случайно някой от семейството го отвори няма да разбере,че е мое защото е с героите са с други имена.
Умно,нали? :P
Пиша в дневник от пети клас насам (: Този, в който пиша в момента, е пети или шести - не съм съвсем сигурна.
Вече нямам силата да стоя далеч от теб... ♥
Мда, водя си дневник от 4-5 клас. В началото беше смешна история - постоянно някой ми го четеше или забравях къде съм го оставилаСега не пиша особено често, само когато съм тъжна, бясна, щастлива и имам нещо, което да напиша де! Понякога лепя разни картинки от списания... Абе занимавка е.
![]()
Нямям дневник.Преди имах,но го зарязах накъде.Като се сетя какво писане имаше..
.Със сълзи съм се смяла на глупостите си в "тайния дневник" ..
.
Иначе сега мисля да си правя нов.![]()
Нямам дневник много съм нередовна с това писане ;d все забравям или пък не ми се пише и т.н.
Имам си дневник, но все по-рядко пиша. На скоро си открих старите дневници. Искрено съм се смяла и се радвам, че съм станала по-разумнаи съобразителна.
Имам си дневник,но вече все по- рядко пиша в него..записвам само ,когато съм радостна или тъжна .
и аз имам дневник водя го от 3или4 клас и съм на края на втората тетрадка пиша неща който не мога да кажа на друг лепях преди доста време разни снимки и преди време рисувах а сега пиша веднъж седмично но пазя никой да не ги прочете че иначе съм мъртва
Нямам, като бях малка съм си водила и има 3-4 дневника и просто като ги отворя ревввввввв от смях
На 13 съм и от 8 годишен си водя дневник !![]()
Имам около 11 дневника с този който е в момента .![]()
![]()
Крия ги в ,че ако някои ги намери съм мъртъв![]()
![]()
![]()
![]()
Водя си тренировъчен дневник.
аз съм реален