.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 310
    Не, отегчавам се бързо

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Като бях малка и тъкмо се учех да пиша бях започнала един дневник..Много е приятно след време да си ги четеш и да установиш,че си поумнял Сега си водя дневник,но не е нещо от сорта на "Мило дневниче,днес за пръв път пробвах цигари.." . Просто когато съм ядосана или наранена или безкрайно щастлива или пък ми се е случило нещо,което не искам никога да забравя - го записвам в дневника.Преди майка ми най-нагло четеше дневниците ми,за това сега си записвам на английски (слава богу,че не го разбира) .

Мислех,че съм открила топлата вода с това да си пиша в дневника на английски
    А по темата... да,имам,но не записвам случки,ами по скоро лепя разни неща,рисувам,пиша как се чувствам... Като цяло става много хубаво и е доста занимателно ;д

Да,хубаво е всеки да си има по един.

Имам дневник,но е малко по различен.Пиша,като история всичко което ми се е случило с малко повече фантастика и т.н.Пиша го така,ако случайно някой от семейството го отвори няма да разбере,че е мое защото е с героите са с други имена.
    Умно,нали? :P

Мда,наистина умно.И може даже да не я про4етат :Д

Пиша в дневник от пети клас насам (: Този, в който пиша в момента, е пети или шести - не съм съвсем сигурна.
    Вече нямам силата да стоя далеч от теб... ♥

Мда, водя си дневник от 4-5 клас. В началото беше смешна история - постоянно някой ми го четеше или забравях къде съм го оставила Сега не пиша особено често, само когато съм тъжна, бясна, щастлива и имам нещо, което да напиша де! Понякога лепя разни картинки от списания... Абе занимавка е.

Нямям дневник.Преди имах,но го зарязах накъде .Като се сетя какво писане имаше.. .Със сълзи съм се смяла на глупостите си в "тайния дневник" .. .
    Иначе сега мисля да си правя нов.

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    Нямам дневник много съм нередовна с това писане ;d все забравям или пък не ми се пише и т.н.

Не.

Имам си дневник, но все по-рядко пиша. На скоро си открих старите дневници. Искрено съм се смяла и се радвам, че съм станала по-разумнаи съобразителна.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Мило дневниче, мисля че това е иСключително гейско и лигаво, но пък за сметка на това хейтнах няколко глупави чавета днес.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Имам си дневник,но вече все по- рядко пиша в него..записвам само ,когато съм радостна или тъжна .

и аз имам дневник водя го от 3или4 клас и съм на края на втората тетрадка пиша неща който не мога да кажа на друг лепях преди доста време разни снимки и преди време рисувах а сега пиша веднъж седмично но пазя никой да не ги прочете че иначе съм мъртва

Нямам, като бях малка съм си водила и има 3-4 дневника и просто като ги отворя ревввввввв от смях

На 13 съм и от 8 годишен си водя дневник !
    Имам около 11 дневника с този който е в момента .
    Крия ги в ,че ако някои ги намери съм мъртъв

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koce1313 Виж мнението
    На 13 съм и от 8 годишен си водя дневник !
    Имам около 11 дневника с този който е в момента .
    Крия ги в ,че ако някои ги намери съм мъртъв
    гей.
    п.с. запиши си в дневника, че червения ренджър те е обидил( казал истината )

Мега фен
    Водя си тренировъчен дневник.

Цитирай Първоначално написано от RedRanger Виж мнението
    гей.
    п.с. запиши си в дневника, че червения ренджър те е обидил( казал истината )
    Добре ,браво ,но пиша само важни неща брат нищо за детски филмчета :3

Голям фен
    аз съм реален

Цитирай Първоначално написано от RedRanger Виж мнението
    аз съм реален
    Ти си реален човек ,но не и ренджър

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koce1313 Виж мнението
    Ти си реален човек ,но не и ренджър
    аре на бас ?

Загубена съм без него. Водя си дневник от началото на миналата година и си записвам готини изтъркани бисери, които ме кефят (still better love story than twilight например). Крия го в един шкаф.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от moni10 Виж мнението
    Загубена съм без него. Водя си дневник от началото на миналата година и си записвам готини изтъркани бисери, които ме кефят (still better love story than twilight например). Крия го в един шкаф.
    а къде живееш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си