.
Отговор в тема
Страница 19 от 91 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2259
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хорааа, реших го! Иsкам да уча Computer Science (Informatics) в University of Glasgow, Scotland.

Трябват ми минимум 34 точки от IB, ( макsимума е 45 хаха), (както и много други неща ама ще ги измиsлим хаха), което не е толкова невъзмножно, 'ма пак е sтрашнооооооооо трудно.

Тотално заебавам Международните отношения, 'щото накрая ще ми излезе през задника, а нямам никакво намерение да sе връщам в БГ и да sе опитвам да вляза в Миниsтерsтвото на Външните работи, 'щото там е пълна пародия.

sтиsкайте ми палци

// ако не sтане в Глаsгоу, ще sе пробвам в Edinburgh :Д
    They grow up so fast

Чака те доста тежък път. Ако продължиш да се мотивираш от това, съм сигурен, че ще постигнеш големи дела. Но да, тепърва започват изпитанията на волята.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Мамоо, искам да съм мутра

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    They grow up so fast

Чака те доста тежък път. Ако продължиш да се мотивираш от това, съм сигурен, че ще постигнеш големи дела. Но да, тепърва започват изпитанията на волята.
    Оооо, осъзнавам го напълно. Но, ако завърша IB с над 36 точки, смятам че нищо друго не би могло да ме сломи.

// пък и ти ще ме подкрепяш :Д

Привет съвипускници! Аз избрах матура по география. Тези които са я избрали, биха ли споделили как точно си готвят темите? Аз на няколко пъти седнах, но резултатът беше... хаос. Просто ми е интересно какъв е вашият метод на учене. .... Обаче и.... Честно да си призная не давам за момента 100% от себе си. Възползвам се от последните дни спане до късно , но в крайна сметка времето тече и се някога ще трябва да седна на задника си и да свърша всичката работа... това е типичната история - всичко се оставя за в последния момент!
    И накрая - някой в ТУ София с ИД?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Годината ще започне с гръм и трясък, вчера стана огромен скандал покрай училището ми. Ако влезем в новините резила е пълен.

Вие колко желани резервни специалности имате?

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Учете по история, учете. Че изпитът не е от най-лесните.
    Дали имаш някаква информация за него? При писане има ли някакъв минимум ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма минимум, нито максимум,но колкото повече - толкова повече!
    ПС: Освен да научите материала и да го предадете на листа хартия се научете и да анализирате събитията. Кое до какво води,какви последици би имало или има. Много внимават за такива неща и ги оценяват положително.
    Последно редактирано от granger : 09-14-2013 на 10:27
    maDamn

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Май са изгонили класната и ще сме с нова ... :@
    Твое е само това, което си изял и изпил!

JustaLittleKid
    Guest
    Ох, последни часове от последната училищна ваканция.
    Супер странно ми е, от утре официално ще сме 12 клас.

Град
    София, България
    ^На 21ви август започнах даскало и още не мога да свикна.

Тц.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Годината ще започне с гръм и трясък, вчера стана огромен скандал покрай училището ми. Ако влезем в новините резила е пълен.

Вие колко желани резервни специалности имате?
    А, като човек, чието училище беше поне 3-4 пъти в новините през изминалата година... весело е, бе. Всички те питат ква е тая лудница, в която учиш :д

И аз миналата година бях така.Но да си го кажем да си 12 клас е по различно.На мен специално 12 клас година ми мина много бързо.Успех на теб и всички тук

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    как мина последния ви първи учебен ден?
    на мен ми е много тегаво и не искам да свършвам даскалоо ;[

Мега фен Аватара на an7raks
    Мина ми много тегаво и на мен... Не искам да започвам даскало.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    много ме мързи, и аз не искам

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Няма го онова празнично усещане, че ми е последен първи учебен ден. Седяхме половин час, хвала на учителите, че най - сетне се сетиха да я съкратят програмата. Учудващо малко лицемерие в класа, очаквах да ми приложат едва ли не вратотрошач, защото "много съм им липсвала". Половината клас ги нямаше.
    Утре имам блок БЕЛ, Английски, Математика и блок История. Май единствено за Математиката ще ни се налага да ходим до различен етаж.

Мега фен Аватара на Dagichka
    последен първи учебен ден.. кога мина тва време бе, кога??
    беше ми тъжно, щях да ревна даже сутринта, ама на самото тържество си бях ок и се радвах на приятелите дето видях и осъзнах, че повечето са от долни випуски хаха :Д ест приказки от мацките от класа ми за роклите и"хайде да ходим всички до асеновград за рокли" не липсваха, чудя им се на акъла честно как точно за тва ще се тревожат сега ..
    утре имам 8 часа.. от 11:50 в даск, srsly? и едни предмети, аз имената им не мога да кажа, баси.. :Д

JustaLittleKid
    Guest
    Последният първи учебен ден мина добре. Може би не съвсем както исках, но... както казах, няма да позволя на нищо да ми съсипва настроението. Е, на моменти се чувствах... как да го кажа, не съвсем важна за компанията, но в други ми беше приятно.

Написах първата си последна статия за училищния вестник, на който съм редактор, хехе, която (изненадаа!) е посветена именно на последните неща в живота ми. Много си я харесвам засега

Голям фен Аватара на joannalof
    Честит първи учебен ден и от мен Успех на всички тази година!
    Не искам да почваме,защото знам колко бързо ще свърши.Не че обичам много класа си,но цялата обстановка ще ми липсва!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на tonssy
    При мен мина достатъчно приятно :Д
    Малко ми беше студено, защото бях с рокля, ама нямаше начин, издържах. Избрах си най-сладкото момиченце, което да държа за ръчичкаа <33 Накрая на годината пак него ще си хвана
    Оправихме се без класната ни, защото и тя имала първокласник и въобще не беше в училището. Не се реши да ни "уважи" и след това.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Оффф, няма никакви учебници. Днес ходих до единственото място където продават втора употреба и имаше само един български, 5 профилирани химии и един 'свят и личност' на друго издателство. Отделно ми трябват два учебника за матурата по история, ако пиша в студентската тема и питам дали някой ги има ще ме отразят ли?

Мега фен Аватара на Dagichka
    първи истински ден в даскало:
    минус първи и нулев час картография - започнахме материала; после 2 часа водно - преподава нов материал, че и изпитва втория час хаха думи нямам.. после 2 литература - другата седмица есе и тест на Дебелянов, сега взехме 2 стихотворение на Смирненски, с-к-а-п-а-н-а съм.

Град
    София, България
    аз пък колко неща имам за вършене... не е за вярване

Math internal assessment (6 to 12 pages)
    English Further Oral Activity (20 minutes long)
    Swedish presentation - 10 minutes long
    History test on the Cold War
    CAS diary (over 20 pages long)

Two biology reports (IAs)

Extended Essay - 4000 words
    TOK essay - 1000 words
    History internal assessment - 2000 words

и т'ва само за следващите месец и половина

+ нов материал, който се преподава нон-стоп всяка седмица

някой да ме гръмне.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Дриймърке, аз съм казвала колко ти се възхищавам, че не си тръгнала да ревеш и да се тръшкаш по форумите колко ти е сложен живота /поне не сериозно /, докато мен ме мъчат толкова по - дребни училищни проблеми.

Със скандала в училише стана много интересно... ВСИЧКИ от града знаят, но никой от ръководството не поема отговорност. Който повдигне въпроса в едни от най - четените страници след 30 минути писаниците му са изтрити.

И последно ако някой може да ми прати линк към синтезираното право за пълен и кратък член с примери? Така и не го научих и се дразня ужасно когато се спра на някоя дума и почна да умувам. Едно време зам. директорката казваше, че ги е научила чак в университета, но тя не държи матури

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Дриймърке, аз съм казвала колко ти се възхищавам, че не си тръгнала да ревеш и да се тръшкаш по форумите колко ти е сложен живота /поне не сериозно /, докато мен ме мъчат толкова по - дребни училищни проблеми.

Със скандала в училише стана много интересно... ВСИЧКИ от града знаят, но никой от ръководството не поема отговорност. Който повдигне въпроса в едни от най - четените страници след 30 минути писаниците му са изтрити.

И последно ако някой може да ми прати линк към синтезираното право за пълен и кратък член с примери? Така и не го научих и се дразня ужасно когато се спра на някоя дума и почна да умувам. Едно време зам. директорката казваше, че ги е научила чак в университета, но тя не държи матури
    Най-лесното е това: когато можеш да заместиш една дума в изречението с Той, пишеш пълен член, когато я заместваш с него, пишеш кратък.
    Учителят (той) написа двойка на ученика (на него).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си