.
Затворена тема
Страница 86 от 288 ПървиПърви ... 367682838485868788899096136186 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 7188
    Мега фен Аватара на babity
    Вкъщи. Така съм уморена, намръзнала и ме боли глава, че само искам да се хоризонтирам и всичко да приключи, но нееееее. Кат' не ми стигат дните от седмицата, вместо да си грухтя под завивките на някое филмче, ще правя реферати, ще рисувам разни разнообразни и ще чакам да се съмне, че да ме емнат да обикалям кат' трудовашка количка, на покупки. Нищо де, аз съм тъф гай, ш' се справя.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Много съм объркана. Зле е да не знаеш искаш или не искаш един човек, лъжеш не само него, а и себе си. Според вас какъв е шанса студенския живот да съсипе сериозна връзка? Момчето е там.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^ уууу за Manchester United...
    Да бе, сигурно.
    Гледа ми се мач с Фулъм, да крещя за Бербатов ..

За пръв път го виждам облечен по този начин, но със сигурност добре му стоят този вид тениски
    Рожденият ден не беше кой-знае какво, та си тръгнахме доста рано и успяхме да прекараме достатъчно време един с друг. Вечерта беше толкова приятна, а небето прекрасно, припомних си една от първите ни "официални" срещи. Не мисля, че някой някога ме е правил или ще може да ме направи толкова щастлива, колко той ме прави дори само със присъствието си.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Чувствам се антисоциална.

Ще прекарам един мързелив уикенд с котката в леглото, домашно приготвена храна и любими сериали. Никой да не ме търси за нищо. Имам нужда от време сама със себе си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Като жив труп сьм вчера цял ден на лекции и по задаци,и за капак цяла нощ тренировки .Адски сьм изморена,боли ме всичко и бях навиквана много.Искам да си легна и да го изчакам да си дойде,искам да си пусна филмче.Ама нее няма как имам толкова неща за вьршене,че ще се срутя от умора ,но няма да ги оставя за утре.
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 10-05-2013 на 07:35

Супер фен Аватара на weheartiit
    излиза ми се ама всички или са заети или не им се излиза
    дано някой се сети да ми звънне защото ще се побъркам вкъщи ;д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^Същото + много е хубав ))))
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    След снощи се чувствам като пречиствателна станция. Но съм доволен.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Наспах се...Нда..От отдавна не съм имала 10-часов сън.

Сънувах, че се местя в София при брат ми. Бяха ме приели в 164 ПГИЕ с пълна 6-ца на приравнителния изпит.. Бях супер щастлива, че се местя и ще живея с брат ми и и и и...Се събудих..-_-

Брат ми ми липсва..Без него вкъщи е различно. А странното е, че го осъзнавам чак 6 години след като е заминал.

Охх абе добро утро...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Много съм объркана. Зле е да не знаеш искаш или не искаш един човек, лъжеш не само него, а и себе си. Според вас какъв е шанса студенския живот да съсипе сериозна връзка? Момчето е там.
    Предвид българската представа за студентски живот - голяма.
    Но това не значи, че трябва да повярваш на мен, сульо-пульо и т.н., важното е сама да опиташ и евентуално да успееш. Ако пък не, поне ще си си счупила главата на своя отговорност.

Добре ми е, бе. Уж по-рано да ида в библиотеката днес, ама нъцки. Обяд вкъщи тамън след душа, перфектно ми е. Ако имаше и как да си изгледам сериала, ехе... Ама тъп дропбокс.

Доста ми погалиха егото днеска.
    Поне 3-ма пътника ми правиха комплименти колко съм красива ..
    Бахти, един даже се чудеше дали да се качва на самолета, а беше тръгнал за Малдивите, бахти пича .
    Е, там се чудеше дали да остава заради мен и още една колежка, ма тва е в допълнение .
    И качихме Кубрат Пулев и Андреа на самолет за Москва, Андрейката е малко страшничка на паспортната си снимка, ама иначе с 5 тона грим е хубава ..
    Сега смятам да се полигавя и да взема да върша работа, че то мен ме чака, не друг.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Искам, искам, искам, искам, искам (:

всичко искам, но малко фън и разходка най-вече, че съквартирантката е болна и е кошмар...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Много се ядосах, може ли човек да си сменя настроенията през 2 минути?!

Мега фен Аватара на xoxi
    Сънувах тази сутрин, че съм забравила печката включена и точно в 9 излетях като куршум от леглото и влязох с гръм и трясък в кухнята. Въпреки това да стана 9 е направо перфектно, имайки предвид, че почти две седмици ставам в 6:30. Още ми е изморено, но е по-поносимо.
    Предстоящата седмица ме очаква почти същото ежедневие. Хич не ми се мисли след 2-3 месеца на какъв парцал ще съм станала.

Мега фен Аватара на Colouring
    Страшно се изплаших днеска, как изгърмя това нещо... ;х ужас беше. Сега се готвя да излизам. Искам да го чуя! <3

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хубава разходка беше. И хубав обяд. Открихме невероятно яко заведение, където май често ще се отбиваме.

Непрекъснато си представям едни глупости :3
    Иначе съм окей. Засипана съм с домашни и не мога да спра да слушам O-Zone - Numa Numa

Мега фен Аватара на Dagichka
    часовете не се усещат, когато ги прекарвам в такива приятни компанийки, щастлива съм
    а тя толкова е преживяла, че ме накара да се замисля аз как на тази възръст имам сравнително запазена, чиста душичка
    още едно доказателство на теорията ми, че годините са само някакви цифри, кой квото ще да ми говори, аз отдавна спрях да съдя хората по това на колко са
    само да не се разболея пак сега, че носът ми се запушва и грр
    и едни свестни ботуши да не мога да си намеря бре, бати гадното

JustaLittleKid
    Guest
    Ядосана.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Толкова ми липсва. Липсва ми да го виждам всеки ден, да виждам усмивката му, очите му.. На всичкото отгоре съм и болна, просто прекрасно.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Ох, майко, какви мъже има просто..
    Как може да си има приятелка от над две години, тя да ми е Колежка, да сме всеки ден заедно с нея и той да ми пише, че искал да си пише " и други неща, не само нормални " с мен.
    И кога съм щяла да си изпълня думите, ама кви думи бате, аз просто се бъзиках..
    Е заради такива мъже онзи лаф за как да вярвам на мъжете, като знам вашите мъже какви ми ги пишат, важи с пълна сила.
    Направо съм в потрес..

Мега фен Аватара на babity
    Искам вино в красива чаша и да седя и да си гледам пламъчетата в печицата и да съм празна и да не мисля. <333 Вместо това, след цял ден ядове с тия лайнарщини, 'дето не карат да правим, задрямвам чакайки да дойдат да ме вземат за да симулирам приятелки отношения. Деам, толкова се отегчавам напоследък. Ако беше възможно, щях да съм най-щастливият единак на света.

Супер фен Аватара на Anonys
    Ревнували хора с ниско самочувствие и самооценка.. Моето самочувствие си е добро, дори и в повече, но пак я ревнувам..

Гледам да не й го показвам, но направих една глупост, като й споделих и й казах, че й вярвам, но просто съм се чувствал тъпо, не мога да го спра.

Тя ме разбра, но й скапах настроението и в момента се държи по дисциплиниран начин спрямо мен..
    Надявам се утре да ми звънне, за да се видим, пък ако не е утре, в други ден ще й оправя настроението..
    Детинска постъпка направих, но затова сега ще си сърбам супата.. Искам да си я гушна и имам чувството, че като ми липсва се държа, като п*тка..

Ще я изчакам да ми звънне..

Мега фен Аватара на Зайче..
    доста хубав ден беше днес, доволничка съм
    и утре се очертава окей
    и в други ден. ^^
    по принцип не обичам да си правя планове, но този път ще бъде така :3
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си