- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Въпроса е, че после ще го видя чак лятото..А на въпросната екскурзия няма да ми е приятно и без това...Не съм просто за компания 15-годишни "пияндета".
И не си изолирам социалния живот бтв...Просто класа ми не е най-приятната компания за човек като мен..;д
Иначе благодаря ти за съвета..;д
Лин не се ядосвай за глупости:P
5 часа тренировки добре ми дойдоха
Снощи не можах да му сготвя но си поръчахме китайско и се гушкахме хубаво ни беше<3
И той трябва да свърши неговите трен и ще си гледаме филмче ....
Хубаво ми е нищо че и утре пак ще седя в залата над 2 часа и курсова трябва да предавам ама карай
Съгласна.
Не е като да те карат да пръскаш маса пари. Ако е така, съжалявам. Аз не отидох в глупавия Слънчев точно по тая причина и хич не съжалявам.
Отивам да уча, working mode ON!
Не е истина, бе. Открих си нова библиотека и като се изпразни вечерта, съм само аз и всииички милиони книги. И пълната тишина. ТОЛКОВА е приятно!
Обожавам Я! Днес точно ТЯ ми оправи настроението!
Чувствам се супер позитивна.
Утре започвам работа, в университета всичко е повече от очарователно, вкъщи нямаме никакви проблеми, любовта се усеща и във въздуха, ще прекарам уикенда при нашите, направо... Пу, пу, 'дет се вика!
Иначе напоследък много се поуспокоих и ми се отразява доста добре. Прекарвам си времето чудесно и почти толкова ползотворно, колкото ми се иска. Сега като си започна редовното ходене на работа всичко ще се отреголира и ще си дойде на мястото (надявам се).
Прекарах супер готини часове в разговори и игри с брат ми. Адски го обичам, много готино хлапе е, радва ме как мисли и как действа. Много близък го чувствам от много време насам и се усилва това усещане все повече. Супер щастието ми докарва да знам, че го има. ♥
боли ме главатаа, много ме болии
този път наистина ще си легна рано
отивам да си взема дълга отпускаща вана
дано само не заспя във водата![]()
Утре нямам лекции, мням..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Малко напрегнато е сякаш. 5.90 по история. Еми не съм доволна. Яд ме е, че грешката ми е от това, че времето не ми стигна.Просто много се притеснявам като си помисля, че другата година ме чака матура. Знам, че ще пада яко учене лятото. Иначе ми е някакво спокойно. Вярно, че тая седмица всеки ден съм на хор, но живея за съботата, че много ми се ходи на тая вила. Утре пак девет часа и дано поне времето е хубаво.
+затварят ми се очите буквалноо...
утре съм на маникюр,дано го намери,дано стане хубав
охх, това нещо момичетата никога няма да се оправят... злоба,завист,дразги.. луда работа
боли ме всичко и кашлям..
самотно ми е
и не знам какво искам от него, ама искам да е до мен всеки ден по цял ден
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Най-общо казано - не ме свърта от нерви.
You are broken, I can fix you...
Написах си шибания доклад и стана як.Имам да свърша още една камара глупости, но вечерта е моя, а също и утрешния ден, йей!
Трябва да измисля какво да ям и да си го сготвя, после мога да се заемам с останалите неща. Той ме тревожи цял ден, много необичайно мълчалив беше и знам, че нещо го тормози, ама не казва какво. Притеснява ме малко, ама да видим.
Оф, мързи ме адски много. Не мога да разбера как е възможно такова нещо.![]()
Много луд ден. Поне кацнахме по живо, по здраво. Талин ми напомня на София.
^Маги, много готино да си изкараш! ;д
пт: Мойто бебенцеее...![]()
Който ми проверява утрешния изпит по физика със сигурност ще си извади поне 10 бисера. Ама не ми пука пък!? Няма да го взема, но ми писна да се напрягам за глупости. Ваканцията започва в петък. Още от утре след изпита смятам да се отдам на почивка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Сряда като петък. Добре беше, но можеше и по-добре.
Другата седмица повече.
И стига съм го мислила толкова.
Edit: ама и да те похвалят писмено пред шефовете не е зле. Как с две думи придаваш смисъл на безкрайните часове над клавиатурите... Да знаеш, че си си свършил добре работата. Парите не могат да го купят това чувство.
Последно редактирано от TheBeliever : 10-23-2013 на 21:36
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Защо няма ден,в който да се чувствам на 100 процента добре поне здравословно?Защо сега се сети тая ръка така да боли?Защо ме болят бъбреците?И нали ПМС-то ми преди месеци си беше по-скромно?Какви са тия разкъсващи болки????Ще се надрусам с аулин довечера.Сериозно искам да се надрусам с нещо че поне за момент да не ме боли.....
Главата мииииииииии...
Пак нерви цял ден. Още от снощи се очертаваше денят да не върви на добре, ама чак така...Поне успях да убедя тъпия да не върши простотии заради няк'ва тъпа шматка, която не знае какво иска.
Много обичам да ми се месят във връзката без никой да ги е питал..."Нямаш право да казваш, че го обичаш." "За какво му звънна? Добре знаеш, че не му е до теб."...Я пак? -_- А най-покрътителното: "Сладки сте, но според мен не сте един за друг." Еми...Сладка си, но според мен не ти влиза в работата...
Не знам защо въобще мисля за това цял ден...
Както и да е..Важното е, че си го чух, макар и за малко..![]()
Чудя се на себе си защо ли понякога приемам хората толкова насериозно след като идеално си знам положението.
И да, самотно ми е. Нищо ново под Слънцето.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Лина защо се ядосваш за такива неща . Не обръщай внимание все ще се намерят подобни хора които са компетентни по всеки въпрос
Най-сетне се реших хубаво че той ще е с мене <3
Днеска на тренировките беше простооо ..... в рамките на 5 часа бях наречена сигурна 5000000 пъти некадърна
Поне курсовата ми върви много добре и ще успея до довечара да я довърша .
Иранци.. Иранци everywhere, значи ако ми възложат да разведа още някого из шибаната София, ще ги утрепе.. бе тез хора не знаят ли, че не съм от тук, аз нищо не знам къде е.. ма сао ме карат да водя нек'ви Ирански студенти насам натам.. T_T
Толкова ми е уморено.. Мислите за нея ме успокояват..Заспивам.. Ъргхм да де.. няма да заспя, ма КА МИ СА СПИИИ!
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage