- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Някой ще го отнесе днес. Мисля, че знам кой ще е даже. Само да не се окаже, така че да се покрие накрая.
Всъщност като се замисля, този, който ще го отнесе няма да е един. Тежко им и горко.![]()
Мисля, че може би ще бъда баннат в онлайн форум, каква драма...![]()
Стягам багаж днес, утре рано сутринта заминаваме. Имам толкова много места, на които бих желала да отида, за съжаление сме малко притиснати от времето и може би 4-5 дни не биха били достатъчни![]()
Смесица между разочарована , уморена и започваща да се примирява...
maDamn
Не мо'а спра да ям. :х Искам тишина, уединение, запалени свещи и чаша вино. Ама кой ме пита мен, разбира се.![]()
Ако се заседя вкъщи тази вечер, не ми се мисли през колко настроения ще мина :Д
влюбвено такова едно... щастливо.. странно обаче.. неправилно е и знам, че е неправилно, ам... хубаво ми е, хиляди причини да откажа, да се обърна настрана и да забравя, да се отдръпна, но не мога..
Гади ми се, спи ми се, гладна съм, разочарована, ядосана, глупости ме заливат отвсякъде.
Липсва ми, а хем един ден казвам, че не ми пука, на следващият ден ми липсва..уф.
Искам си го до мен.
Вчера беше прекрасно, но с малки изключения, разбира се.
оф.. питали ли сте се някога какво е щастието?!
Имам чувството, че всичко е временно. Рано или късно всичко свършва.
Променя се.
А ние трябва да се научим да губим.
Ти не се ли прибираш о.О?!
А, без такива, написах им един имейл, в който им казах, че съм разочарована и че съм студентка и не мога да си позволя първо да губя цял следобед да ги чакам, а после да издирвам скапания адрес на 2 км от нас. Това много ще ги жегне, само гледай как ще ме помолят да си избера друг ден, в който да ми го доставят :ДД
Не, тука съм си аз.Самолетните билети са твърде скъпи, а не мога да замина по-рано, защото деня преди началото на ваканцията имам важен изпит.
Филмът с Тор на френски беше учудващо готин. И моята приятелка ми беше донесла нар, български чай от липа на листа и приспособлението, в което се слага чай на листа. Беше толкова мило от нейна страна, че се е сетила за някакви такива дребни неща.
Тази нощ май ще я прекарам в гледане на корейската драма.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мразяяя това мотивационно писмо. >.<
Учудващо добре се чувствам.
Забавно ми е, кеф ми е да побеждавам, макар и на игра на playstation..
Очертава се забавно))).
имам нужда да го кажа.
имам нужда да го чуе.
оф, не знам.
отново ме налягат кофти мисли.
супер тъпо.
пф.
Размазаха ме на Слип и на война..
9 на нула..Сериозно?
Кеф ми е. Ядовете от сутринта отминаха с едно двучасово свирене. Музиката винаги помага.
Очаквам едно обаждане всеки момент и се надявам всичко да е наред. Притеснявам се за нея, макар че знам, че ако се вземат мерки на време, не е нищо опасно. А дори не ми е чак толкова близка хах. Всъщност след цялата история се сближихме доста. Дано само всичко е наред.
Нямам търпение всичко да отмине. I mean...всичко.
Остават само някакви си 33 дена..![]()
Не издържам психически вече на тормоза, който си налагам сама... просто ще се съсипя, ако продължавам така. Мразя го това...., но не мога да избягам.
дам напълно е възможно,случвало ми се е хиляди пъти..
толкова да съм гладна вече,че чак да ми е лошо и да си мисля,
че не мога да приема нищо ...това се случва като се пренебрегва глада ..
така... аз съм гладна и за глад пиша и в О думи намирам думи
като ,глад' ,гладен' ,храна'
само това виждам и то в първия момент,ама късно е за ядене ;дд
Утре трябва да стана по-раничко да хапна да си оправя косичката,да се наглася и дано бъде приятно ...
лека нощ на всички :*
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Поне утре съм почивка и цял ден ще съм без ангажименти. Юху
Смирена. Доволна съм от това неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ако моята параноя не се потвърди, направо печеля точки. Трябва да си натегна седалището малко да седна да поуча. Няма да ме огрее скоро, така че тря'а да си освободя главата от хормоналните влияния.![]()
Баси ужаса х.х
Някой да ме гръмне или да гръмне java-та, или каквото и да е![]()