.
Затворена тема
Страница 155 от 288 ПървиПърви ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 851 до 3 875 от общо 7188
    А не е ли по-добре човек да бъде оставен да се научи от собствените си грешки ?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не.

Защо пък не ?

Защото една грешка може да ти коства много. По-добре е да осъзнаеш къде ще сгрешиш и да промениш нещата, от колкото да се учиш от вече направената грешка. Човек трябва да се учи от грешките на другите и да гледа да не ги повтаря.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Защо да правиш грешка и да страдаш от последиците и, когато някой може да те посъветва, да те насочи и да те научи?

Плюс това, не е гаранция, че въпросния ще се научи от грешките си. Виж, Някойтам, например - грешките му продължават вече няколко години.

едит: SonataArctica, мерси! :Д

Ами то не може вечно някой да те побутва и да ти показва грешките .Освен това не всеки умее да се учи от чуждите грешки . Ако грешката е някаква фатална да съгласна съм но иначе защо ? Не е ли по-добре да се опариш от собственият си опит ?! В край на сметка всеки си има глава на раменете и всеки може да мисли . Ще сгреши 1 -2 пъти и после няма .

А защо изобщо трябва да се пари като може да го избегне?

Eстественно че може да го избегне .
    Но не е и задължително да чака друг да му посочва въпросните грешки .

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Първата ще съм, която ще откаже да стисне ръката ти и ще ти каже в лицето, че си гола вода.

Виждала съм се с доста хора от форума, да. Но това по никакъв начин не ми пречи да им кажа къде грешат, ако го правят. Не ме интересува какъв си ми - брат, приятел, познат, непознат - ако мисля, че си в грешка, ще ти го кажа. След като ги познаваш било по-трудно хах. Сериозно? 'Що не вземеш да го кажеш това на блъдиФ или валдес примерно?
    Ти ли бе?!? Много отворени сте станали нещо още непълнолетните. Първата ти реакция като ме видиш най-вероятно е да се насереш при усещането че срещу теб седи човек който е с 10 години по-голям от теб. Знам,че на теб това уж не ти е проблем, но знае ли човек. Това е преимуществото на интернет. Че събира в една дискусия и малки и големи. А в реалността да ти кажа честно не се случа така като да е постоянно да общувам с хора около тази твоята възраст. Я има един двама човека, я няма. Освен това не забравяй,че в реалността се показват и черти на характера дето не се виждат във форума. И съм на 100% убеден,че може да е малко, но не си на 100% същата,защото и една твоя наборка от моят град така веднъж ме хранеше здраво то във Facebook, а когато бяхме в едно заведение думичка не ми казва.Аз се запътя към нея, а тя подбягва натам танцувайки си.А бях останал с впечатлението,че засече ли ме някъде ще ме пребие...минимум...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Аре спрете се. Оляхте хубавата тема за оплакване и мрънкане. АМАН!

Някойтам, уж претендираш за много акъл, пък се държиш като малко дете, което тропа с крак и вика "Не е така, не е така!". Пф.

ПО ТЕМАТА: Искам да го взема тоя стаж, мамка му! Много се надъхах.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Я не им обръщай внимание и си помрънкай на воля.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ти ли бе?!? Много отворени сте станали нещо още непълнолетните. Първата ти реакция като ме видиш най-вероятно е да се насереш при усещането че срещу теб седи човек който е с 10 години по-голям от теб.
    Да, бе, точно така. Аз контактувам с хора минимум 3 години по-големи от мен, той ще ми говори. Питай Валдес или DarkTemplar дали се сдухах, предвид че са ти набори.

Много говориш, малко знаеш. Имаш ли път към София лятото, пиши. С удоволствие ще ти заявя на живо какво леке си.

Дотук съм аз.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    А аз пък ще си го преместя от левият в десният джоб,че някаква си 17 годишна пикла не съм я бил кефел
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    да не вземете да спрете сега, тъкмо почна да става весело

moar драма pls xD

Някойтам Какво значение има дали е на 17 или не незнам си колко ? Може и на 50 години да е и пак да си е пикла.
    Седял пред нея човек 10 години по-голям от нея и това какво значение има ? Точно никакво

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Уау.. какво става в тая тема?!
    Някой ще ми каже ли причината за този спор?

Объркана и отегчена съм. Не правя нищо правилно или по-скоро така както другите очакват.
    Ще го нараня, а не искам...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Нова оферта, сбийте се и ще снимаме?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    офф, като ощипани госпожички сте

имам работа, искам енергия и щастие в синтетичен вариант, трябва да направя около 6-7 чертежа поне до 2 утре...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    офф, като ощипани госпожички сте
    Най-добрия изход от ситуацията е да се сбият..

Обзалагам се, че Маги ще го счупи от бой..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Готино ми е. Радвам се за него, починах си днес, утре пак се очертава да се занимавам с глупости, бляяяях. Някво ми е много приятно, музикално, развълнувано. След малко момчето ми се прибира и ще го гушкам и обичам. <333333

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Тоя форум сте бахти смешниците всички ,честно. Кво се обеснявате един на друг постоянно. Едната не знае български, другата малка пикла не пропуска да се излага , а кака ви Виоленца не пише грамотно , дори когато се опитва. Бахти , в Пловдив не ми бяха казали , че си била такава гадна злобичка.

Супер съм си и днес. Едно по едно нещата отпадат , на 8ми ще се пръснем. Съният ми беше странен , по-хубав не съм имал от много време. Или поне не съм си спомнял. Тва с второто виждане се превръща в огромен проблен , но да видим дали на живо няма да е по-приятно

Сънено.........иначе съм доволен как почна седмицата, но да видим как ще завърши !
    Най-мразя да да уточняваме нещата пътьом, макар че накрая може да се получи нещо интересно! Иначе Никулден се очертава да бъде ..............запомнящ се !

Мега фен Аватара на Lilanda
    Станах свидетел на кражба в рейса. Интересното е, че си помислих, че 'крадеца' ще върне портмонето на момичето, защото го познавам откакто се помня. За жалост обаче не го направи. Напоследък всички се променят ужасно много и то не към добро...

Повториха ми неколкократно днес, че използвам твърде много чуждици. Трябва да се отуча от този си навик малко или много...

Химия... жшнжтшсддье =/
    Чакам няколко колета и всичките са прекрасни! Другата седмица вече трябва да ме изненадат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморено,но доволно.Съвсем случайно преди 30 минути се запознах с Azoria Да живее Щутгарт.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си