- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
От както съм във ваканция не мога да се наспя като хората, преди като ставах в 5-6 за лекции ми беше по-добре
Петък е, уикенда е пред мен/нас, все тая. Имам колети и картички за пращане, напоследък само се харча за хора, които(като изключим баби и дядовци) не заслужават
ще правя нощна май днес, имам време до събота вечер да завърша конструкцията...официално напитката за сезона е монстър и 3 в 1 до края на януари, фак...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Много ми е хубаво. И обичам сушени смокини омномном! Омитам се след мъничко, че ще се събираме момичетата![]()
За пръв път пиша тук и изглежда някак... приятно.
Нямам търпение да е след една седмица и да си го видя.. Ще си спим до късно, което не ми се отдава напоследък и ще сме спокойни. Нямам търпение и да купя подаръците за Коледа за всички близки. Като цяло ми е много коледно и романтично. А като си помисля сега, че не ми се празнуваше нищо..
Прибрах се най-накрая..
Може би е по-добре, че не излязохме. Ще наваксаме утре, а днес ще релаксирам. Вечеря с нашите, вино, филмче.
По-добре, но не мога да забравя всичко,което се случва с мен,боли ме страшно много от това , което направи. Мислех че съм забравила,но не съм..
за пореден път се убедих, че приятели не съществуват, но пък за сметка на това, в тази така скучна и студена петък вечер книгите, модата, бялото вино, топлите дрехи, tumblr и Fergie са с мен<3
Бих му простила всичко, ако се беше погрижил само за това. Бих направила всичко за да не виждам родителите си такива. Дано сега успее да преглътне всичката жлъч, която от години лее върху тях. Ако можех да мразя, бих го мразила!
Луда съм, че въобще обмислям да направя подобно нещо...
Радвам се, че днес имах достатъчно време да обиколя по магазините и да набележа подаръци за Коледа. Дано не забравя утре да купя опаковъчна хартия.
"знаеш ли какво е "morena"?
"...вафла?!"
хахахахахааххаахахах ;3
(((((:
081({-}4^^
Обичаааам! Вино, храна, страхотна компания, филм, музика. Какво повече да искам?!
Леле,леле...колко ми е каша всичко.
http://www.youtube.com/watch?v=00re8NhQygQ
Ааа не, спала съм 5 часа, ама трябваше да стана, защото трябва да чета по БЕЛ. Днес на даскало всички ще сме уникални след снощи ахах
Ще бъде хубаво, ако някога се запозная с хора, които знаят какво искат. lol
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Безгрижно ми е. Щастлива съм! Събудих се със смях. Искам всеки ден да започва така. Точно толкова безпричинно щастливо! После ще има стойки и чупки кат' почна да чистя. И даже и въздушни китари!![]()
Сутрешната тренировка мина мноог добре
Остава още една от 3
Добре съм !
Толкова ли е сложно да се телепортирам? Вече не издържам в този малоумен град, с още по-малоумните хора в него. Не стига че от месеци не излизам и пак се намират селяндури, които да ми вдигат кръвното...
Хубавото е, че започвам нова книга, направих си и списък с покупките, които трябва да си взема следващата седмица и се отдавам на пълен релакс днес и утре, слънчевото време ще си го гледам само през прозореца!
Едвам станах. И довечера пак на купон. Няма да ми оцелее тялото до утре хаха.
А сега - математика - пък дано се разсъня.![]()
Радвам се че целият град скочи да помага на учителката ми.ние събрахме 200 лева,гледам че из квартала се събират пари в една кутия и дори се обикалят училища и университети!Имало хора в България значи!Лекарите са разрешили да започнат процедурите и после да се плати.Сега стискаме палци и Бог да е с тях!
"Само циганките не могат да си намерят гадже" и това ми го сервираха сутринта. По моите наблюдения пък те страшно се котират. "Бъди по - нахакана" - аз ако ти кажа да бъдеш слон ще станеш ли? И т.н., и т.н.
Ей такива непотърсени съвети ме карат да се чувствам едва ли не дефектна и виновна, че съм необвързана.
Облаче, това е много хубаво, дано оздравее.
Много ми е смотано...Май ще остана сам на нова година...Колегите се прибират по градовете си, повечето ми приятели не са във Варна, някой не са и в България даже и...Някой хора пък ми се сърдят незнайно защо и така днес ми е много тъп ден и така ще е до нова година...
>>DjBelev<<
Когато бях необвързана мразех тези съвети.Сега съм в сериозна връзка и ги давам на мои необвързани приятели.Не точно такива ,де.Но това,което винаги казвам,е че ще се появи човекът не когато ти трябва,а когато си готов за неговото присъствие и вече си си самодостатъчен един вид.Радвай се на свободата,не му мисли.Банално е ,но когато намериш правилния човек няма да се налага да се променяш за да го впечатлиш.то се усеща."How I met your mother" ме направи много мъдра на тая тема.
Стискам здраво палци и молитвите ни са със семейството!