- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Коректно ли продукт на който поне 1000 пъти пише, че не съдържа силикон да съдържа силициев диоксид (silica)?
Не е ли същото като силикон от гледна точка на ефекта?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Момичета, да ми препоръчате някакво кремче за ръце, че са ми много сухи. Моля само да не е на Avon, че щеше да ми падне носът заради тях![]()
Кремът за ръце и нокти на Deva Bio Vital, който не само е супер евтин, но и мирише страхотни и ми се отразява много добре на ръцете.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това ли е онзи в сребристата опаковка с бадемите?
Да, да, мама ми го прати от България. Толкова е хубав! <3
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Здравейте аз съм на 13 и имам гадже на 14.Тя скоро има рожден ден и не мога да реша какво да и купя.Моля ви дайте идеи
И аз имам крема на Дева Bio Vital и смятам, че е доста прехвален. Като цяло не е кой знае какво. Очаквах различен аромат и да си призная бях разочарована първия път, когато го отворих. Сега съм леко пристрастена към аромата и често си отварям кремчето и го мириша. Не съм забелязала ароматът да остава дълго върху кожата. Омекотява, но не е някакъв уникален продукт за мен.
Чела съм доста положителни мнения за крема на Cien (LIDL) SOS, който се води концентрат, но бил доста тежичък и някои го поставяли за през нощта на ръцете си.
Последно редактирано от girl91 : 02-24-2014 на 19:12
Я докато препоръчвате за ръце, препоръчайте и някое кремче за крака, че днеска взех някакво случайно, колкото да имам, но е малка разфасовка (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз ползвам за крем за ръце на Балеа. Голяма шише (!?) 300мл, оранжева с някакви картинки. Мирише на праскова и беше много евтин. И най-готиното е, че има пулверизатор, т.е. е супер лесен за слагане и не се налага да отвърташ капачки и да стискаш, аз лично много се изнервям. Очаквах да е скапан, понеже кремовете на Балеа, които съм ползвала нямаха никакъв ефект, но от този изненадващо съм много доволна. Ръцете ми бяха страшно изтормозени и се оправиха и вече са гладки.
П.С. Нещо ефикасно за белези? Имам от котешко драскане по ръцете от най-много 4 години, оттогава имам котка и не знам от кога са.
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 02-24-2014 на 22:44
И аз съм изключително недоволна от него. Друго освен пристрастяващия аромат няма, и то ароматът не че е толкова прелестен, просто наистина пристрастява.Аз имам 40% на Микса, за тежки положения.
Страшен е. За моя жалост не мога да го сравня с Neutrogena, но си го представям някъде на тяхното ниво.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Препоръчайте ми хубава пудра, за предпочитане е да е медицинска козметика?
не са медицински, но Loreal True Match и Rimmel Stay Matte са ми любими <3![]()
Rimmel stay matte не ми харесва, много са ми светли. Те май всички са полупрозрачни. Сега съм с Римел True match ( май така се водеше) харесва ми , ама винаги може и нещо по-добро за лицето:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз съм може би един от най-големите фенове на бадемовото масло. Използвам го не само за косата след като си я измия, но и всеки ден за лице. Когато бях бременна, си мажех с него корема, п/в цепене на кожата. Ако е наистина квалитетно не би трябвало да имаш проблем с кожата, защото то е едно от най-ниско киселинните масла.
С тази преса стават ли къдрици и колко време издържат? Remington S3500.
http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s3500.html
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Попринцип стават, но трябва да я въртиш по определен начин. Ако ги напръскаш с лак може и цял ден да издаржат, но ако не - на мен ми стоят окло 4-5 часа.![]()
Момичета препоръчайте хубава спирала, да подчертава очите, да не се рони и размазва?
Взех си пшеничен зародиш. В краищата ли да си го слагам? Нали няма да ми омазни косата?! :3 Сега излизам от банята? Да изчакам ли да ми поизсъхне косата и тогава? Вие ползвали ли сте го? Има ли ефект? Какъв?
И кокосово масло си взех. На Икаров. Твърдо е и не мирише на нищо. Очаквах мега готиния аромат на кокос (обожавам), но тц. Намазах си лицето с него, готино е, ще го ползвам и в маски за коса.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Здравейте, вече май месец наближава и както следва започвам да се ориентирам към бална рокля. Бихте ли ми препоръчали модел според телосложението, 160 съм висока и съм много слаба - 40кг. ?