.
Отговор в тема
Страница 211 от 436 ПървиПърви ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 251 до 5 275 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от shutUp Виж мнението
    ^ а ако не ти хареса резултата - смело мажи мигли, вежди и коса
    О да, ще го вкарам в употреба

Коректно ли продукт на който поне 1000 пъти пише, че не съдържа силикон да съдържа силициев диоксид (silica)?
    Не е ли същото като силикон от гледна точка на ефекта?

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    На мен ми препоръчаха меденката на Флормар, но си избрах нещо друго.
    тя не е ли блестяща? аз искам някаква обикновена пудра а ти какво си си избрала?

също и озаряващ коректор-хайлайтър да ми препоръчате

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Коректно ли продукт на който поне 1000 пъти пише, че не съдържа силикон да съдържа силициев диоксид (silica)?
    Не е ли същото като силикон от гледна точка на ефекта?
    От гледна точка на ефекта не знам за какво става дума, обаче това е супер често срещана практика, може да не е коректна, но е напълно легална за всякакъв вид продукти.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Dusty
    Момичета, да ми препоръчате някакво кремче за ръце, че са ми много сухи. Моля само да не е на Avon, че щеше да ми падне носът заради тях

Кремът за ръце и нокти на Deva Bio Vital, който не само е супер евтин, но и мирише страхотни и ми се отразява много добре на ръцете.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Това ли е онзи в сребристата опаковка с бадемите?

Да, да, мама ми го прати от България. Толкова е хубав! <3
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

bokata
    Guest
    Здравейте аз съм на 13 и имам гадже на 14.Тя скоро има рожден ден и не мога да реша какво да и купя.Моля ви дайте идеи

Супер фен Аватара на girl91
    И аз имам крема на Дева Bio Vital и смятам, че е доста прехвален. Като цяло не е кой знае какво. Очаквах различен аромат и да си призная бях разочарована първия път, когато го отворих. Сега съм леко пристрастена към аромата и често си отварям кремчето и го мириша. Не съм забелязала ароматът да остава дълго върху кожата. Омекотява, но не е някакъв уникален продукт за мен.
    Чела съм доста положителни мнения за крема на Cien (LIDL) SOS, който се води концентрат, но бил доста тежичък и някои го поставяли за през нощта на ръцете си.
    Последно редактирано от girl91 : 02-24-2014 на 19:12

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Я докато препоръчвате за ръце, препоръчайте и някое кремче за крака, че днеска взех някакво случайно, колкото да имам, но е малка разфасовка (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Аз ползвам за крем за ръце на Балеа. Голяма шише (!?) 300мл, оранжева с някакви картинки. Мирише на праскова и беше много евтин. И най-готиното е, че има пулверизатор, т.е. е супер лесен за слагане и не се налага да отвърташ капачки и да стискаш, аз лично много се изнервям. Очаквах да е скапан, понеже кремовете на Балеа, които съм ползвала нямаха никакъв ефект, но от този изненадващо съм много доволна. Ръцете ми бяха страшно изтормозени и се оправиха и вече са гладки.
    П.С. Нещо ефикасно за белези? Имам от котешко драскане по ръцете от най-много 4 години, оттогава имам котка и не знам от кога са.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 02-24-2014 на 22:44

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Я докато препоръчвате за ръце, препоръчайте и някое кремче за крака, че днеска взех някакво случайно, колкото да имам, но е малка разфасовка (:

препоръчвам с две ръце
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    И аз имам крема на Дева Bio Vital и смятам, че е доста прехвален. Като цяло не е кой знае какво. Очаквах различен аромат и да си призная бях разочарована първия път, когато го отворих. Сега съм леко пристрастена към аромата и често си отварям кремчето и го мириша. Не съм забелязала ароматът да остава дълго върху кожата. Омекотява, но не е някакъв уникален продукт за мен.
    Чела съм доста положителни мнения за крема на Cien (LIDL) SOS, който се води концентрат, но бил доста тежичък и някои го поставяли за през нощта на ръцете си.
    И аз съм изключително недоволна от него. Друго освен пристрастяващия аромат няма, и то ароматът не че е толкова прелестен, просто наистина пристрастява. Аз имам 40% на Микса, за тежки положения. Страшен е. За моя жалост не мога да го сравня с Neutrogena, но си го представям някъде на тяхното ниво.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Препоръчайте ми хубава пудра, за предпочитане е да е медицинска козметика?

Голям фен Аватара на monroe999
    не са медицински, но Loreal True Match и Rimmel Stay Matte са ми любими <3

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Rimmel stay matte не ми харесва, много са ми светли. Те май всички са полупрозрачни. Сега съм с Римел True match ( май така се водеше) харесва ми , ама винаги може и нещо по-добро за лицето:Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

И аз съм мого доволна от пудрата на Loreal

Цитирай Първоначално написано от Hotty_BB Виж мнението
    О да, ще го вкарам в употреба
    Аз съм може би един от най-големите фенове на бадемовото масло . Използвам го не само за косата след като си я измия, но и всеки ден за лице. Когато бях бременна, си мажех с него корема, п/в цепене на кожата. Ако е наистина квалитетно не би трябвало да имаш проблем с кожата, защото то е едно от най-ниско киселинните масла.

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    П.С. Нещо ефикасно за белези? Имам от котешко драскане по ръцете от най-много 4 години, оттогава имам котка и не знам от кога са.
    Колагенът действа най-добре за стари белези. Обаче е скъп, така че нещо с колаген...
    Също имаше едни лепенки на Смит и Някой-си, по 60 лева...
    Контратубекс също е добър, но изисква много постоянство. Той е най-достъпен за сметка на това...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    С тази преса стават ли къдрици и колко време издържат? Remington S3500.

http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s3500.html
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Попринцип стават, но трябва да я въртиш по определен начин. Ако ги напръскаш с лак може и цял ден да издаржат, но ако не - на мен ми стоят окло 4-5 часа.

Момичета препоръчайте хубава спирала, да подчертава очите, да не се рони и размазва?

Мега фен
    Град
    <3
    Взех си пшеничен зародиш. В краищата ли да си го слагам? Нали няма да ми омазни косата?! :3 Сега излизам от банята? Да изчакам ли да ми поизсъхне косата и тогава? Вие ползвали ли сте го? Има ли ефект? Какъв?
    И кокосово масло си взех. На Икаров. Твърдо е и не мирише на нищо. Очаквах мега готиния аромат на кокос (обожавам), но тц. Намазах си лицето с него, готино е, ще го ползвам и в маски за коса.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Здравейте, вече май месец наближава и както следва започвам да се ориентирам към бална рокля. Бихте ли ми препоръчали модел според телосложението, 160 съм висока и съм много слаба - 40кг. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си