- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Мрън, мрън. Обичам 5 часа сутринта.
л
и
п
с
ва
ш,
дядо.
обич.
Приятна седмица на всички.
Doh, спи ми се.![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
ебати противното кафе
нема остаам сестра ми да ми прави кафе повече
Офф...сбъркан ден, прекалено много задачи имам, утре имам държавна клаузура, не ми се пипва нищо, мамицата му шибан стадион!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Обичана, ама много обичана.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Какво беше... "Господи, дай ми воля, щото ако ми дадеш сила, ще ги избия всичките!"
Един ден ще си остана вкъщи, един шибан ден на приблизително три месеца и някой малоумник ще реши да се разпробива с бормашина от 8.30, та още не е спрял. Тия хора 14-16 като време за почивка явно за нищо го нямат!
Кво учене, брат, аз се изнервям докато си пия кафето.
Ако тая жертва е напразна и не си получа колета, ще си го изкарам на ония тъпунгери от фирмата, задето имат сливи в устата и не звънят по телефона.
има разлика между топло и жега
просто не знам кво да правя с тия мъдреци, мама им деба
тая нощ сумнамбулирах и повръщах, може да съм се разболял.. само тва ми трябваше
чудя се да ходя ли утре на хирург или да продължавам с глупостите
Бахти цикленето , бахти чудото. Да уйдисвам на акъла на баща ми за 400 кирливи лева останах без ръце. И за какво , за оная курва , след която пак ще трябва да се цикли/слага ламинат. Пак съм в София , пак паркирах колата надалеч и пак ми се спи. Имам контролни утре в университета , ама съм точно "0 fucks given". Tая вечер ще пия.
По-добре сме вече.Аз май се разболявам,но това е страничен ефект от променливото време. Дадоха ми нови задължения към досегашните /и без туй със широк диапазон/ задължения и 100 процента няма да видя и лев отгоре.То и ми го изтресоха все едно казват добър ден.А аз само се стрехнах и си помислих "Ама хора,аз напускам!".Де да беше истина тая мисъл....
Нда, айде давай ся, учи 4 страници за един ден, да те видим. Ама като късно се сещам така става.
А теста пак ще трябва да си го правя сама. М-Р-А-З-Я
имам чувството , че бездействам.
още 2 седмици , мамка му.
искам утре , когато стана от леглото да е 23 май.
Горкичкият той, не е виновен, че не мога да заспя до 1 часа сутринта и след това трябва да ставам в 5, ама все пак спазва моят график само и само, за да прекарваме повече време заедно. А аз напоследък съм в едно такова перманентно недоволно състояние и само се оплаквам и мрънкам и рева, чак се чудя от къде намира нерви да ме търпи такава. Ама нищо, останаха още 1-2 седмици, все някак ще ги изтикам, след това всичко ще си е както преди.
И ако знаех, че тази ще говори 45 минути, при позволени 20 на група, дори нямаше да дойда чак до тук. Писна ми да хабя гориво, както и време за да седя тук и... и да просто да седя. Това са 30 мили в едната посока все пак и с тези задръствания, направо съм си намразила колата вече.
Мда...
Не знам кои са по-тъпи - всички, които живеят в къщата и при звънене на вратата не отварят или тея, които трябваше да ми доставят колета днес, че не ми се обадиха на мобилния. Иначе оставили червена бележка "Елате си го вземете от клона на фирмата, който се намира на другия край на града".
Как пък не!
Уредих си да ми го докарат в петък, тъкмо за рождения ми ден.
Ама това не значи, че не съм натварена мощно на съквартирантите ми - глухи ли са, к'ви са, винаги като звъни някой на вратата, се скатават. Все аз се занимавам и с техните колети, веднъж някой ще реши да праща на мен нещо, и никой няма да си направи труда да отвори.Иначе 10 мин по-късно дойдоха да ми донесат бележката и да ме събудят. Fuck logic.
Естествено, никой не си направи сметката да изкара и боклука, сега ще седи още 2 седмици, докато дойде време да го събират отново.
Абе такива са ми бисерни и тримата тука, че ще е по-добре днес никой да не ми се вясва пред погледа, че ако имах някоя пушка да съм ги обстреляла всичките.
Уволниха Мойс, записах си час за операция най-накрая...
![]()
>>DjBelev<<
Ще ти кажа кой е най-тъп.
Малоумникът, който е написал в сайта, че се е опитал да го достави, но не съм била достъпна. И няма нито бележка, че е идвал; нито нещо в пощенската кутия; не ми звъннаха по телефона и със сигурност микробус не е идвал днес - прозорецът ми е цял ден отворен и щях да чуя. Ще ги чакам аз цял ден и никаква няма да я свърша, защото друг малоумник пробива цял ден с бормашина и тамън спря, ама мен вече трайно ме мързи.
Тъп ход, определено си навлякоха големи проблеми с тия смешни лъжи. Утре ще им набарам немския номер и ще им изсипя ада на главите.
Ужасен ден имах.Някой да подаде жалба срещу мен е това за целият ми съзнателен живот го нямаше.
Пия си чая и хващам полският.
Поне той е добре и днес пак се чухме . Това ме успокоява.
Направо ''супер''.
Ще си имаме гост за една седмица. И то какъв....
Както и да е, ще го преживея някак.