- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Щастливо и доволно, правят ме толкова щастлива и двамата.
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Такам, утре няма да имаме нито един час с учителките, които ги водят, в петък е подобно, само класното по математика ни е важно...
Пф, не знам кой ще отиде утре :Д
И явно няма да е петък последния ден, ще трябва да ходя и другата седмица :/
Мухаха! Много да! Не винаги сме на същото мнение, но често се случва. Даже се ебава, че го имитирам. :д Ногу ми се ще да живеем по-наблизичко един до друг. :33
Иначе ми е готино - минах да си пусна документите за личната карта. Малко е тъпо, че снимката ми стана ужас, а и са ми написали името на английски грешно предния път ама се преживява. Сега си чакам мацката за кафе и евентуално ще гледам нещо. Пък момчето си даже не знам кога ще го видя, пфу.
Остана само да си запиша час.
Дано не се окаже нещо сериозно.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Искам, бе, искаааааам!! Не мога да се гледам.
Айде, още един ден, после да видим какви ще ги сътворя. Meh...
Everything seems to be exhausting me, no matter how much sleep or how much coffee I drink or how long I lie down, something inside me seems to have given up. My soul is tired.
Дааамммм.Уморена съм.Не толкова физически.Добре де-и физически.Но психиката ми тежи повече.И ми тежи че никой не се напъва да ме разбере или да ме изслуша без да ми дава акъл или да ме обвинява.Затова си мълча и си гълтам всичко.или пък се отприщвам и си изкарвам гнева на всеки.Като тийнеиджър съм,нищо че отдавна го минах тоя период.
Хаха сънувах, че с милото обираме къщата на един съфорумник и дъщеричката му /явно след бая години, защото беше горе-долу колкото мен/ иска да тръгне с нас, защото не понася родителите си..Интересното е, че бяхме във Враца и въобще не можах да осъзная как разбрах, че къщата е негова. /не, не говоря за Чачо, спокойно
/
Оттам-нататък сънят става от странен по-странен - хладилника избираше продукти и готвеше сам; гонения във Враца, виждайки части от Несебър; старата къща на онази баба с котките, която в момента е необитаема, но престроена; майка ми и баща ми, отиващи на дискотека; 10 минути след като влязоха в дискотеката, влязох след тях и тя се оказа супермаркет и думите на майка ми "Градската полиция се е организирала да пази вас, дечурлига, приберете се и оставете хората да си починат"..о.О
Много странно се чувствам..о.О
Народът е изперкал, ей..Единият убил съпругата си и направил опит за самоубийство, другият пребил дъщеричката си до смърт..Ужас, ужас..Пази, Боже..
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
#дасикрадец
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оф, взе ми се акъла с тези простотии...
Welcome to the Jungle...
Развълнувана,щастливо ми е едно такова. Тя си дойде , а и ще се видяяя с него. Толкова е прекрасничък,нянян!
Не съм се чувствала толкова щастлива от сума ти време...
maDamn
Ужасен концерт , ужасна кампания , ужасни награди ... направо ужас ... Чудя се изобщо защо отидох... Тоз само ми наду главата...
Утре минава изпита и се пльосвам в леглото за няколко дена. Лошото е, че съм минала само половината лекции. Но пък за сметка на това днес ще ходим да се стреляме с лазери.
Вчера, ако пък съм очаквала от едно "честит рожден ден" до "ами нека пробваме отново"... Усещам, че след всичката простотия може и да се окажа с магистър в Полша.
Иначе ми е прекрасничко. ^w^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Като сте се заговорили за сънища, по-добре да не почвам с моите, че са епични - снощи се промъквах в крепост с наводнени коридори, за да открадна халката на лелката, за която искаха да оженят братовчед ми![]()
Ох, само 10 дни още. Нямам търпение.
За петък ще си купя от онова специално вино. И без това ще съм си самичка вкъщи, по-добре да си прекарам яко![]()
Последния ми епично смешен сън беше преди 2-3 месеца... Там няк'ва негърка беше обладана "изодзадзе"от няк'во извънземно, което имаше дупка в гърдите си, нямаше глава а няк'во пипало и няк'ви странни кръгли неща в дупката, аз не правех нищо, а просто стоях и гледах, а таз мацка му се радваше мега много, след което влязоха няк'ви хора и го убиха, а тя уби тях и аз просто си гледах отстрани като на кино.. Накрая ми писна и се наядох -_- / отстрани през цялото време имаше маса отрупана с храна/ и се събудих.. о.О
Някойтам, може ли да ми го тълкува? Моля..![]()
Dr. Gregory House
дразнят ме всичко и всички,
аз съм сбъркана явно нещо ;д
ама толкооова да и ми е писнало от тези хора ,не издържам.
само за него ми е гадно,супер елементарни станаха нещата ,
искам да сме в добри отношения,липсва ми
Епик шит..![]()
Dr. Gregory House