- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Очаквах повече от този мач..Двата ми любими отбора в Шампионска лига един срещу друг..Очаквах да е епичен мач...Челси играха много добре, а Джерард правеше тъпи грешки, които бяха фатални за целия мач..Два супер лесни гола след грешки на Ливърпул, е това е просто епик..Сега ще се гледа и Кристал Палас- Манчестър Сити..;3 Соу гууд..;3
Пък и говоря с любимото човече, което го прави още по-гууд...;3 Чувствам се невероятно..;3
Обичаен неделен следобед. Наливам се с кафе и тичам през 5 мин. до WC. И изпитвам непреодолимо желание да се намацам с грим
.
Семестърът е към края си. Тъжно.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
нови хора , нови хора .. макар и много късно.
Последно редактирано от Wwwooow : 04-27-2014 на 18:32
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пак болна, поне снощи беше яко.
Почивам си и май ще го лягам след малко, прекалено съм изморена.
Пък той явно продължава с купона след сватбата, т.к. никакъв го няма.
Умряло, изморено и заспало ми е като цяло, но следващата неделя ставам на 19 и се чувствам обнадеждена.
И този ден мина. Бях в лошо настроение като отидох на работа, но поне се смях с глас към края на вечерта. Колегите ми са много готини, умряхме си от смях. Като цяло деня мина успешно. Кофти е, че ще трябва да отида на училище утре и то само за първия час- ще се става рано... пак стана време за лягане.Лека
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
След почивката - много добре се чувствам.
Малък град в полите на Пирин ми се отрази много добре.
Получих повишението, което исках и ми е мноооого кеф.![]()
Много ми е забавно как като трябва да уча стабилно всички се сещат за мен. Като нямам какво да правя - никой никъде няма.
Една доста голяма част от мен се радва на възможността да се разсейва, ама кое време стана и пак ме занимават сто човека.С тея от курса ми иначе почти не си говоря, ама сега ме лепнали в общ чат, където се обсъжда всичко друго, но не и изпита утре.
Ужас.
мн ми се спи
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
трябва да си припомня едни теми... добре, че съм ги учила преди. главата ми просто..ще се пръсне. днес ще бъде интересен ден. ще се видя с хора :О. реших да се социализирам. за последно излизах вечер, ако не се лъжа преди повече от месец на едно РД. не, че имам желание. наложително е. хубаво беше все пак да науча, че толкова хора са ме търсили, когато си включих тела. аз, ако съм на тяхно място няма да се търся, щото съм станала сухарка... не, че преди съм била душата на компанията, но все пак...присъствието ми не беше само телом. изпитвам едно чувство на..пренасищане.
Подреждане mode: on.
Ох, пак се започва. По някакъв магически начин се надявам да е ползотворна седмица... че и месец!
Днес ще си почина .Доволна съм
Утре това ще ми излезе през нощта но както и да е .
Трабва и багаж да събирам ..
Мнооого ми се спи. 2-3 кафета и още толкова мога да изпия. Изморена съм, а като се сетя, че имам да чертая още много.. уф. Ама пък съм си в добро настроение, хубаво ми е. Като имам много неща за вършене поне нямам време да мисля за глупости
Едно такова много смотано.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Понеделнично ми е.. бях забравила какво е да ставаш в 6.30 и да ти е уморено целия ден. Много мразя да ставам рано, бе!
човекът е социално животно, колкото и да не ми се иска да е така.. и все пак вътрешния мир, който на мен така ми липсва, също е от ключово значение за щастливото съществуване на тая земя..
циклична съм, днес и вчера ми беше добре, позитивна съм, нещата се получават, отминават, обнадеждена съм май месец да бъде моят септември..)
Качвам във фейсбук снимка на лупа - доста добре композирана и с отблясъци по повърхността. Познат ми пише: 'на пръв поглед прост предмет, а с толкова много приложения'
Аз: 'нааай-малкото може да се подпалиш с него xD'
Той: 'и после да си пееш "This girl is on fire..."
Аз: 'жалко, че не мога да ти сложа 3 харесвания - минимум'
След което момчето ми постна картинка с камион, на който каросерията беше препълнена с лайкове
*днес ми е олигофренски хуморът![]()
Не знам дали съм тъжна или ядосана, при мен тази граница е ужасно тънка.
Не мога да приема, че момичето което е обичал сега е най-добрата му приятелка, че си пишат че се обичат, липсват, едва ли не аз съм излишната.. а тя да бъде толкова нагла, чак ми иде да я заблъскам като я видя. Жалко, че нея я е страх и се прави, че не съществувам.. не издържам, честно.
Хаха значи не съм била единствена..
Оправих си гардероба очудващо бързо, чак сама не бих си повярвала, ако не бях там..
ПТ: Тая мацка ме изнерви, но ми харесва факта, че си сдържам нервите малко или много. Какъв цирк стана около едно просто "не желаех да говоря с теб"..Дори и да ми беше казал "изчезнах, защото не ми пусна", както тя се изрази, бих го приела, ама той нито акъла има, нито топките, че да го изрече..Тези селски изпълнения тип "не му искай обяснение, да не останеш без зъбки" никак не ми прилягат..Нито на нея самата, но това е друг въпрос..Обичам да се държа цивилизовано с някой и той да ми скача, сякаш съм му изяла закуската..
Ама и той ми е един прекрасник..Усещам израстването му, което наистина ме радва..
Само една седмица лялялялялялялля..;3 *Мите, тук е момента да се намесиш, не ми пука, че не пишеш вече във форума*
ох,плановете пак се провалят ...
имам нужда от събиране,скоро
токова време мина,никъде не съм отишла,
а в момента мисля,че хич няма да ми дойде зле.
дано да стане,дано!
и ако се навие някой да ми прави компания още по-добре
ще бъде,но като ги знам едва ли ...
Нах, можеше и по-зле да се представя.
Ама ако знаех, че тоя път ще го направят грешките да отнемат точки, щях да се постарая да поуча повече.
И ми е едно такова странно, не мога да разбера защо ме занимава, дали да се покаже като friendly and responsible class representative или има нещо повече.
Уф! Имам нужда от разговор по женски.
Едит: мда, току що ми изпраскаха покана за вечеря, сега и това да мисля.
Последно редактирано от shmatarok : 04-28-2014 на 17:34