.
Затворена тема
Страница 68 от 195 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118168 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Очаквах повече от този мач..Двата ми любими отбора в Шампионска лига един срещу друг..Очаквах да е епичен мач...Челси играха много добре, а Джерард правеше тъпи грешки, които бяха фатални за целия мач..Два супер лесни гола след грешки на Ливърпул, е това е просто епик.. Сега ще се гледа и Кристал Палас- Манчестър Сити..;3 Соу гууд..;3

Пък и говоря с любимото човече, което го прави още по-гууд...;3 Чувствам се невероятно..;3

Повече от фен
    Обичаен неделен следобед. Наливам се с кафе и тичам през 5 мин. до WC . И изпитвам непреодолимо желание да се намацам с грим .
    Семестърът е към края си. Тъжно.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Тъжно ми е.. Гадна, смотана неделя.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    нови хора , нови хора .. макар и много късно.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Изморен..

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Много , много по-добре от вчера.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Тъпа песен
    или махмурлук

Спирам да се занимавам с излишни глупости! Учене, четене, писане, спорт и режим! Време е да стана най-доброто си аз и да спра да чакам други хора да ми оправят живота/да ме накарат да се чувствам по-добре/специална/красива/интересна. Майната им, бе. Нямам нужда никой да ме кара да се чувствам никак. И мога, и ще съм си себедостатъчна, и няма да се примирявам с тъпотии, и ще имам критерии и ще бъда придирчива и точка.
    Точно и ясно !! Това е най-доброто, което един човек може да направи за себе си, особено в такава ситуация. Наистина го направи.. аз също трябва.
    след малко си лягам искам утре да съм се наспала и да имам сили за всичко !
    Последно редактирано от Wwwooow : 04-27-2014 на 18:32
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пак болна, поне снощи беше яко.
    Почивам си и май ще го лягам след малко, прекалено съм изморена.
    Пък той явно продължава с купона след сватбата, т.к. никакъв го няма.
    Умряло, изморено и заспало ми е като цяло, но следващата неделя ставам на 19 и се чувствам обнадеждена.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    И този ден мина. Бях в лошо настроение като отидох на работа, но поне се смях с глас към края на вечерта. Колегите ми са много готини, умряхме си от смях. Като цяло деня мина успешно. Кофти е, че ще трябва да отида на училище утре и то само за първия час- ще се става рано... пак стана време за лягане. Лека
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Супер фен Аватара на Wednesday666
    След почивката - много добре се чувствам.
    Малък град в полите на Пирин ми се отрази много добре.
    Получих повишението, което исках и ми е мноооого кеф.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много ми е забавно как като трябва да уча стабилно всички се сещат за мен. Като нямам какво да правя - никой никъде няма.
    Една доста голяма част от мен се радва на възможността да се разсейва, ама кое време стана и пак ме занимават сто човека. С тея от курса ми иначе почти не си говоря, ама сега ме лепнали в общ чат, където се обсъжда всичко друго, но не и изпита утре.
    Ужас.

Мега фен Аватара на skatew
    мн ми се спи
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Зле ми е . А денят тепърва почва и хич няма да е лек.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    трябва да си припомня едни теми... добре, че съм ги учила преди. главата ми просто..ще се пръсне. днес ще бъде интересен ден. ще се видя с хора :О. реших да се социализирам. за последно излизах вечер, ако не се лъжа преди повече от месец на едно РД. не, че имам желание. наложително е. хубаво беше все пак да науча, че толкова хора са ме търсили, когато си включих тела. аз, ако съм на тяхно място няма да се търся, щото съм станала сухарка... не, че преди съм била душата на компанията, но все пак...присъствието ми не беше само телом. изпитвам едно чувство на..пренасищане.

anonymous708973
    Guest
    Подреждане mode: on.

Ох, пак се започва. По някакъв магически начин се надявам да е ползотворна седмица... че и месец!

Днес ще си почина .Доволна съм
    Утре това ще ми излезе през нощта но както и да е .
    Трабва и багаж да събирам ..

Мнооого ми се спи. 2-3 кафета и още толкова мога да изпия. Изморена съм, а като се сетя, че имам да чертая още много.. уф. Ама пък съм си в добро настроение, хубаво ми е. Като имам много неща за вършене поне нямам време да мисля за глупости

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Едно такова много смотано.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на ameli
    Понеделнично ми е.. бях забравила какво е да ставаш в 6.30 и да ти е уморено целия ден. Много мразя да ставам рано, бе!

Мега фен Аватара на Dagichka
    човекът е социално животно, колкото и да не ми се иска да е така.. и все пак вътрешния мир, който на мен така ми липсва, също е от ключово значение за щастливото съществуване на тая земя..
    циклична съм, днес и вчера ми беше добре, позитивна съм, нещата се получават, отминават, обнадеждена съм май месец да бъде моят септември.. )

Супер фен Аватара на paradosou
    Качвам във фейсбук снимка на лупа - доста добре композирана и с отблясъци по повърхността. Познат ми пише: 'на пръв поглед прост предмет, а с толкова много приложения'
    Аз: 'нааай-малкото може да се подпалиш с него xD'
    Той: 'и после да си пееш "This girl is on fire..."
    Аз: 'жалко, че не мога да ти сложа 3 харесвания - минимум'
    След което момчето ми постна картинка с камион, на който каросерията беше препълнена с лайкове

*днес ми е олигофренски хуморът

Мега фен Аватара на ameli
    Не знам дали съм тъжна или ядосана, при мен тази граница е ужасно тънка.
    Не мога да приема, че момичето което е обичал сега е най-добрата му приятелка, че си пишат че се обичат, липсват, едва ли не аз съм излишната.. а тя да бъде толкова нагла, чак ми иде да я заблъскам като я видя. Жалко, че нея я е страх и се прави, че не съществувам.. не издържам, честно.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Подреждане mode: on.
    Хаха значи не съм била единствена..

Оправих си гардероба очудващо бързо, чак сама не бих си повярвала, ако не бях там..

ПТ: Тая мацка ме изнерви, но ми харесва факта, че си сдържам нервите малко или много. Какъв цирк стана около едно просто "не желаех да говоря с теб"..Дори и да ми беше казал "изчезнах, защото не ми пусна", както тя се изрази, бих го приела, ама той нито акъла има, нито топките, че да го изрече..Тези селски изпълнения тип "не му искай обяснение, да не останеш без зъбки" никак не ми прилягат..Нито на нея самата, но това е друг въпрос..Обичам да се държа цивилизовано с някой и той да ми скача, сякаш съм му изяла закуската..

Ама и той ми е един прекрасник.. Усещам израстването му, което наистина ме радва..

Само една седмица лялялялялялялля..;3 *Мите, тук е момента да се намесиш, не ми пука, че не пишеш вече във форума *

Супер фен Аватара на weheartiit
    ох,плановете пак се провалят ...
    имам нужда от събиране,скоро
    токова време мина,никъде не съм отишла,
    а в момента мисля,че хич няма да ми дойде зле.
    дано да стане,дано!
    и ако се навие някой да ми прави компания още по-добре
    ще бъде,но като ги знам едва ли ...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Нах, можеше и по-зле да се представя.
    Ама ако знаех, че тоя път ще го направят грешките да отнемат точки, щях да се постарая да поуча повече.
    И ми е едно такова странно, не мога да разбера защо ме занимава, дали да се покаже като friendly and responsible class representative или има нещо повече.
    Уф! Имам нужда от разговор по женски.

Едит: мда, току що ми изпраскаха покана за вечеря, сега и това да мисля.
    Последно редактирано от shmatarok : 04-28-2014 на 17:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си