.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 716

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Смешна работа е. Никога няма да се оженя без договор, ако не иска да подписва да си гледа работата. Имате деца и след това при развод не стига, че въпреки по закон да имаш равно право да получиш децата, съда винаги ги дава на жената и понеже горката жена (в повечето случаи адски злата кучка дето ти идва да удушиш и да лежиш, защото злобата им се проявява след раздяла често) взема децата, и къщата и колата понеже много и трябва къщата за децата и колата за да ги вози горките до училище след като изгони мъжа на квартира го съди и за издръжка. Примери бол. И докато мъжете нямат равни права да получат децата, а в същото време жените пищят за еманципация нон стоп, аз на жена ми няма да позволя да вземе нищо което аз съм купил след евентуален развод.
    И как си го представяш?
    "-Х, ще се омъжиш ли за мен?
    -Оу *сълза*, ДА!
    -Идеално! Айде сега да съставим списък с моите и твоите неща и да го подпишем, че утре ще вземем се разведем и ще ме обереш!"...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И как си го представяш?
    "-Х, ще се омъжиш ли за мен?
    -Оу *сълза*, ДА!
    -Идеално! Айде сега да съставим списък с моите и твоите неща и да го подпишем, че утре ще вземем се разведем и ще ме обереш!"...
    Със сигурност ще е наясно с вижданията ми много преди да и предложа брак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си