.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Как се получава мускулна треска точно там ?
    Обичайно с упражнения за седалище, в моя случай - с бягане и с тае бо, вероятно се дължи на ритниците там.
    Няма значение, доволно ми е!!

Някойтам, няма да се повтарям, милиони пъти съм ти казвала. Запознавала съм се с доста, как пък все съм намирала начин да се видим - дори когато съм била ученичка.

Мъничка тренировка днес, после рибка и вино. Идилия.
    За съжаление, симпатичният треньор не е на работа, когато аз искам да тренирам и ще си правя програмата при другия. Дано се сработим, че малко дъртичък и не в час ми изглежда.
    Уж ще си пишем, ама няма пак аз да пиша първа, аман, чувствам се досадна пък.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обичайно с упражнения за седалище, в моя случай - с бягане и с тае бо, вероятно се дължи на ритниците там.
    Няма значение, доволно ми е!!

Някойтам, няма да се повтарям, милиони пъти съм ти казвала. Запознавала съм се с доста, как пък все съм намирала начин да се видим - дори когато съм била ученичка.

Мъничка тренировка днес, после рибка и вино. Идилия.
    За съжаление, симпатичният треньор не е на работа, когато аз искам да тренирам и ще си правя програмата при другия. Дано се сработим, че малко дъртичък и не в час ми изглежда.
    Уж ще си пишем, ама няма пак аз да пиша първа, аман, чувствам се досадна пък.
    Как пък реши, че симпатичният е много добър, пък тоя дето не те радва и е по възрастен не е в час ? Големи злета сте понякога.

En taro

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Как пък реши, че симпатичният е много добър, пък тоя дето не те радва и е по възрастен не е в час ? Големи злета сте понякога.

En taro
    Ми, представи си, и двамата съм ги виждала, този дъртичкия даже всеки път.
    Като се разкарваш из залата с вид на "вятър ме вее на бял кон", не е трудно да си извадиш такъв извод.

Ти си зле, че нареждаш без да знаеш ситуацията.

Мега фен Аватара на draid
    Ми, представи си, и двамата съм ги виждала, този дъртичкия даже всеки път.
    Като се разкарваш из залата с вид на "вятър ме вее на бял кон", не е трудно да си извадиш такъв извод.

Ти си зле, че нареждаш без да знаеш ситуацията.
    Аз не нареждам, а ти явно си правиш изводи от външен вид и действия, груба грешка.

Значи усещам нещо да ме лази по ръката - гледам паяк. Пускам го на земята да си пълзи, след 10 минути гледам пак ме лази, направо се чувствам неустоимо желан.
    Последно редактирано от draid : 07-27-2014 на 20:57

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз не нареждам, а ти явно си правиш изводи от външен вид и действия, груба грешка.
    О, прощавай, мисли ли трябва да чета?

Да ми кажеш, че съм зле, никак не е нареждане, нали? Моля ти се.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    О, прощавай, мисли ли трябва да чета?
    Не, всички знаем, че добрите хора са красиви, а грозните са зли.
    Понякога не се усещаш, че пишеш такива тъпотии, с които може да ни убиеш от смях.

anonymous708973
    Guest
    Благодаря, Дрейд.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не, всички знаем, че добрите хора са красиви, а грозните са зли.
    Понякога не се усещаш, че пишеш такива тъпотии, с които може да ни убиеш от смях.
    Трай там ве, кой те е питал?
    Научи се да четеш. Не казах, че е некадърен или зъл (?!?!?!), а че МИ ИЗГЛЕЖДА НЕ В ЧАС. Това е впечатление, не присъда.
    Не съм сигурна доколко мирогледът му ще е разчупен. Със сигурност не може да се пуска по някоя усмивка или шега, което често разведрява обстановката, а младият вчера и девойката, която тренира при него, се спукаха да се смеят, че и си вършеха работата.

Ама тва ти е мн гладко мозъчето да си го обясниш, нали, трябваше да ти го сдъвча и изплюя като за малоумен.
    Бягай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си