- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Приятно ми е да си седя на климатика и да се наслаждавам на почивния и ден... Почивен е доста силно казано, тъй като готвих, чистих, прах и подреждах къщата .. но все пак нали не съм на работа ;д ...
Искам пак да е прохладно и дъждовно... дъждовните дни са по-красиви и приятни от 40-градусовата жега, стелеща се навън...
Знаете ли, че 13 август е международният ден на левичарите? Е, аз използвам основно дясната ръка, но нека всички, използващи лявата се чувстват поздравени по случай празника !
Доста мързеливо се чувствам днес... обмислям след като свърших домашните задължения, да се отдам на заслужено нищоправене до края на деня..
Ама и аз твърдя, че са купчина желязо както и телефоните, но той е този, който издребнява. мен ми е все тая кой к'во кара,има,носи,облича,работи и етц, ИМЕННО ЗА ТОВА СЕ ДРАЗНЯ< ЧЕ ТОЙ ПРАВИ ПРОБЛЕМИ ЗА ГЛУПОСТИ. -_-
Нз как стигнахте до извода, че на мен ми дреме мое ли е или негово, на него му дреме. Аз и двигател с 4 колела бих карал, той ако ще и ламбо да кара ми е все триста. На него обаче не му е. -_-
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
А ЗА жегата е ся се прибирам от работа и навън направо не ес диша.. Т_Т
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
само на мен ли ми се струва приятно навънка? подухва едно такова, на сянка си е добре :д
добре бе, сега и сестра ми почна да ме обвинява, че съм приличала на хипи?! тия хора не знаят ли, че хипитата са щастливи и свободни души, а не като мен.. 2 пъти ме пита дали искам нещо за пиене и ядене, казах "не, мерси", последваха още 38429 пъти повторения на същия въпрос и накрая като повиших тон, че не иска по дяволите нищо излязох хипи? ахах положението е да плача или да се смея..
поне се изкъпах, хапнах що-годе здравословно и си слушам музика, пиша си с моите идиоти и съм окей :3
Съсипан съм от пътуване и не само от това. Водих я къде ли не, за да ми каже, че екскурзията била чудесна и догодина пак щяла дойде! В този момент си пожелах на земята да падне астероид и да избие всички гадове, които се подиграват с бедните хорица, включително и бедните и изстрадали хорица, та повече да не страдат. След това разкри, че е напълно изперкала и се нуждае от психиатрия. Повече ще пиша с специализираната тема.
Ще умра от смях, ако чуя нещо подобно.![]()
Аз след малко излизам, не знам как ще издържа в тая жега, защото чак към 9 ще може да се диша. Нищо, ще се забием двамцата на някоя пейка, ще си говорим и ще ни е хубаво. А по-късно може пак у един приятел да ходим. И така..
ЕДИТ: Забравих да се оплача от проклетите и гадни комери. Тия създания ще ме съсипят. По краката имам чувството, че имам стотици пъпки. Между пръстите чак.. сириъсли, комарчета, сириъсли? О, да, да не забравя, че и на челото имам пъпка. Лол, добре, че не ги чеша тия и не се забелязват. Иначе ще предизвиквам смях у всеки, който ме види.
Последно редактирано от Colouring : 08-13-2014 на 15:14
дойдох тук да чета комплексиран anarchy и не останах разочарован
Баси почвам много да се филмирам. Последната година +- някой и друг месец абсолютно всеки път се случва следното ; установявам, че имам дупка в познанията в дадена област -> почвам да ровя из нета за инфо -> оказва се мазало и нищо не разбирам -> садвам -> няколко дни по-късно някой качва курс на абсолютно същата тема.
Дотук хубаво, оекй ... шанс. Ама в даден момент стигнах до изводя, че ще ми се наложи и да се науча да рисувам - кофти, поне година отгоре ще ми отнеме. Няма проблем - няк'ви шведи решили, че трябва да напишат плугин за фотошоп, който до голяма степен да автоматизира нещата и почти ми решава проблема с текстурите (http://quixel.se/)
След т'ва ми трябваше сносен курс по ригване и няк'ъв пич от UK решил да качи над 10-часа курсове във Вимео...безплатно. (http://vimeo.com/85723721) И беше по-добро от всичко, на което съм попадал преди тва, а минах през доста лайняни туториъли на ниво нбу ЛОЛ
Хубу и тва окей, шанс, случва се, ама сега за капак и софтуерът, който ползвам, който струва 5500$ по бог знае каква причина са решили да му добавят отделна опция за лицензиране, която гласи, че можеш да си ползваш нещата с комерсиална цел стига доходът ти на година да е под 100К $ (http://www.sidefx.com/index.php?opti...2853&Itemid=66) о_0 И струва 200$ о_0 Което на практика ми премахва и последното 'препятствие'.
Мега филмиращо ;о Чувствам се все едно някой ми налива отгоре и аз просто си събирам и събирам и единственото, което се иска от мен е да не ме мързи![]()
Тъй, де, сори за спама. Просто ми е някакво ентусиазирано такова ;д
PS: тая статия за звуците ми е няква мега гнусна, нз що
Не се търпи жегата, мижавия вентилатор грам не помага. Но пък ми е хубаво, след седмица ще се видим на рождения ми ден :3
Последно редактирано от YSMF : 08-13-2014 на 16:19
Кхем, с втори памук съм в носа, кажете ми пак колко ви е горещо.
Искахте лято - ето ви го.
добре съм иначе, уморена, гладна,ама после ще го ям.
Не знам дали ще се видим с него, ама ако е толкова зает,ще го оставим за утре. Определено не се чувствам енергична, за да ходя някъде за цифра време. Пък и като се разбираме за нещо обичам да си спазваме уговорките,но да кажем,че му е минало покрай ушите.
Все тая.
Уморенко ми е.
maDamn
Aaa моля, моля. Аз винаги съм си държал на перманентната температура от 22-25 градуса лятото.
Майстора успя да оправи тъпите накладки на колата навреме, утре поне ще се мъча в жегата с максимално надежден и силен климатроник, а това ме прави някак радостен.
Много тъпо се получава. Ще ми се да се успокоя, че са "смесени сигнали", ала ако е това - това е най-лошата сигнализация на света.Съзнавам, че трябва да си трая и да съм търпелива, ама не мога, пусто. Сори.
Не ме интересуват настроенията му, не ме интересуват желанията му('щото едно казва, пък друго прави, хм, нали...), държи ме на някаква дистанция, дето или е много странна, или аз съм невъзприемчива и не я схващам. Ни риба, ни рак е положението. "Приятно ми е да си пием кафето, чудесно си прекарвам с теб", звънене ей така през деня да ме види какво правя и това наред с поставянето на някакви невидими очертания. Отговорът си го знам, ама на какво ли се надявам, и аз не знам вече...
Каквото иска да прави, то си е за негова сметка. Времето му с мен е ограничено и ако си попребори малко егото и си организира така нещата, че да прекараме повече време - супер. Ако ли не - пак супер, здраве да е.
Ще излизам напред-назад, ще готвя от скука, ще си подреждам гардероба, ще си хапя ръката, ако трябва, ако посегна към телефона.Няма да му предлагам повече(и да слушам оправдания), няма да звъня за щяло и нещяло, всъщност, няма да звъня изобщо. Независимо колко ми се иска и какви поводи си намирам. Твай.
Давам му пъъълна свобода и лишение от присъствието ми за една седмица, поведението му през нея ще е показателно какво ще става занапред.
Ейй, 'начи, едно от най-омразните ми неща е да ме прекъсват... Ама всеки път, все едно и също. Наумява си нещо, казва ми го - ок (не й пука аз защо така правя; покрай ушите й минава, ако й кажа). Казва ми втори, трети път, прави се на много любезна, казва ми, че уж си било моя работа... Като е моя работа и не й обърна внимание (или й обърна, но тя толкова и забелязва промените) го повтаря още 98162646 пъти, през половин час. Веднъж ще й се ядосам, ще и го кажа това (или поне ще се опитам), тя ще ме прекъсне по средата и няма да ме остави да продължа, ама като й повиших тон да не ме прекъсва ме изкара, че съм имала проблем с нервите. Имам ми! Тя ми е проблема. Как тъй на друг на се ядосвам така, не се налага да повишавам тон. Пък и да кажеш всеки ден, че правя така, ама не. От 100 пъти все едно и също, веднъж ще се ядосам и ще й го кажа, пък тя истеричка ме изкара. Не, просто не знам...
Пфф, втора тренировка за долна част подред която не успях да завърша. Не е истина колко си се ядосвам в момента. Какво толкова промених, какво толкова сгреших? Ядосвам се, ама много. Коремът и без това ми е слаба мускулна група, а като не съм го правила известно време, просто отива по дяволите. Добре, петък горна част (и ще вмъкна и корем) , после 2 дена почивка и ако отново нещата тръгнат на зле в понеделник, ще трябва да предприема нещо.
Поне най-накрая си намерих програмите и видях кога са ми сроковете, та мога да съм си спокойна за това.
И въпреки всичко съм в горе-долу добро настроение. Още малко ще се занимавам с глупости и след това си хващам записките, местя се с лаптопа на леглото и започвам с информатиката.
Последно редактирано от mayaaa : 08-13-2014 на 19:14
Беше дълъг ден с останалите шаферки и булката, голяма обиколка на София, голямо чудо.Но съм доволна, че поне свършихме част от работата.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Отдавна не съм се чувствала по-преяла.
Срам и позор, не моа да помръдна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
https://www.youtube.com/watch?v=_MmB81YZG2g
бягай от мен, далеч от мен, щом си така далече от мен, студен, със мен...![]()