- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Последно редактирано от DragonLady : 08-15-2014 на 13:15
Някой да е ползвал някакъв крем за тяло на марката? http://apteka.framar.bg/30007796/аса...ий-250-мл-
и никъде не мога да намеря състав..
не знам дали е подходящо да питам тук точноно някой знае ли къде се продават онези фотоапаратчета за моменти снимки?
Знаете ли къде се продават стелки за разширяване на обувки или изобщо подобни приспособления?Взех си много сладки обувки тип пантофка;които ми стават;но усещам,че са ми теснички и продължителното носене ще донесе доста неприятни емоции :Д
Кинкалерии.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Dragonlady, Милва.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз съм много доволна от Сарата. Затопли ли я преди това?
Аз принципно точно такава изхабих едно или две шишета преди година. При хининовата вода обаче не зависи толкова от марката, колкото от организма ти като цяло и как скалпа се влияе. На някои хора им омазнява, при мен пък точно обратното - както по принцип косата ми може да издържи по три дни без миене и да изглежда хубава и пухкава, със хининовата вода издържа и по повече.
а тя за хининова ли вода питала
аз мислех, че за мицеларна
a нали точно за нея говорехме преди това ахахах![]()
1.Какво е мнението ви за хининовата вода Милва?
2.Какво използвате против акне?
3.Какво използвате против черни точки?
4.Използвали ли сте лентички за премахване на черни точки и какво мислите за тях?
5.Какво използвате след премахване на мъхчето над горната устна за да не се получат пъпчици?
Благодаря![]()
Знаете ли къде мога да видя банските на New Yorker онлайн? Гледах в сайта но така и не намерих.Също така да попитам някой ходил ли е на почивка в Кушадасъ в Турция? Доволен ли е и как са плажът и морето?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Парцали, напоени с водка и натъпкани в обувката!!
В турските курорти един плаж не е читав! Ходила съм в Кушадасъ, Мармарис, Анталия - е, дори Офицерският плаж във Варна е по - добре! Плажа е ужасно камънист, без пясък, а водата беше освен солена, а и повече от ужасна, като се има предвид, че отидох в разгара на сезона.
О да, в Турция плажовете са доста гаднички. Аз скачах във водата само от кея, защото ме беше страх да не се одера или порежа на камъните.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пробвала съм такъв, помага, но малко, не очаквай чудеса! Пръскаш, обуваш някакви дебели черни чорапи и разтъпкваш из вас. Внимавай, че цапа като невиждало ... Тънките ми прозрачни чорапи станаха черни от едни пантофки, след като ги пръсках с него, и уж после ги обрах с мокра кърпичка, но явно не е било достатъчно, или самата им боя се е "втечнила" и е почнала да клепа. И изпиране нямаше, в кофата отидоха.
Абе хора, от къде мога да си купя масло от репей?
а за скърцащи обувки да знаете как се оправят?купих си ги още края на зимата на намаление, ама то и аз за 15 лева какво очаквам.. не са истинска кожа, нещо като велур са и като ги обуя мисля, че езикът, който опира щото е вързан с връзки нагоре (боти са) скърца..
Зависи. Ако имаш суха коса и кожа, недей да използваш хума, защото изсушават допълнително. До колкото знам действа добре на мазни коси и кожи. Принципно е безвредна и няма какво да ти направи, пробвай. Има различни видове хума: зелена, сива, розова и др., проучи коя за какво е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5