.
Отговор в тема
Страница 293 от 436 ПървиПърви ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 301 до 7 325 от общо 10898
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    разрови се на предната страница и ще откриеш отговора си, мързел безподобен
    Добре комплекс безподобен

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Препоръчаите ми добра марка хининова вода?
    Последно редактирано от DragonLady : 08-15-2014 на 13:15

Някой да е ползвал някакъв крем за тяло на марката? http://apteka.framar.bg/30007796/аса...ий-250-мл-
    и никъде не мога да намеря състав..

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Make me Виж мнението
    Някой да е ползвал някакъв крем за тяло на марката? http://apteka.framar.bg/30007796/аса...ий-250-мл-
    Моя колежка ползва някакъв антицелулитен крем и казва, че е много доволна. Аз съм ползвала един загряващ крем на същата марка (имам кофти оросяване на крайниците и през зимата ми измръзват краката) и съм адски доволна.

Голям фен Аватара на monroe999
    не знам дали е подходящо да питам тук точно но някой знае ли къде се продават онези фотоапаратчета за моменти снимки?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Make me Виж мнението
    Хубав е, братовчед ми изразходва вече 2-ра или 3-та опаковка.

Каква кола маска използвате за триъгълника? Имах доброто желание да пробвам, но с моята стана абсолютна мацаница и резултата беше нищожен.

Знаете ли къде се продават стелки за разширяване на обувки или изобщо подобни приспособления? Взех си много сладки обувки тип пантофка;които ми стават;но усещам,че са ми теснички и продължителното носене ще донесе доста неприятни емоции :Д

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Кинкалерии.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на pandabear
    @YSMF
    течна на Сара

Град
    Варна
    Dragonlady, Милва.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    @YSMF
    течна на Сара
    Точно с нея съм

Мега фен Аватара на pandabear
    от какво не си доволна?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Dragonlady, Милва.
    Такава си взех ( преди да видя мнението ти ), надявам се да ми хареса, и да има желаният ефект. Утре ще я тествам.

Аз съм много доволна от Сарата. Затопли ли я преди това?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Такава си взех ( преди да видя мнението ти ), надявам се да ми хареса, и да има желаният ефект. Утре ще я тествам.
    Аз принципно точно такава изхабих едно или две шишета преди година. При хининовата вода обаче не зависи толкова от марката, колкото от организма ти като цяло и как скалпа се влияе. На някои хора им омазнява, при мен пък точно обратното - както по принцип косата ми може да издържи по три дни без миене и да изглежда хубава и пухкава, със хининовата вода издържа и по повече.

Мега фен Аватара на galaxy29
    а тя за хининова ли вода питала
    аз мислех, че за мицеларна
    a нали точно за нея говорехме преди това ахахах

1.Какво е мнението ви за хининовата вода Милва?
    2.Какво използвате против акне?
    3.Какво използвате против черни точки?
    4.Използвали ли сте лентички за премахване на черни точки и какво мислите за тях?
    5.Какво използвате след премахване на мъхчето над горната устна за да не се получат пъпчици?
    Благодаря

Знаете ли къде мога да видя банските на New Yorker онлайн? Гледах в сайта но така и не намерих. Също така да попитам някой ходил ли е на почивка в Кушадасъ в Турция? Доволен ли е и как са плажът и морето?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    Знаете ли къде се продават стелки за разширяване на обувки или изобщо подобни приспособления? Взех си много сладки обувки тип пантофка;които ми стават;но усещам,че са ми теснички и продължителното носене ще донесе доста неприятни емоции :Д
    Има спрейчета, които спомагат обувката да се отпусне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Парцали, напоени с водка и натъпкани в обувката!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от qwerty71 Виж мнението
    Знаете ли къде мога да видя банските на New Yorker онлайн? Гледах в сайта но така и не намерих. Също така да попитам някой ходил ли е на почивка в Кушадасъ в Турция? Доволен ли е и как са плажът и морето?
    В турските курорти един плаж не е читав! Ходила съм в Кушадасъ, Мармарис, Анталия - е, дори Офицерският плаж във Варна е по - добре! Плажа е ужасно камънист, без пясък, а водата беше освен солена, а и повече от ужасна, като се има предвид, че отидох в разгара на сезона.

О да, в Турция плажовете са доста гаднички. Аз скачах във водата само от кея, защото ме беше страх да не се одера или порежа на камъните.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Има спрейчета, които спомагат обувката да се отпусне.
    Пробвала съм такъв, помага, но малко, не очаквай чудеса! Пръскаш, обуваш някакви дебели черни чорапи и разтъпкваш из вас. Внимавай, че цапа като невиждало ... Тънките ми прозрачни чорапи станаха черни от едни пантофки, след като ги пръсках с него, и уж после ги обрах с мокра кърпичка, но явно не е било достатъчно, или самата им боя се е "втечнила" и е почнала да клепа. И изпиране нямаше, в кофата отидоха.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Абе хора, от къде мога да си купя масло от репей?

Мега фен Аватара на Dagichka
    а за скърцащи обувки да знаете как се оправят? купих си ги още края на зимата на намаление, ама то и аз за 15 лева какво очаквам.. не са истинска кожа, нещо като велур са и като ги обуя мисля, че езикът, който опира щото е вързан с връзки нагоре (боти са) скърца..

Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Има ли ефект от хумата ? За косата и лицето ?
    Зависи. Ако имаш суха коса и кожа, недей да използваш хума, защото изсушават допълнително. До колкото знам действа добре на мазни коси и кожи. Принципно е безвредна и няма какво да ти направи, пробвай. Има различни видове хума: зелена, сива, розова и др., проучи коя за какво е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си