.
Затворена тема
Страница 24 от 367 ПървиПърви ... 142021222324252627283474124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 9154
    Мега фен Аватара на galaxy29
    какви идеи?
    светни ни

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    изведнъж ми стана толкова тегаво, че чак главата ме заболя :с
    не съм сигурна дали нямам нужда от чисто физическо докосване, една прегръдка, ама нъцки, няма от кой ;д
    ще ти дам повече от прегръдка даже

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам се добре, само ми е малко притеснено дали ще успея да стана сутринта. Повече от 4 месеца не ми се е налагало да ставам в 6:30...
    Нямам търпение обаче за събота, когато ще ми дойде колетчето ^^ Дано само свърша работа преди да затвори офиса на Speedy...
    Като цяло нещата започват да ми се нареждат по начина, по който исках!

Супер фен Аватара на Christinna
    Абе много ми е гадно бе... искам някой да ми каже, че е нормално да има моменти, в които нищо да не ти върви, да си объркан, да разочароваш някои хора и някви такива работки... знам, че всичко е временно и не трябва много много да ги мисля нещата, но какво да се правя като съм ебати чувствителното животно.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Пиша за 3ти път днес, ама айде. То и вече е вчера, ама го броя докато не легна и не се наспя.
    До тук бях със сантименталността! Какво съм седнала да мрънкам? Какво съм тръгнала да взимам всичко толкова на сериозно? А те ме оставиха без дъх просто. Не спрях да се смея в продължение на 1 час. Ах, ама какви са ми шлядури.

Мега фен Аватара на an7raks
    ^
    ^ми, да, нормално е... на всеки се е случвало... голяма работа... едва ли си убила някого... /освен няколкото дечица в мазето/.
    Идеално ми е! Малко ми се спи и ме боли врата, ама иначе беше супер готин деня...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous895156
    Guest
    да намериш стара чалга - безценно

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Иска им се на всички да споделят !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ей, заобичах си работата за 3 месеца. Но все пак не бих работила отново това, поне не и скоро. Толкова е мило, когато хората те разбират, не идват само да ти хвърлят парите си, а се интересуват от теб. Да ти правят подаръци или да ти подарят просто една усмивка. В началото не знаех дали ще е предимство да работя в квартала си, но сега се убеждавам колко добри хора има тук и как не съм познавала чистата доброта във възрастните хора.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на babity
    Физически се чувствам като лайно. Отвратена съм от всички лекари, с които се срещнах тия дни. И крайната мярка е билкарка, 'щото когато традиционната медицина не ти предлага решение... Само 'дето по врачки не съм тръгнала. Бахти, вече дори не псувам както преди. Да минава шибаният уикенд, да си дойде и да знам какво ще се случва, че мно'о мразя да съм в очакване. Особено по такива не особено приятни поводи. Ня'ам търпение да си дойде, да си го помачкам и да си го обгрижвам. А с'а ако имаше начин само да седя и да мърдалясвам, без ник'ва комуникация с никого, би било повече от перфектно.

:}}}}}

Бесен съм, как може да има такива тъпанари............ще ме накарат да им изкарам членовете от закона, да се видят колко знаят....!!!

Пфуууу, добре че седмицата приключва, че си беше бая тегава !!!!!!!

само остана да си взема новия паспорт

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    спах 5 часа и съм .. гррррр
    много ме боли глава. много. как може да ме буди и пита неща, за които сме се разбрали. трябва да тичам. да. остана ни малко. много малко. настръхвам само при мисълта, но съм подготвена този път. и знам какво да му 'подаря' като за чао чао ^^

Отвратна седмица беше толкова натоварена ,емоционално изтощителна . Просто ще се побъркам ако Октомври нещата не ми се получат в момента това ми е идея номер едно и искам искам искам да отида там . Хубав уикенд ме очаква искам всичко да ми е наред !!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    NambyPamby, като те чета и ми дожалява, много си ми симпатична и готина. Вдигай глава, крака и карай да върви!

Иначе,ако я имат тази част за колата ще трябва да пропътувам цяла София , хаха , мЪного сладко.
    Щя му помогна с приготовленията за утре,все пак е годишнина, не искам да е сам в такъв момент.
    А тя дано се оправя по-бързо, че ми е жално.
    Днес не съм на работа, но се очертава пак да щъкам,ама поне се наспах,което е хубаво.
    maDamn

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    да намериш стара чалга - безценно
    тази безмозъчна помия трябва да се затрие от лицето на земята

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Хора, е*ати филма съм :д всеки път ми закъснява и все пак всеки път умирам от притеснение ако се забави и с ден :д ще се побъркам гррр
    А работата е все така скучна, само допринася да си мисля какво ли не :д

Супер фен Аватара на paradosou
    Разочарована , обаче типичната за мен повърхностност няма да позволи да го мисля дълго.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ще ти дам повече от прегръдка даже
    елаа, чакам те! :3

днес съм по-добре, тя ми липсва, но трябва да се примиря, че останах самичка тука :д имам две седмици, в които трябва да го намеря тоя лекар и да ме оперира, че после нЕма кога. не се притеснявам вече толкова, даже ще ми е интересно преживяване, дано хирургът е секси, все пак ще ме пипа по циците

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Посред лято на антибиотик една седмица-чудно, това ми беше мечтата -.-
    Къде успях да я хвана тая глупава ангина, не знам.
    Поне от работа се съжалиха над мен и ме пуснаха, понаспах се и уж ми е една идея по-добре, ама ще видим.
    Сега дали ще успея да се прибера не е ясно и майка ми само допълнително ме изнервя...пх.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Хора, е*ати филма съм :д всеки път ми закъснява и все пак всеки път умирам от притеснение ако се забави и с ден :д ще се побъркам гррр
    А работата е все така скучна, само допринася да си мисля какво ли не :д
    Колко се припознавам в тази картинка
    Не се коси, мисли за малки, шарени еднорози, мисли си за глупостите на Драганов, мисли си за цъфтежа на водораслите, как дишат рибите и за мен,ако искаш

наспана се чувствам, бях забравила кво е това /след/обеден сън.
    maDamn

Мега фен Аватара на pandabear
    днес ще е ден за подреждане на мисли.
    имам нужда и от разходка из планината.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Тия квартири... понякога имам желанието да преместя университета тухла по тухла тук. Ако той не живееше толкова далече от университета щях веднага да му стана съквартирантка.

Правих си астрална карта, гледам я като индианец
    Последно редактирано от YSMF : 08-22-2014 на 12:51

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Физически се чувствам като лайно. Отвратена съм от всички лекари, с които се срещнах тия дни. И крайната мярка е билкарка, 'щото когато традиционната медицина не ти предлага решение... Само 'дето по врачки не съм тръгнала. Бахти, вече дори не псувам както преди. Да минава шибаният уикенд, да си дойде и да знам какво ще се случва, че мно'о мразя да съм в очакване. Особено по такива не особено приятни поводи. Ня'ам търпение да си дойде, да си го помачкам и да си го обгрижвам. А с'а ако имаше начин само да седя и да мърдалясвам, без ник'ва комуникация с никого, би било повече от перфектно.
    Какво те мъчи здравословно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си