.
Отговор в тема
Страница 300 от 436 ПървиПърви ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 476 до 7 500 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Dagichka
    102 е мъдър
    аз по едно време пиех герикапс уж за косата и ноктите, ама не помогна грам
    Naive - https://www.facebook.com/Vishneva поразгледай нейни модели, аз останах супер доволна от нея, нави се да ми прави роклята 3 седмици преди бала а е толкова нежна и красива шивачка, направо да я изядеш

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    цинк или бирена мая
    лекувайте проблема отвътре не отвън
    Само дето бирената мая не е трайно решение (а и има немалко момичета, които се оплакват от увеличаване на апетита), а аз лично не бих пила само цинк, който помага на образуването на тестостерон, мерси. Комбинирани витамини има много - Герикапс, Допелхерц Актив за коса и нокти, Приорин. За всеки джоб има по нещо.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Начи, сладолед галакси, ти не си слагай, проблеми нямаш. За сега. Аз ти казвам каква е целта на основата и за какво се използва. Относно заздравителя на Флормар - най - добрият, който аз съм ползвала. И по принцип аз си го ползвам като основа и ноктите ми се чупят много рядко. Но по принцип на ръцете аз си имам здрави, за разлика от краката, където проблемите са 1000. Та... основата е точно срещу това пожълтяване. И като не я слагате се получава това. Защото дефакто вие нанасяте голия лак върху нокътя, без защита преди това. И това може да доведе не само до пожълтяване. Значи ноктите на краката са нещо коварно. Ако си имате някакъв ген да си имате хубави нокти, окей, макар че не вярвам. Но ноктите там може от най - малкото да се замърсят, наранят, оцветят и етц. А лекуването... повярвайте ми е много упорито. Лимона е добър, но почистването веднъж седмично на ноктите на краката със спирт също е добре. А пък това, че си лакирвате веднъж годишно ноктите няма никакво значение. Това не означава, че не трябва да полагате някакви грижи. Занемаряването е най - лошото нещо. Най - малко може да слагате някаква база/заздравител, за да подхранвате тези нокти по някакъв начин. И не НЕ вредят заздравителят, ако така сте чули.

П.П Галакси, не си забавна.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Deadlock
    ах ех такъв авторитет

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    ах ех такъв авторитет
    така да бъде.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Герикапс
    ако имам някакви проблеми и аз бих заложила на тях, защото калпазанка ги ползва и препоръчва, а на нея и имам вяра :д

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Начи, сладолед галакси, ти не си слагай, проблеми нямаш. За сега. Аз ти казвам каква е целта на основата и за какво се използва. Относно заздравителя на Флормар - най - добрият, който аз съм ползвала. И по принцип аз си го ползвам като основа и ноктите ми се чупят много рядко. Но по принцип на ръцете аз си имам здрави, за разлика от краката, където проблемите са 1000. Та... основата е точно срещу това пожълтяване. И като не я слагате се получава това. Защото дефакто вие нанасяте голия лак върху нокътя, без защита преди това. И това може да доведе не само до пожълтяване. Значи ноктите на краката са нещо коварно. Ако си имате някакъв ген да си имате хубави нокти, окей, макар че не вярвам. Но ноктите там може от най - малкото да се замърсят, наранят, оцветят и етц. А лекуването... повярвайте ми е много упорито. Лимона е добър, но почистването веднъж седмично на ноктите на краката със спирт също е добре. А пък това, че си лакирвате веднъж годишно ноктите няма никакво значение. Това не означава, че не трябва да полагате някакви грижи. Занемаряването е най - лошото нещо. Най - малко може да слагате някаква база/заздравител, за да подхранвате тези нокти по някакъв начин. И не НЕ вредят заздравителят, ако така сте чули.

П.П Галакси, не си забавна.
    аз съм запозната с целта
    щом са ти толкова податливи ноктите там, ок
    ама на мен не са, тъй че
    пък и дори да се оцветят, аз на краката не обичам да ходя без лак, а ако ми скимне да съм без и са се оцветили, ще ги избеля с лимончо
    пак ще повторя, че на краката не пускам дълги нокти, а лакът там си ми издържа и без нея, тъй че
    така или иначе, за мен лично резултатът е еднакъв, така съм си преценила за моите нокти
    и забравих да спомена и другата причина, поради която ПОНЯКОГА изпускам основа там и топ лак при здравият гел лак
    много чакане в домашни условия, а ако не изчакаш да изсъхне хубаво, лака ще ти се развали за нула време
    пък и вместо да си губя времето в излишно сточасово контене, мога да мастурбирам през това време за бога...

на флормар забравих да кажа, че и аз и за основа на ръцете си го ползвам :д

никити, ти не си забавна ;/
    Последно редактирано от galaxy29 : 09-09-2014 на 09:47

и има въпрост към теб :д
    нали френският маникюр и педикюр върви по тез стъпки:
    бяло
    основа
    топ
    ама не трябва ли да е първо основата? :Д

Голям фен Аватара на Lourenço
    Основа
    Бяло/прозрачен лак (розов или прасковен примерно)
    Топ

ама аз като казах бяло, говорех за чертичката :д
    основата наричам, тоз лак прозрачният
    оф добре, явно във френския основата е самата чертичка :Д

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    не е въпрос, но може да е полезно за някого
    http://www.polinasofia.com/2013/10/blog-post_16.html
    започвам отново тази маска, пролетта направих един курс и останах очарована

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ама аз като казах бяло, говорех за 9чертичката :д
    основата наричам, тоз лак прозрачният
    оф добре, явно във френския основата е самата чертичка :Д
    Да де :д исках да кажа първо бялото на края на нокътя и прозрачното на целия. А кое от двете ще сложиш първо зависи от прозрачността на розовия. Аз винаги слагам белия под него защото така не е толкова искрящ.

пс: НЕЕЕЕ за мен основата е различно от прозрачния :Д
    Последно редактирано от Lourenço : 09-09-2014 на 11:47

оф не исках да кажа, че основата е топ лака, ами този си заздравяващия
    сънена съм :д

Супер фен Аватара на Deadlock
    Naive, ще я пробвам и аз, звучи добре. (: Какъв беше резултатът при теб?

аз пък ще я препоръчам на сестра ми, защото тя в момента е луда на тема дъълга коса :Д
    преди и аз бях, ама сега за мен най-си ми харесва до раменете или малко над тях :д

Cara
    Guest
    http://www.amazon.de/gp/product/B003...A3JWKAKR8XB7XF някой мнението си да изкаже? ще се радвам

аз само знам, че на ремингтън са добри :д

Cara
    Guest
    добро начало

Мега фен Аватара на Dagichka
    сега като заговорихте за лакове се сетих изведнъж :д по едно време беше голяма мания матираните лакове, ама аз така и не си купих.. къде ги продават още? че ако седна да чета на всеки лак етикета дали е такъв ще си отиде деня в магазина :д

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    сега като заговорихте за лакове се сетих изведнъж :д по едно време беше голяма мания матираните лакове, ама аз така и не си купих.. къде ги продават още? че ако седна да чета на всеки лак етикета дали е такъв ще си отиде деня в магазина :д
    Ако можеш да си намериш на Мейбълин има един лак, който върху какъвто и лак да го сложиш, го прави матиран. Аз си купих такъв от Германия, но тук досега не съм го виждала. Най - удобно и практичко е с него вместо да ги купуваш всеки път цветове лак матиран. Иначе има на Флормар, на голдън роуз мисля. В Елитис има много, ще ги видиш.

Град
    Варна
    и има въпрост към теб :д
    нали френският маникюр и педикюр върви по тез стъпки:
    бяло
    основа
    топ
    ама не трябва ли да е първо основата? :Д
    Върви в тези стъпки:

1. основа /под основа имам предвид заздравител/база или там каквото си слагаш, което е прозрачно задължително/
    2. светло розов лак, нанесен 1 или 2 пъти по желание
    3. бялата чертичка
    4. топ лак

да бе четири лака ще си слагам на нокътя
    средното е излишно, просто основният може да не е точно прозрачен
    иначе мерси, точно това се чудех, дали първо чертичката или основата
    преди първо чертичката слагах, вече ще знам :д

Град
    Варна
    да бе четири лака ще си слагам на нокътя
    средното е излишно, просто основният може да не е точно прозрачен
    иначе мерси, точно това се чудех, дали първо чертичката или основата
    преди първо чертичката слагах, вече ще знам :д
    Ами по принцип така се прави френският по салоните. Пък то хората все нещо пропускат, да. Иначе преди и аз не знаех много неща как се правят, ама от курса научаваш много дреболийки. ;д

префърцунена работа

Dagichka има и матиращ заздравител, който би ти свършил работа при всеки лак (имах преди година perfect ) иначе не се сещам магазин, в който да няма такива лакове, аз имам такъв >>>
    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...uXjoByEtm6zREf
    от Лили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си