- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
102 е мъдър
аз по едно време пиех герикапс уж за косата и ноктите, ама не помогна грам
Naive - https://www.facebook.com/Vishneva поразгледай нейни модели, аз останах супер доволна от нея, нави се да ми прави роклята 3 седмици преди балаа е толкова нежна и красива шивачка, направо да я изядеш
Само дето бирената мая не е трайно решение (а и има немалко момичета, които се оплакват от увеличаване на апетита), а аз лично не бих пила само цинк, който помага на образуването на тестостерон, мерси. Комбинирани витамини има много - Герикапс, Допелхерц Актив за коса и нокти, Приорин. За всеки джоб има по нещо.
Начи, сладолед галакси, ти не си слагай, проблеми нямаш. За сега. Аз ти казвам каква е целта на основата и за какво се използва.Относно заздравителя на Флормар - най - добрият, който аз съм ползвала. И по принцип аз си го ползвам като основа и ноктите ми се чупят много рядко. Но по принцип на ръцете аз си имам здрави, за разлика от краката, където проблемите са 1000. Та... основата е точно срещу това пожълтяване. И като не я слагате се получава това. Защото дефакто вие нанасяте голия лак върху нокътя, без защита преди това. И това може да доведе не само до пожълтяване. Значи ноктите на краката са нещо коварно. Ако си имате някакъв ген да си имате хубави нокти, окей, макар че не вярвам. Но ноктите там може от най - малкото да се замърсят, наранят, оцветят и етц. А лекуването... повярвайте ми е много упорито. Лимона е добър, но почистването веднъж седмично на ноктите на краката със спирт също е добре. А пък това, че си лакирвате веднъж годишно ноктите няма никакво значение. Това не означава, че не трябва да полагате някакви грижи. Занемаряването е най - лошото нещо. Най - малко може да слагате някаква база/заздравител, за да подхранвате тези нокти по някакъв начин. И не НЕ вредят заздравителят, ако така сте чули.
П.П Галакси, не си забавна.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз съм запозната с целта
щом са ти толкова податливи ноктите там, ок
ама на мен не са, тъй че
пък и дори да се оцветят, аз на краката не обичам да ходя без лак, а ако ми скимне да съм без и са се оцветили, ще ги избеля с лимончо
пак ще повторя, че на краката не пускам дълги нокти, а лакът там си ми издържа и без нея, тъй че
така или иначе, за мен лично резултатът е еднакъв, така съм си преценила за моите нокти
и забравих да спомена и другата причина, поради която ПОНЯКОГА изпускам основа там и топ лак при здравият гел лак
много чакане в домашни условия, а ако не изчакаш да изсъхне хубаво, лака ще ти се развали за нула време
пък и вместо да си губя времето в излишно сточасово контене, мога да мастурбирам през това време за бога...
на флормар забравих да кажа, че и аз и за основа на ръцете си го ползвам :д
никити, ти не си забавна ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 09-09-2014 на 09:47
и има въпрост към теб :д
нали френският маникюр и педикюр върви по тез стъпки:
бяло
основа
топ
ама не трябва ли да е първо основата? :Д
Основа
Бяло/прозрачен лак (розов или прасковен примерно)
Топ
ама аз като казах бяло, говорех за чертичката :д
основата наричам, тоз лак прозрачният
оф добре, явно във френския основата е самата чертичка :Д
не е въпрос, но може да е полезно за някого
http://www.polinasofia.com/2013/10/blog-post_16.html
започвам отново тази маска, пролетта направих един курс и останах очарована![]()
Последно редактирано от Lourenço : 09-09-2014 на 11:47
оф не исках да кажа, че основата е топ лака, ами този си заздравяващия
сънена съм :д
Naive, ще я пробвам и аз, звучи добре. (: Какъв беше резултатът при теб?
аз пък ще я препоръчам на сестра ми, защото тя в момента е луда на тема дъълга коса :Д
преди и аз бях, ама сега за мен най-си ми харесва до раменете или малко над тях :д
http://www.amazon.de/gp/product/B003...A3JWKAKR8XB7XF някой мнението си да изкаже?ще се радвам
добро начало![]()
сега като заговорихте за лакове се сетих изведнъж :д по едно време беше голяма мания матираните лакове, ама аз така и не си купих.. къде ги продават още? че ако седна да чета на всеки лак етикета дали е такъв ще си отиде деня в магазина :д
Ако можеш да си намериш на Мейбълин има един лак, който върху какъвто и лак да го сложиш, го прави матиран. Аз си купих такъв от Германия, но тук досега не съм го виждала. Най - удобно и практичко е с него вместо да ги купуваш всеки път цветове лак матиран. Иначе има на Флормар, на голдън роуз мисля. В Елитис има много, ще ги видиш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
да бе четири лака ще си слагам на нокътя
средното е излишно, просто основният може да не е точно прозрачен
иначе мерси, точно това се чудех, дали първо чертичката или основата
преди първо чертичката слагах, вече ще знам :д
Dagichka има и матиращ заздравител, който би ти свършил работа при всеки лак (имах преди година perfect )иначе не се сещам магазин, в който да няма такива лакове, аз имам такъв >>>
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...uXjoByEtm6zREf
от Лили