- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хомеопатията помага само на психична основа - т.е. ако ти си повярваш, че помага. За акне не мисля, че би било ефективно. Дерматолог ми звучи далеч по-надеждно.
Кери от http://www.skinandtonics.com/ има страхотни много подробни и добре написани публикации по темата за лечението на акне и каква козметика ѝ е помогнала. Препоръчвам да хвърлиш един поглед на блога ѝ.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не е само на психична основа, пък дори да е нямам нищо против, стига да се махнат. Ефективно е, имам жив пример, иначе не бих се захванала, а моят проблем е далеч по-лек. По дерматолози не искам да ходя, защото ще ми предпишат козметика, която я е помогнала, я е влошила още.
^ Има ли разлика в качеството?
ами чели са ми дъълги лекции с много аргументи, които ест не помня, защото не съм фен на Шанел, че имало с фирмата вносител някакви врътки и като цяло е малко вероятно да попаднеш на истински дори по моловете
Склонна съм да се доверя, защото съм го чувала от хора, които адски много пътуват и съответно са имали досег с много парфюми и живо се интересуват от аромати.
Трябва ми някой, който знае хубави магазини за рокли в София, като изключваме моловете, на прилични цени..
За рожден ден е, не искам нищо кичозно, нито супер ежедневно, по-скоро нещо от този тип
http://picture-cdn.wheretoget.it/o78...-red-dress.jpg
С обикаляне по Графа и Витошка не се получи, защото не знам къде да търся.. много ще съм благодарна, ако някой може да ме насочи към конкретен магазин ;3
Tally Weilj ми е сигурно любимият магазин за рокли. Имат доста кичозни предложения, но поне 6-7 рокли имам от там и всички са супер готини. При мен го има факторът и че само там си намирам толкова малък размер. Но все пак, има точно такива елегантни роклички, които не са твърде официални.
на Солунска има един за коктейлни рокли, но не са от най- евтините сами по себе си, иначе за това, което предлагат, са си разумни
Ба, те с шампоани за по 10 лв правят врътки, оставаше и с Шанел да не правят...
Имам позната от София от която аз купувам, ако държиш точно на тоя парфюм дай ми точно наименование и може да я попитам дали има и какви са. Ако има вече ще ти дам координати да си се откривате.
Това е напълно възможно, но поне парфюмите които аз ползвам разпознавам безотказно и до сега не съм случил на менте. За Шанел нямам никаква идея как седят нещата, даже не знам какъв аромат има, но по моловете в София цените са страшно раздути. Аз преди време взех Bvlgari Aqua за 97лв 100ml, а на тия пари в мол е практически невъзможно да се намери, и то разликата не е с 10-15лв.
Последно редактирано от draid : 09-23-2014 на 16:23
^ да, аз не казвам по принцип за парфюмите в България, намират се със сигурност оригинални и то не само в моловете (там наистина съм готова да почина, като гледам буквално двойна цена и винаги се чудя защо все пак има толкова хора винаги и се надпреварват...). Проблемът е, че лиценз да продават Шанел (освен официалният магазин на марката) имат само няколко магазина в България, оттам изводът, че всичко извън тях е менте.![]()
whoaa помните ли я? :о
https://www.facebook.com/pages/Petya...43?sk=timeline
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
kek че то има цяла тема за подигравки към това същество
Сериозно? Не знаех.. Не знаех и че се занимава с.. такова нещо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мале чак си причиних ужасяващата вреда да и изчета словоизлиянието на стената. Тотално сбъркана представа за нещата има това момиче, ама всеки си живее за него си.
препоръчвам ти да погледнеш раздел спорт или там квото беше
темата за снимките
тъжно забавно е
на мен ми е само забавно, макар че още не съм коментирала
коментирането ли? с голяма доза сарказъм, естествено![]()
в очакване съм
ами темата за напусналите страната ни, забрави ли я ;/
бтв пантерата, нали искаше изгодни алтернативи на безглутенов хляб
царевичното брашно не съдържа глутен и много лесно и бързо се прави питка с него, пък и разни сладкиши и е ужасно вкусно и полезно
иначе, ако си купуваш, трябва да гледаш в съдържанието да не е примесен с пшеница
и някой беше питал за лимеца
той си е пшеница и си съдържа глутен, но съдържанието му е ниско и уж не влияел зле на тези с непоносимост
обаче лимецът не спада към нискобюджетните ;/