.
Отговор в тема
Страница 305 от 436 ПървиПърви ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 601 до 7 625 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от music_box Виж мнението
    Препоръчайте ми нещо за нацъфтели краища - маска , серум , балсам...Аз попринцип доста често използвам преса..Иначе косата ми е склонна към омазняване...
    Ножица. Коса, която вече е нацъфтяла, не може да се оправи без да се подстриже. Ако искаш да предотвратиш цъфтенето, ползвай нещо за подхранване (аз съм доволна от маската на Макадамия). И намали употребата на пресата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Като казахте хляб без глутен, се сетих за едни оризовки, които са заместител на хляба, за диетични цели и са без глутен, захар и т.н. PinkPan7her, ако се интересуваш, можеш да ги намериш някъде в по-големите вериги магазини, купих си за 1лв и нещо, с кима и сол и не са толкова лоши, вкуса им ми напомня на гризки :Д Виждала съм ги натурални, като моите с кима и сол и чубрица и сол. http://bio.kasida.bg/orizovki-natura...gr-5-9601.html

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Знам , че е мега тъп въпроса, ама на тва момиче защо са и така циците ;д
    https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...ae&oe=54990F2F
    https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...0b&oe=5498F2DF
    Защото е извънземно.
    Богинята на чорапите и графинята на втория сутиен

Тея хора бива ли да са толкова прости, ще почина .........
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Знам , че е мега тъп въпроса, ама на тва момиче защо са и така циците ;д
    https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...ae&oe=54990F2F
    https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...0b&oe=5498F2DF
    Щях дa лягaм след нощнa - рaзсъних се...

Мега фен Аватара на babity
    Дайде идея за някакво небрежно кокче. Довечера ш' тря'а да изглеждам пичозно и не мога да реша к'во да сторя с косата си...
    да се има предвид, че плитки не умея да плета.

Имам въпрос до тези от вас, които живеят сами. С какво се отоплявате през зимата? Аз съм пред закупуване на печка и се чудя каква да бъде. Трябва да е хубава, но да не е нещо, което се монтира към стена/под/таван.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Щях дa лягaм след нощнa - рaзсъних се...
    във всеки случай е по-хубава от теб
    за джоли се отнася същото
    сори, ама ме издразнихте

^ При положение, че ти постоянно пускаш хапливи коментари е странно, че си се издразнила.
    Аз си мислех за несполучлива операция, все пак гафовете се случват.

Джоли на печка се топлих миналата година, защото само това имаше в квартирата и плащах отвратително много ток. Сега съм на общежитие с централно (май?) парно и всички казват, че зимата е много жега. Супер ще съм доволна, ако е така.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Момичета, спомням си преди доста години имаше една ултра яка боя за коса, адските ярки цветове се получаваха, но не съм я срещала отдавна. Смътно си спомням, но мисля че се казваше Seri или нещо такова. Та не съм я срещала отдавна и се чудя дали въобще се продава още и ако да, къде?

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Момичета, спомням си преди доста години имаше една ултра яка боя за коса, адските ярки цветове се получаваха, но не съм я срещала отдавна. Смътно си спомням, но мисля че се казваше Seri или нещо такова. Та не съм я срещала отдавна и се чудя дали въобще се продава още и ако да, къде?
    още ли не си се боядисала, любима :д

и бтв bilqnavod, не ми пиши лични, че ми е разправия да си чистя кутията

Щом си потребител на форума ще си чистиш кутията маце, това е положението.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ При положение, че ти постоянно пускаш хапливи коментари е странно, че си се издразнила.
    Аз си мислех за несполучлива операция, все пак гафовете се случват.

Джоли на печка се топлих миналата година, защото само това имаше в квартирата и плащах отвратително много ток. Сега съм на общежитие с централно (май?) парно и всички казват, че зимата е много жега. Супер ще съм доволна, ако е така.
    аз трябва да си избера печка, която не е духалка, не е климатик и наистина да топли :Д като бях в общежитието и аз, парното стигаше да се стоплим. Чак адска жега ... може би е било понякога :Д беше си достатъчно

seek&destroy все още се правят, във Варна ги има на доста места за София не мога да предложа място, но с търсене, ще ги намериш

galaxy29 още първия път като ми каза, че съм кифла, не те отразих
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

JoLLiE92 аз се топля с маслен радиатор и доста добра работа върши ^^

Марка?
    И аз обмислям някакъв радиатор, конвектор, нещо от тоя тип.. знаеш ли каква му е мощността? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мaсленият рaдиaтор е 2000 W, нaистинa добрa рaботa върши, икономично е имa регулaтор и 1 вa и 2 рa степен - поне при мен е тaкa.

амиии, марка не мога да ти кажа ;д в предната квартира той просто си беше там. 2-3 степен си е добре на 6-7 става жега..

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, в София този парфюм на каква цена го срещате г/д ?http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...23441900099_-1

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    три червиви черепни кухини без право на глас, коментират някакво момиче, дето е на светлинни години повече от тях... поне на вид
    много ясно, че се издразник
    и бтв карамела е третата, да не помислиш, че за теб говоря

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Марка?
    И аз обмислям някакъв радиатор, конвектор, нещо от тоя тип.. знаеш ли каква му е мощността? :Д
    Ние до скоро имахме нещо такова - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...ml%3B600%3B600
    За 5 минути прави баня!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, в София този парфюм на каква цена го срещате г/д ?http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...23441900099_-1
    По моловете надали ще го откриеш под това за стотак даже напротив, като минавам от там може да погледна ама си е глупост да се взема от такова място. А и бих изразил мнение, че не си заслужава парите, но това си е твое решение.
    Последно редактирано от draid : 09-21-2014 на 21:06

Хора, след като ми писна вече да се чудя как да си изчистя лицето от тия гадости (една седмица нямам нищо, една седмица е зле и се повтаря) реших да ида на хомеопат и в момента съм на лечение, за сега виждам лека положителна разлика, но от много скоро ги взимам и за това не мога да кажа със сигурност, но когато приключи лечението след около месец ще споделя резултата.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Хора, след като ми писна вече да се чудя как да си изчистя лицето от тия гадости (една седмица нямам нищо, една седмица е зле и се повтаря) реших да ида на хомеопат и в момента съм на лечение, за сега виждам лека положителна разлика, но от много скоро ги взимам и за това не мога да кажа със сигурност, но когато приключи лечението след около месец ще споделя резултата.
    Хомеопатията е голяма работа. По друга причина аз прибегнах до нея,но останах много доволна.

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Хомеопатията е голяма работа. По друга причина аз прибегнах до нея,но останах много доволна.
    И аз се надявам на това. Братовчедка ми, която от години се бореше с акнето се справи с него за отрицателно време и това ме надъха и аз да пробвам, въпреки че моя случай далеч не е толкова тежък. Ще споделиш ли ти за какво си ползвала хомеопатичните лекарства или е прекалено лично?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    И аз се надявам на това. Братовчедка ми, която от години се бореше с акнето се справи с него за отрицателно време и това ме надъха и аз да пробвам, въпреки че моя случай далеч не е толкова тежък. Ще споделиш ли ти за какво си ползвала хомеопатичните лекарства или е прекалено лично?
    Бях допуснала да изпадна в много лоши(така да кажа)състояния. Отключиха се много страхове. Роднина ме насочи към хомеопат и аз се хванах като удавник за сламка. Реално за един месец се поокопитих. Е,има още какво да се желае,но времето уж лекувало.
    Ти от къде си и доктора практикува ли ирисова диагностика? /всъщност не съм запозната дали има друг метод за констатация на здравословното състояние/

Нямам представа какво практикува, приятелка е на майка ми. От Видин съм.
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Бях допуснала да изпадна в много лоши(така да кажа)състояния. Отключиха се много страхове. Роднина ме насочи към хомеопат и аз се хванах като удавник за сламка. Реално за един месец се поокопитих. Е,има още какво да се желае,но времето уж лекувало.
    Ти от къде си и доктора практикува ли ирисова диагностика? /всъщност не съм запозната дали има друг метод за констатация на здравословното състояние/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си