- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като казахте хляб без глутен, се сетих за едни оризовки, които са заместител на хляба, за диетични цели и са без глутен, захар и т.н. PinkPan7her, ако се интересуваш, можеш да ги намериш някъде в по-големите вериги магазини, купих си за 1лв и нещо, с кима и сол и не са толкова лоши, вкуса им ми напомня на гризки :Д Виждала съм ги натурални, като моите с кима и сол и чубрица и сол. http://bio.kasida.bg/orizovki-natura...gr-5-9601.html
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дайде идея за някакво небрежно кокче. Довечера ш' тря'а да изглеждам пичозно и не мога да реша к'во да сторя с косата си...
да се има предвид, че плитки не умея да плета.
Имам въпрос до тези от вас, които живеят сами. С какво се отоплявате през зимата? Аз съм пред закупуване на печка и се чудя каква да бъде.Трябва да е хубава, но да не е нещо, което се монтира към стена/под/таван.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ При положение, че ти постоянно пускаш хапливи коментари е странно, че си се издразнила.![]()
Аз си мислех за несполучлива операция, все пак гафовете се случват.
Джоли на печка се топлих миналата година, защото само това имаше в квартирата и плащах отвратително много ток. Сега съм на общежитие с централно (май?) парно и всички казват, че зимата е много жега. Супер ще съм доволна, ако е така.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичета, спомням си преди доста години имаше една ултра яка боя за коса, адските ярки цветове се получаваха, но не съм я срещала отдавна. Смътно си спомням, но мисля че се казваше Seri или нещо такова. Та не съм я срещала отдавна и се чудя дали въобще се продава още и ако да, къде?
Щом си потребител на форума ще си чистиш кутията маце, това е положението.
аз трябва да си избера печка, която не е духалка, не е климатик и наистина да топли :Д като бях в общежитието и аз, парното стигаше да се стоплим. Чак адска жега ... може би е било понякога :Д беше си достатъчно
seek&destroy все още се правят, във Варна ги има на доста местаза София не мога да предложа място, но с търсене, ще ги намериш
galaxy29 още първия път като ми каза, че съм кифла, не те отразих![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
JoLLiE92 аз се топля с маслен радиатор и доста добра работа върши ^^
Марка?
И аз обмислям някакъв радиатор, конвектор, нещо от тоя тип.. знаеш ли каква му е мощността? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мaсленият рaдиaтор е 2000 W, нaистинa добрa рaботa върши, икономично е имa регулaтор и 1 вa и 2 рa степен - поне при мен е тaкa.
амиии, марка не мога да ти кажа ;д в предната квартира той просто си беше там. 2-3 степен си е добре на 6-7 става жега..
Момичета, в София този парфюм на каква цена го срещате г/д ?http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...23441900099_-1
Ние до скоро имахме нещо такова - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...ml%3B600%3B600
За 5 минути прави баня!
Последно редактирано от draid : 09-21-2014 на 21:06
Хора, след като ми писна вече да се чудя как да си изчистя лицето от тия гадости (една седмица нямам нищо, една седмица е зле и се повтаря) реших да ида на хомеопат и в момента съм на лечение, за сега виждам лека положителна разлика, но от много скоро ги взимам и за това не мога да кажа със сигурност, но когато приключи лечението след около месец ще споделя резултата.![]()
И аз се надявам на това. Братовчедка ми, която от години се бореше с акнето се справи с него за отрицателно време и това ме надъха и аз да пробвам, въпреки че моя случай далеч не е толкова тежък. Ще споделиш ли ти за какво си ползвала хомеопатичните лекарства или е прекалено лично?
Бях допуснала да изпадна в много лоши(така да кажа)състояния. Отключиха се много страхове. Роднина ме насочи към хомеопат и аз се хванах като удавник за сламка. Реално за един месец се поокопитих. Е,има още какво да се желае,но времето уж лекувало.
Ти от къде си и доктора практикува ли ирисова диагностика? /всъщност не съм запозната дали има друг метод за констатация на здравословното състояние/