- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
косата ми е много готино рошава :д
жалко, че няма кой да ми се радва
пф, гадна самота
почва да ми писва всеки ден да санувам нещо наистина красиво и да се сабуждам гушнал възглавницата
аз ще й се радвам :с
пф пф, втори ден на лекции и вече едва отлепям сутрин, ужас :д сънувах гадни неща, все болнични, ама пък тва уж било добра поличба, ще видим :д искам да спяя, 3 седмици на легло и в нас само и сега ми идва в повечко всичко, но пък е забавно :д
днес 3 часа статистика, ох ох
Обичам студентския живот - една прекрасна комбинация от знания и приятели. Брр.
И аз не знам как се чувствам. Пак драми.
И боли.
I`m trying to make your dreams come true...
Тежък ден ще е.. За ся в офиса си пускам само велики, но много тегави рок балади и ми е едно такова носталгично.. Хич не ми е до работа. Добре, че е сряда и другите са с колите по задачи, а аз ще си клатя краката цял ден.. Един двама човека дойдоха за нек'ви документи и т'ва е... Но защо ми е толкова кофти не знам.. Цяла сутрин си мисля няк'ви глупости, още от ставането през тренировката дори и сега на работа.. Ужас! Защо сънувах точно пък това?! Сериозно.. странно е. Тя каза, че ще ми донесе нещо да хапна и тъкмо да дойде да ме види, ама хич не ми е до нея.. всъщност не ми е до никой.. Ебахти сдуханото. Събота и неделя наравам раницата и хващам гората сам! Трябва ми малко въздух и време за размисъл насаме със себе си. Писна ми.. чувствам се много притиснат и супер ограничаван и знам, че това не е така, но не знам защо си ги набивам такива тъпотии. Еби му майката.. А и съм на червено, чак в понеделник ще има парици. QQ
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Science fiction, is an existential metaphor that allows us to tell stories, about the human condition Aizik Azimov once said, individual science fiction stories may seem as trivial as ever, to the blind critics and philosophers of today, but the core of science fiction is essence as it come crucial to our salvation, if we are to be saved at all."
https://www.youtube.com/watch?v=lPkoqH2iQIQ - Best 24 sec's of my life!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
AnarchyBoy, нормално е това, което чувстваш, на всекиго се случва, добре ще направиш като се усамотиш, ще те накара да сложиш на кантар нещата и да видиш колко са преувеличени драмите ни и как нещата изобщо не са толкова лоши и черни както ни се струва понякога.
По темата... днес ще ми е доста натоварено, учене по два предмета, подтотовка за пътуването до София утре, събиране на цялата бумащина от документи и хартийки и какво ли още не. И все пак ми е хубаво, радостно и аз не знам по каква точно причина, може би защото малко по малко нещата се подреждат и си идват на мястото, преди една година всичко изглеждаше толкова трудно, несъчетаемо и непостижимо, доволна съм от това в какъв човек съм се превърнала, струва ми се, че израстнах много в духовен план, но има и доста още какво да се желае, продължавам в същия дух!
Успешен ден на всичкиии и слънчево настроение!!!
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Пожелавам ти по време на сесия да се чувстваш по същия начин :д
Анархи, това е еквивалентът на женския ПМС :д Трябва да напиша книга по въпроса и да си развия теорията
Ох, денят ми стартира слънчево. Ще е натоварен, ама... какво да се прави. После пак тренировка, дано тоя път да успея да си направя кардиото по план![]()
Ми не си взех изпита вчера, но живота продължава:д Чувствам се супер, един приятел от Габрово го приеха в Софийския и днес вече дойде тук и ще се видим... Също се случват интересни неща с една девойка, бе ще видим
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Не се притеснявайПо абсолютно същия начин ще се чувствам.
Малко сън, дози кафе и големи учебници. Мхм, здравей, Сряда.
Да се тагнеш във FB от болницата е нов левел кретенизъм, на който досега не бях ставал свидетел. Но като видях в чие изпълнение е, изобщо не се учудих.;]
Welcome to the Jungle...
Аз па съм го виждала от не-малко съученици от даскалото... Смятай в какъв счупен свят живея.
ОН: Празнувам рождения ден на пандичката без той да е покрай мен... И ми липсва да ме гушка, но поне го събудих снощи и той все още ме обича. И казва, че било сладичко. И е щастлив, че съм се сетила - знае как помня дати просто. Ма си празнуваме и двамата, хич да не е - той пие, аз ям като разпрана, красиво, нали?! Кеф ми е - хапнах, пуших, след малко - сладко и евентуаааааааааааално кафе. За утре нямам кво да уча, имам само да преписвам пропуснат урок ма кво? Имам време, другата сряда е далече. :д Само в петък малко входно по предмета... Нищо, поне си пазя предния учебник. И бтв на математиката май малко се поосрах ама даскалката е мега яка и обяснява добре, тъй че ще си оправя оценката ако нещо. Утре ще да е айляк малко деня - никой няма да ни юрка много-много, само кривото е, че ще стана рано, но се преживява.
Чувствам се пълноценна и правеща и активна.
Стискайте палци да ме одобрят за обучението![]()
Егати яките приятели! Мега грижовните същества са.
Такова ми е лежерно и щастливо. Да имаше и някой да ме размачка малко, че съм се схванала, хубаво щеше да е.
Днес се вживях в ролята на гид из Латинска Америка. Нааайс, отдава ми се :д А като се върна назад в историята и си спомня в каква готина китайка с розов халат ме бяха превърналии.
О-оу! И като казах история... Имам да уча теми по история! Фък.
Измих си ръцете. Толкова е странно.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Замислям се за самотата, самодостатъчността и Другите. За времето, прекарано в работа по своя-собствен характер. Самотата сама по себе си е ужасна, но когато я ремонтираш, видоизмениш си възприятията за нея, става изкуство. „Изкуството да бъдеш сам“ - от Тори Жабката. Квак-квак. Може би самодостатъчността се крие точно в това изкуство, така си обяснявам нещата. Щото като си мислиш, че вече няма с кго да спиш, кой да те гушка, обича и тям подобни, ти мислиш в насоката, че нещо ти липсва. А ако мислиш, че ти е прекрасно да си сам, да не се съобразяваш с тоя и оня и така нататък, си изграждаш някаква самостоятелност, която с нужните мисли в правилната посока (а именно, че Ти си прекрасен, приятелите и семейството ти са прекрасни, достатъчни са ти контактите с тях и етц.) става силно устойчива спрямо чужди думи. Едно аверче ми обясни днес, че самотата била най-ужасното нещо, което можеш да си причиниш. Ма то тва е нагласа, бе! Имаш нужда да гушкаш някого - гушкай някоя приятелка или плюшка. Секс - окей, влез пиян в дискотека или си намери приятелче с привилегии. Гладен си - ми баба, бе! Е те тогава като приемеш нещата, като си щастлив от настоящето състояние на душата си, на живота си като цяло, тогава вече не си самотен, а само сам. А както друг авер казва - „Аз не мога да открия себе си, кво остава за някого друг“. Другите имат нужда понякога от побутване, от откриване, от... знам ли, замъкване към леглото, ако щеш. Никой не идва да ти се разкрие ей тъй, щото тъй му кефнало. Никой не ляга сам гол в чаршафите ти. Но защо тоя, който ме накара да се замисля, го прави тва? Какво е готов да даде в замяна на трохички любов, пък била тя и без каквото и да е бъдеще? И защо? Това някакъв нов вид просия ли е?
Освен това къде отиват работите с характера? След някаква сериозно (или не дотолкова) връзка, нали трябва да извадиш плюсовете и минусите на себе си и бившия, за да се доошлайфаш? Или само аз мисля така?
Интересно до какви размишления може да доведе малко чат с правилния човек.
Мама му колко кухи лейки има на този свят!
Тва все да се намери някой да те скоси...
Времето днес е много приятно и го използвам подобаващо. Един от тея хубави дни, в които нищо не може да ми развали настроението. Бях да се подстригвам и видях две смущаващи неща - женски сешоар ( с приставка ?), който прилича на извънземно оръжие и голяма цицина върху моята глава![]()
днес майка ми ги е взела, всичко е точно такова, каквото си мислехме, нищо страшно няма вътреама тия тъпаци са писали "разрез 4см" ахах а той ми е 7 :с
он: чувствам се като премазана с валяк, краката ме болят от вчера тва висене на тия платформи, днес с тва обикаляне 38489 пъти от едната сграда през вътрешния двор до другата същомалко се ядосах, че така умишлено или не се делят на момчета и момичета тез мойте, пък аз съм свикнала все с момчета да дружа, а сега.. :д
поне си получих герданчето по еконт, айдкхфйкс толко прекрасна курабийка Ин и Ян не сте виждали!! :3
Ахахаххахаха излязох на терасата точно за 2 минути и чух следния разговор:
- И к'во, Iphone6 излиза вече, а ти си още с единицата?
- Ама знаеш ли колко ми дреме какво излиза и какво не?
- Абе брат, поне да бачкаше като хората тая тухла. Нали до сега крещеше и врещеше колко ти забива?
- Абе брат, т'ва е IPHONE /с натъртване на думата/, к'во значение има дали забива?
Останах по-тре-се-на.![]()
Малко ми липсва, но не трябва да го показвам, не и пред него. В момента имам доста други проблеми на главата, та се надявам да не мисля за това.
Ужаааасно съм изморена, това спане по 4-5 часа просто ме съсипва, а в колкото и да си легна, заспивам в 1, понякога дори в 2...