.
Затворена тема
Страница 73 от 367 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 9154
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Много съм безполезна днес, но пък прекарах цял ден с него и ми е много хубаво ^^ само малко съм настинала, трябва бързо да се стабилизирам, че идват празници ;3
    Пък и напредваме с процесите вкъщи, малко остава, дано всичко е наред..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    не се учудвам
    Пф, цяло чудо си е, че го направих. К'во си говориш...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

4 дни уикенд, не че съм се преработила напоследък, ама като ми ги дават няма да отказвам. Пък и празник имаме все пак

Мега фен Аватара на galaxy29
    гичи, нали знаеш, че изкренно се радвам

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Дано никога не ми се наложи отново да ставам в 5 и 20 за лекции.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Доволно ми е, ама много много много. Взех си изпита успешно и вече съм си официално четвърти курс, ако успея да си взема и другия утре ще съм още по-доволна и определено ще ми олекне програмата за тази учебна година, чудя се дали пък тази вечер да не се поразходя из София примерно да ида до Тhe Mall
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на per-dead
    Отчайвам се от средата, в която съм принудена да живея
    Това, че моето приятелство с едно момиче не се изразява в нон-стоп селфита и клюки, не ни прави двойка. OMG, I have nothing to say anymore. После претендират, че имали мозък в главите, били интелигенти и т.н. Толкова време имам чувството, че се намирам в детска градина, като вляза в стаята, а уж пътят до там минава през входа на гимназията. С разлика, че в детската градина не надуват чалга от айфоните. -.- Иначе само пискливи момичешки гласчета, на фона на галена и анелия.
    Радвам се, че слушалките ми са шумоизолиращи. Чувам този шум само в часовете. Които са шумни колкото голямо междучасие. Каквото обаче и да им обясниш, не разбират. Трудно е да си единствения умен човек сред 20 идиота. Между впрочем, споменах ли, че класа е съставен изцяло от момичета?
    + Това и съм гробарка. Най-вероятно защото само аз от почти цялата гимназия не тъна в тилилейки, блестящи диамандчета, "златни" аксесоари и леопардови щампи. И не развявам изрусени коси, докато звучи песен на галин. Аз съм отрепка от обществото, само защото косата ми е черна, не ходя със всевъзможни кокчета и други прически, не обличам дрехи с цвят, различен от черното и не се снимам през 2 минути + резачките, които слушам.
    Zero tolerance, никъв акъл, циците отвънка, джуките напред, 50 гаджета за 3 месеца, свирки в тоалетните на чалготеките тресене на задник на фона възможно най-мазната чалгия и после аз съм пропаднала личност. --.--

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Да се тагнеш във FB от болницата е нов левел кретенизъм, на който досега не бях ставал свидетел. Но като видях в чие изпълнение е, изобщо не се учудих. ;]
    Вече очаквам само някой да се тагне на гробищата.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Целият клас задружно да предаде празни листи, за да се анулира шибаното входно. И да, успяхме.

Приятелка: Снощи бившия ти правеше каскади с колата.
    Аз: Знам, бях в колата.
    Реакция: Квооооооооо?
    Забавно ми стана. После падна един разпит...

А в момента ми е някво мега заспало. Май е по-добре да легна да поспя вместо да пиша глупости. Ааа и ахх, колко обичам мама! Най ми е яко като се прибера и вкъщи има куп вкусни неща, току що извадени от фурната.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    тик-так
    тик-так
    <3

Мега фен Аватара на tori
    Мислих си аз разни неща, мислих си, и най-накрая да взема да попадна на един статус във фъкбукиту и да разреша задачката. Брей, трябвало ми мъничко, бе. Пуууу, браво на мен - горда съм от себе си и мисленето си. Само не съм горда, че не успях да достигна до умозаключението по-овреме та трябваше чак днес да стане. Ама нейсе, все пак сама стигнах до заключението и съм щастлива от този факт. Имам предвид, че само трохичката явно е била нужна.
    Иначе деня беше айляшки - късно ставане, два часа на даскало, после кафе с мойта клещогъзица... Както си и мислех, де. Очакваше се днес да ми е такова мързеливо и да правя нищо. И все пак не съм се изоставила съвсем - тренирах си краснописа и преводаческите заложби. И следващия път ще взема тетрадка от друг, ебаласъммумайката. Тая пише хем неграмотно, хем грозно - повече от половината време, прекарано в преписване на безсмислени уводни уроци прекарах в превеждане на разни гарги. Защо всички не пишат тъй четливо като мене, ве?! Пфу. Сега ми се ще да видя оня коч поне за кафе и ще бъде съвсем яко, а философията оставям за довечера или направо за утре, през часа, че тая мизерница иска входно на всичко. Ко било?! Я да си гледаш работата... Аз така или иначе от целия Философски цикъл се разбирах само с психологията, другите предмети все с 4-5 завършвах (някъде и с тройки) и то по милост, колкото да мина.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    https://www.youtube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4 !!! Релакс!!!

Току що се прибирам от работа и се прозявам?! Хапвам и заминавам на тренировка обаче... Цял ден ми беше много изнервено скарах се поне с 3-4 човека и на всичките им се разкрещях, бяха изненадани.. Обикновено съм доста спокоен. Ама к'во да направя, че съм заобиколен или с глупаци или с хора на, които не мога да разчитам. Май и на нея ще й тегля една майна и да си върви по пътя. Мдае прозяв, ае отивам да се правя на шеф и да се опитам да не запаля кухнята..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

аЙ'ем Ди Би
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Lilanda
    Как можах да забравя, че днес е рожденият ѝ ден? Вярно, вече не сме толкова близки, но поне можеше да се сетя да ѝ кажа едно "Честит рожден ден, В.". Кофти ми стана като се прибрах вкъщи и видях във фейсбук, че "днес е денят". Не че имах представа каква дата е, преди да се прибера де, но това не ме оправдава. Може би не трябва да го мисля толкова, най-вероятно дори не е забелязала, че съм я пропуснала.

Денят беше...изключителен. Видях се с абсолютно всичките ми близки, макар и с някои за около десетина минути, видях и него за малко, беше ужасно щастлив, а като ми каза, че аз съм причината, просто бях на седмото небе.

Само с един-единствен човек не можах да се видя, понеже той е решил да обикаля централна България от град на град, та най-вероятно като избере Варна или Пловдив, вече ще е малко късно. Не мога да чакам да реши вече, та ако това не се случи до 5 дена, ще се наложи и аз да се откажа от моето "Варна за един месец". Каза ми, че няма да има проблем и ако е в Пловдив, но не съм сигурна дали това се отнася и за мен. Пък и усещам, че накрая ще съм разочарована. Ооох, мамка му, до преди месец и нещо всичко беше толкова лесно...

едит: Ъъъъ лол. Не очаквах това, определено. Повече ни-ко-га! ;д
    Последно редактирано от Lilanda : 09-25-2014 на 16:52

Супер фен Аватара на shmatarok
    Най-накрая мога да си отдъхна, всичко си казах, прие се добре, изкарах страхотни няколко дни, изобщо прекрасно ми е.
    Имам да уча адски много обаче и това малко ме натъжава. Предпочитам да си прекарвам времето по по-приятни начини, но си обещахме, че ще изкараме и двете поне по 70% тоя семестър, аз съм си навила на пръста едно 90%, та по-добре да не се обяснявам много много.
    Тя много се е променила, не към добро, разочарована съм да я видя такава. Винаги се е интересувала първо от себе си, но вече това нейното... от странична гледна точка на нищо не прилича. Все още се държи що-годе добре с мен, но като си знам аверката и като се познавам и аз, нещата може би ще ескалират евентуално.
    Поне вече живеем само на час път една от друга и ще се виждаме често-често! <3

Мега фен Аватара на Dagichka
    хареса ми днес сутринта като бях само аз и 5ма мъжки от мойте :3 наистина като се замисля последната година си бяхме само аз и момчетата от моя клас редовно всяко междучасие отвън, аз им правех компания докато пушат и те ме гушкаха, мамка му липсва ми това :д много се дразня, че дори сядаме отделно, някво несъзнателно ли го правят не знам, ама няма да се разберем така! ебаси.
    и като се сетих какъв сън сънувах, направо съм удивлена :д

Супер фен Аватара на leadyflame
    ех, да са ева в шматката... ма па дреме ми, трябва по-малко да мисля за действията си, повече за това което имам желание, хич не ми е как изглежда.. тка достигам до по-голямо удоволетворение.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    къса пола, накъсан черен чорапогащник и разбира се малко грим + курвенско червено червило. воала. забавно е да се правиш на...нда. разсеях се малко. естествено, имам вечерен час, а след вече 4 дни остарявам с още една година. празно ми е. тъжно ми е. липсва ми. прекалено. това е .. обсебваща любов. не трябва да е така, но не може да е иначе. параграф 22. лека нощ ( :

Супер фен Аватара на sometimes_
    Хм... Беше странно, а сега ми е още по-странно. Знам, че си го заслужава, но ми стана някак...мило и...гузно?! Не знам... Поне едно нещо успях да свърша, а то беше от особено голямо значение. А другото... Ох, не знам докъде ще стигне цялата история. Вече започвам да се оплитам и мислите и действията си.
    И в това време как ми идва да си легна и да не стана цял ден от леглото. Само дето това е неизпълнимо.
    И пак ме боли!
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    BEAST MODE ACTIVATED!

Зарибих един приятел да тренира..
    И копеленцето слуша много.. Казвам му к'во да яде, к'во да тренира и прогресира супер много.. две седмици вече, а растежа се забелязва.. Качил е и малко кг.. Без да се омазнява.. Радва ме, пък и си тренираме заедно аз, той и двете девъчки.. те по-скоро ни гледат Но т'ва е тайна...
    https://www.youtube.com/watch?v=N1W4cexXW7o

BARbarians
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на paradosou
    Чувствам се идиотски.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Хм... Беше странно, а сега ми е още по-странно. Знам, че си го заслужава, но ми стана някак...мило и...гузно?! Не знам...
    нали знайш че твоя човек та убичъ : ))))

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    BEAST MODE ACTIVATED!

Зарибих един приятел да тренира..
    И копеленцето слуша много.. Казвам му к'во да яде, к'во да тренира и прогресира супер много.. две седмици вече, а растежа се забелязва.. Качил е и малко кг.. Без да се омазнява.. Радва ме, пък и си тренираме заедно аз, той и двете девъчки.. те по-скоро ни гледат Но т'ва е тайна...
    https://www.youtube.com/watch?v=N1W4cexXW7o

BARbarians
    Девъчки ли се пише наистина?

Гушкам си се в леглото и го чакам да дойде и да видим какво ще правим преди лекцията ми. Времето е просто прекрасно - разбира се, ние не можем да му се насладим, щото баш за уикенда имаме тонове работа за вършене. ГРРРРРРР.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    нали знайш че твоя човек та убичъ : ))))

Аз все попадам на такива, които не са способни на подобни чувства. Способни са само да казват, че е така.
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си