.
Затворена тема
Страница 149 от 367 ПървиПърви ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 701 до 3 725 от общо 9154
    Мега фен Аватара на galaxy29

(((((:

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Стабилна вечер, в която посетихме любими заведения и поляхме всички възможни поводи. А липсата на махмурлук е нещо много хубаво. :>
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Честит рожден ден на тати!! И на Богинята!
    Ех...едно ми е хубаво,камина, коледна елха, сладкиши и биатлон баси кефа.
    maDamn

Мега фен Аватара на pandabear
    ох, прибра се. тези 2 дни ми се сториха като 2 седмици. трябвало още вчера да се прибере, но минал през хижа Алеко да запази една мансарда за 8-ми. малко се издразних, че не го е обсъдил с мен, ама май ми мина вече :д караокето отпада, ама без това щеше да е пълно точно тогава и нямаше да си изкарам толкова добре. а пък днес ще ходим на кънки и след това на разходка из нощна София :}} само снегът липсва, за да е всичко перфектно, но има време.
    имам доста да уча за последния колоквиум по анатомия, който се пада точно преди ваканцията, но не мога нещо да си разпределя времето. голям съм мързел, всичко друго ми се прави, но не и да седна, и да ги науча тези някакви си 200 странички. мисля си как другата седмица започвам с купуването на коледни подаръци и нямам търпение ^_^

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Друго си е чувството като можеш да паркираш пред дома си без да обикаляш за място 5 минути. Студентски ми е еднакво странен и приятен като е толкова празен. Жалко, че утре и ние заминаваме. Дано организирането си е заслужавало. Напоследък много хора се опитват да ми сипят Коколино в пералнята, трябва да им покажа в кого е големият черпак. Малко множко почна да ми идва всичко, в повече е дори и за мен.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ей, голяма сме работа. Той повече. Може ли такова спане просто, нямам думи. В 9 най-късно сме щели да станем, окей. Ама то по-добре да не мрънкам и аз, че само докато го гушна да го будя и докато усетя колко е топличък и мекичък и рошав и сънен и сладък и авввв, и до там стига волята ми да стана.

Утре или ще е добре, или ще е зле, стискам палци всичко да е ок. Преговарям си нещата пък дано да не сгафя прекалено много.

Шотландците се стягат за сняг и снежни бури (??), най-вероятно може и да има сантиметър-два тези дни, чудя се дали е възможно да отложат сесията по случай събитието.
    Последно редактирано от shmatarok : 12-07-2014 на 13:43

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ЧувстваХ се прекрасно. Майка ми пак ме изнерви на н-та степен. Не можело да ям нещо, което сестра ми не може да яде, когато е будна и ме вижда!?!? И в цялата ситуация аз излязох егоист. Да се факат въобще не ми пука, за Коледа обаче нито подаръци ще им купувам, нито ще си идвам. Че трябва и аз като бебе да ям под час, че иначе не може да седна на масата, което няма как да стане.

Утре се прибирам при мишленценцето ми , дано да е пооправил из вкъщи, че не ми се занимава, нито ми е студентско, нито ми е коледно, никакво не ми е. Колкото повече мъже се навъртат около мен, толкова повече се изнервям и обърквам. К. трябва да разбере, че ще сме само приятели. Носи ми ползи, така че ще си го държа.
    Довечера ще се видя с него да пием по бира. Не съм го виждала от много време, но не съм впечатлена. Даже никак. Ще вляза да се къпя и ще си изправя косата, че времето намалява.

А утре ще си пътувам с моята хубавица , с кола и евтино на всичкото отгоре, което ме кара да се чувствам доста добре.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ЧувстваХ се прекрасно. Майка ми пак ме изнерви на н-та степен. Не можело да ям нещо, което сестра ми не може да яде, когато е будна и ме вижда!?!?
    Сестричката ти е малка, а това е напълно логично и изисква елементарна съобразителност, каквато на 20 би трябвало да притежаваш. Нищо не ти пречи да си хапнеш нещото набързо в другата стая.

По темата - няма да съм аз, ако не получа cold feet в последния момент. Да ми се маха от главата тоя изпит, не е трагедия.
    Другите ще ги смачкам.

Мега фен Аватара на Lilanda
    ТРАГЕДИЯ. РОДАТА МИ СА ТРАГЕДИЯ. Казвам ѝ, че няма нужда да ме издава на мама /буквално/, понеже си казвам на мама всичко, а дори и да не ѝ казвам, това не е нейна работа и тя ми отговаря "Как да не е моя работа? После като не стане човек от теб нали майка ти мен ще обвинява, че не съм ѝ казала?". Е не просто...Не знам какво друго да кажа, за да изразя емоциите си по-добре....

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Чак се изненадвам от себе си. В добрия смисъл.

Град
    Beyond reality
    обичам да давате компетентни мнения за неша, за които дори нямате и представа.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сестричката ти е малка, а това е напълно логично и изисква елементарна съобразителност, каквато на 20 би трябвало да притежаваш. Нищо не ти пречи да си хапнеш нещото набързо в другата стая.

.
    Ще можеш ли да си държиш езика зад зъбите поне веднъж? Това е дневник, не е ''искам мнението на прости 'ора'' (нищо не намеквам в случая).
    И за да съм ясна-не, когато това означава аз винаги да си ям тайно в леглото се чувствам доста по-егоистично, отколкото да й забъркам каша или пюре и да й давам от него докато ям, независимо че не е дошло ''времето й за хранене.''

ПО ТЕМАТА:
    ИЗНЕРВЕНА ДО БЕЗОБРАЗИЕ. Прекратих си отношенията с оня, писна ми вече, няма да си мисли, че има някаква девойка на повикване, опитах да бъдем приятели-ми , не стана-довиждане. Искам в София, искам bae да не е изнервен и да си го изкарва на мен, искам да е вторник и живота да е хубав отново. Ставам да пуша, че ме заболя глава от нерви вече.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Никакво значение няма и в случая не става въпрос за "неща, от които нямам представа", става въпрос за съвсем човешко нещо.
    Като искаш дневник, купи си тетрадка и си пиши в нея. Както можеш да пишеш каквото искаш, така и аз мога да коментирам каквото си искам.
    И също нещо, което нямаше да кажа, ама понеже реши да ми обясниш как не разбирам, няма да си "задържа езика зад зъбите" - майка ти има дете, тя решава как да го възпитава, дали ще спи, яде, сере по час. Има цели книги, които разискват темата за планирането на тези неща и дали наистина е необходимо. Всяка майка си има подход. Ако искаш дете, роди си и си го храни, когато си искаш. Майка ти вече е отгледала едно и знае, да речем, как се отрязява непредвидено ядене, дали след това лапето няма да му се доспи по никое време (съответно вечерта да не може да го сложи в леглото и да будува цяла нощ) или дали няма да стане суперактивно във време, в което трябва да спи. Елементарна съобразителност... отново.

Имам сестра, поразбирам някои работи така леко... Била съм на 14 и когато не е можела/трябвало да яде нещо, съм го яла скришом или не съм го яла въобще в знак на съпричастност. А това все пак е човек, който разбира и може да направи връзката.
    На 6 годинки също загрявах, впрочем, и не й давах от моята храна.

Не си го изкарвай на мен, щото си изнервена. Успокой се и го премисли отново.

И като съм тръгнала...
    Лин, замисли се върху аргумента, който е изтъкнала въпросната роднина. Все пак вероятно е длъжна на майка ти, не на теб.
    Голямо момиче си, тъпо е, че те е изпортила, ама се постави на мястото на майка си
    Тъкмо онзи ден разбрах, че майка на някакво момиче е дала пари на приятелка на дъщеря си, за да направи аборт. Без да казва на другата майка. Едва ли в твоя случай е толкова драматично *надяваме се *, но принципът е същият
    С най-добри чувства и намерения го казвам
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-07-2014 на 18:13

Мега фен
    тая част от месеца ли е ...

anonymous708973
    Guest
    Ако с блъди се засичаме, последните постове лесно биха се обяснили

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ЧувстваХ се прекрасно. Майка ми пак ме изнерви на н-та степен. Не можело да ям нещо, което сестра ми не може да яде, когато е будна и ме вижда!?!? И в цялата ситуация аз излязох егоист. Да се факат въобще не ми пука, за Коледа обаче нито подаръци ще им купувам, нито ще си идвам. Че трябва и аз като бебе да ям под час, че иначе не може да седна на масата, което няма как да стане.

Утре се прибирам при мишленценцето ми , дано да е пооправил из вкъщи, че не ми се занимава, нито ми е студентско, нито ми е коледно, никакво не ми е. Колкото повече мъже се навъртат около мен, толкова повече се изнервям и обърквам. К. трябва да разбере, че ще сме само приятели. Носи ми ползи, така че ще си го държа.
    Довечера ще се видя с него да пием по бира. Не съм го виждала от много време, но не съм впечатлена. Даже никак. Ще вляза да се къпя и ще си изправя косата, че времето намалява.

А утре ще си пътувам с моята хубавица , с кола и евтино на всичкото отгоре, което ме кара да се чувствам доста добре.
    Грозна картинка отстрани.Сега маме и тате са ти досадни,но като ти дават парички се радваш нали?

Аз съм добре,не щастлив,но оздравял напълно

anonymous708973
    Guest
    Да не прекаляваме, на всеки родителите са му ходили по нервите
    И обратното, разбира се, даже и с лихвите.

Град
    Beyond reality
    Точно пък на нея ,ако и даваха парички мама и татеее ... Нямаше да се налага хем да учи и да работи, и да се оправя сама в друг град,без грам помощ от мама и "тате" ,ама айде. Няма да продължавам,че пак ще станат едни...
    maDamn

Супер фен Аватара на tireheb
    след като изчетох тая страница - по-добре

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от WickedSick Виж мнението
    Грозна картинка отстрани.Сега маме и тате са ти досадни,но като ти дават парички се радваш нали?

Аз съм добре,не щастлив,но оздравял напълно
    Ако имах малка сестричка вкъщи и ми развалят почивката заради нея, дори не бих се прибирала.
    Съгласна съм и с пантерата, че е въпрос на съобразителност, ама аз си признавам, че такава за деца нямам.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Номи, няма такова нещо. Хората или са съобразителни по принцип, или не са. Нямаш търпимост/толерантност вероятно към деца - мисля, че си го споменавала вече...
    Може и да се лъжа, де, просто от познати и приятели съм забелязала, че който е недосетлив, е недосетлив като цяло. Интересно ми е от психологическа гледна точка, можем да си го изкоментираме някой път.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-07-2014 на 18:57

Голям фен Аватара на one
    PATHETIC

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хората или са съобразителни по принцип, или не са. Нямаш търпимост/толерантност вероятно към деца - мисля, че си го споменавала вече...
    И за двете имаш право.
    За първото, има някои хора с по-ниска възприемчивост на това що е социално адекватно, или що е адекватно в дадената ситуация. Ивето ми изглежда адекватна де, да не излезе че я човкаме нея.
    За второто, да, пък ако особено някой ги обича повече отколкото обича мен

Ама твоята сестричка изглежда много драга на снимките. И е голямо момиче.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ина, въпросът е в това, че въпросната роднина /жена на първия братовчед на баща ми в случая/ разговаря с майка ми, само когато има нужда от нея. Снощи нашите бяха на имен ден на дъщеря ѝ, аз не отидох, понеже знаех, че ще се превърна в детегледачка. Когато нашите се прибраха, мама ми каза "Леля ти Мима се опита да изкоментира връзката ти с Р. пред цялата маса, като си мислеше, че с татко ти не знаем" и разбира се, си поговорихме на дълго и на широко за това. Аз пламнах супер много, цялата вечер ми се провали. Днес двете с мама отидохме в тях и тя взе да ми изнася лекцията как съм си проваляла живота, пропадала съм и не знам още какво. Защото си имам приятел, за който родителите ми знаят и с който сме влюбени един в друг до уши...И малко по-късно днес разбрах, че тя ме разнася из целия град като да не казвам каква. В крайна сметка и аз си имам достойнство. Да не говорим, че и да не бях разбрала това, пак бях ядосана адски много.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    фацепалм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си