.
Затворена тема
Страница 164 от 367 ПървиПърви ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 076 до 4 100 от общо 9154
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Прибирам се след 16 часа път и да няма никаква храна вкъщи. НИКАКВА. На фотосинтеза ли да я карам?!
    Реве ми се и ми е супер тъпо.
    Малиии, мен ме погнаха да ям още със слизането Милият ми обикалял да ми търси казанлъшки понички и като не открил, ме запасил с чипс, бирен фъстък и все полезнотии в тоя дух. Мамчето пък се беше подготвила със сандвичи с луканка У дома ме чакаха лозови сармички

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    въпреки че е слънчево, аз съм във ваканцийка, свърших си нещата, справям се добре, сега пак се почувствах.. празна. не знам, не мога да го опиша, но сякаш душата ми се свива вътре в мен и си е тегаво
    ей така е аз, whyyyyy :/
    Тъжно ми е, безпричинно. Нещо ме задушава.
    Ама може и да е, защото съм хремава, в цикъл и с болно коляно.
    Обаче... Бейлис с момичетата... и аз да откажа :/ Мисля да оздравея преждевременно.

Мега фен Аватара на an7raks
    Иска ми се скоро пак да я видя тая гадина... По възможност утре сутринта да се е телепортирала до мен... Тъпо, че трябва да чакаме почти 2 седмици още, обаче се очертава пак запомнящ се уикенд. Да идва по-бързо! Лятото искам още по-бързо да идва!
    Все пак ми е едно такова готинко... Видях се с бая хора, програмата ми е пълна и нямам много време да задълбавам и да ме хваща яд.

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Зареден, предколедно

http://carsmods.net/favourite/73

Мега фен
    така ме е хванал мързелът последните няколко дни, че направо ме е яд като се присетя колко време пропилявам ;/
    обмислям да си изтегля някой тъп сериал и да зацикля докато изгледам 1-2 сезона, че да ми писне от това да ме мързи и да ме отмързи xD

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Поредното разочарование от някои същества от мъжки пол. И от женски също.
    Отказвам се от това да гледам да съм сериозна във връзка. Вие, мъжките, като ви се покаже малко сериозност - бягате. Как очаквате ние да стоим тогава(другия вариант да станем тия "кучки", за което вечно мрънкате пак)? Като чувстваш, че си нежелан, се дърпаш. Нормално. Да не говорим след тия обстоятелства, беше си светотатство да ме заебе така, ама той си знае. Не ям хора бе....
    А пък тая пикла, ако я видя.. Нека да ми се направи. Много обичам такива лицемерни лигли.

Започнах да пиша пак, доволна съм от това, което успях да създам за има-няма 30 минути.

*Ако някой се почувства обиден и е от мъжки пол, да знае, че нарочно пиша в мн.ч.. Повечето сте пичове и ви се кефя мн!
    *сън*

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кажи ми, че нарочно така го написа
    Късно отговарям, но да-нарочно беше, не си мисли глупости :д

Напоследък все повече се самонаблюдавам. Изпадам в някаква налудничева фаза тия дни. Нещо ми става и рязко сменям емоушъна.
    И що пък не вземе някой да ми подари животинче за коледа, малко ли мрънках... Все тая какво, само котка да не е :/
    И съм замислила нещо яко за мамчо. ^^ мухаха.

Мега фен Аватара на tori
    Обичам си го пък! И взема да ми става коледно, ау! :3

Мега фен Аватара на babity
    Тъжно ми е. Даже по-скоро носталгично някак. И ме е яд на мен си. За всичко, което съм направила. И ме тормози гадното усещане за срам от мен пред мен си. Искам да си разчистим сметките. И да мине време, ама ако може бързо да мине, и да преболи един път завинаги. Но вероятно няма да стане така. Почти съм убедена, че ще си набъркам и нови лайна, то така не може да остане.
    И пак си се завъртам в добре познатата спирала, където нищо не ме радва, не ме ебе за съществените неща и си пилея времето и себе си. Айляче, к'во да кажа...
    Смятай, щом за първи път в живота си се отказах от нещо важно, а аз никога не съм била такава.
    Дали има дъно, на което в крайна сметка да се опра?

Мега фен Аватара на skatew
    брр може ли баш е ся да ми се скъсат пак тез връзки на глезена.. няма пък да ходя в пирогов само ще ми кажат 1 седмица гипс както миналия път и да се гърча с тея патерици кур за тва ще си ходя тей :д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен
    днес не ме мързи !!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Чувствам се полезен и намирам смисъл дори в най-обикновените неща. А разговорът снощи ме накара да осмисля и призная пред себе си доста важни неща, които определят мислите, чувствата и действията ми в последните години.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чувствам се полезен и намирам смисъл дори в най-обикновените неща. А разговорът снощи ме накара да осмисля и призная пред себе си доста важни неща, които определят мислите, чувствата и действията ми в последните години.
    Звучи ентусиастично (нова дума). Ако повечето постове в темата бяха такива... ехе.
    Аз си тананикам xD заради приятния вътрешен глас, дето ми говори нещата, които искам да чуя. Дано само не започна да отговарям, хаха. А, и да отбележа, че 19 ми стигат, ако можеше да остана на толкова чааак докато не ми омръзне, щеше да е перфе.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Викторе, отивай веднага на доктор!! вярно, че тия в пирогов са ебати тъпаците, ама все пак.. :с

харесва ми времето навън, даже се радвам, че не е снежно и бла бла, защото тогава още повече щях да се депресирам, че не прекарвам празниците по вълшебен, хубав начин с любимите хора :д

Болна,изнервена , горещо ми е и още хиляди простотии
    Е, Весели празници !

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    Викторе, отивай веднага на доктор!!
    Ко? Нье!
    Ти пък спри да се депресираш :Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Dagichka
    когато ти отидеш на доктор, тогава и аз ще спра с депресията хаха (макар че е по-лесно да го кажа, отколкото направя наистина ;д)

Тези доклад и презентация ще ме съсипят..

Мега фен Аватара на babity
    Празна съм.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Днес изпитвам ужасяващ мързел, но ще се опитам да съм продуктивна. Засега върви добре. И мисля да се възнаградя с една кратка почивчица.

Коледата ми въздейства положително.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Meh, не мога да протакам тръгването още дълго, ще трябва в даден момент да се видя и с другата част от роднините. Толкова пък да ми е неприятно :/
    Сутринта се видях с половината, разбира се не мина без да съм виновна за нещо, все нещо съм недооценила, все нещо не съм направила както трябва, абе яяя
    Сега направо чувам изречението, с което ще ме посрещнат: "О, ти дойде" -.-
    Но ще хапна, ще пийна, и ако мога да си тръгна преди 10:30 ще бъде прекрасно.
    Утре от друга страна се очертава един доста приятен ден, макар половината да е без него. Вечерта ще е толкова чудна!

оф, тръгвам

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Чувствам се коледно (:

Остава още малко до коледните късмети : http://carsmods.net/home

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Честита Ви бъдни вечер
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Малко ми е криво. Мъж ми ще си е сам, гузно ми е да празнувам едва ли не. Искам си подаръка, да погушкам малката и да си ходя.
    Преяла съм на обяд и хич не ми се яде, нито ми се пие. Искам да си пием винце на дивана, да се гушкаме с моя, да гледаме тъпи и изтъркани Коледни филми и да си разказваме за миналото. Някак си не ми се иска да участвам в това нещо, което се случва вкъщи. Егати лицемерието, егати чудото.

Нищо де, ще ми мине. Весели празници
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Jaune
    Нещо пак се натъжих, напук на цял ден добро настроение. Ох, аман. Ще мине. Весели празници. :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си