- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Иска ми се скоро пак да я видя тая гадина... По възможност утре сутринта да се е телепортирала до мен... Тъпо, че трябва да чакаме почти 2 седмици още, обаче се очертава пак запомнящ се уикенд. Да идва по-бързо! Лятото искам още по-бързо да идва!
Все пак ми е едно такова готинко... Видях се с бая хора, програмата ми е пълна и нямам много време да задълбавам и да ме хваща яд.![]()
Зареден, предколедно
http://carsmods.net/favourite/73
така ме е хванал мързелът последните няколко дни, че направо ме е яд като се присетя колко време пропилявам ;/
обмислям да си изтегля някой тъп сериал и да зацикля докато изгледам 1-2 сезона, че да ми писне от това да ме мързи и да ме отмързи xD
Поредното разочарование от някои същества от мъжки пол. И от женски също.
Отказвам се от това да гледам да съм сериозна във връзка. Вие, мъжките, като ви се покаже малко сериозност - бягате. Как очаквате ние да стоим тогава(другия вариант да станем тия "кучки", за което вечно мрънкате пак)? Като чувстваш, че си нежелан, се дърпаш. Нормално. Да не говорим след тия обстоятелства, беше си светотатство да ме заебе така, ама той си знае. Не ям хора бе....
А пък тая пикла, ако я видя.. Нека да ми се направи. Много обичам такива лицемерни лигли.
Започнах да пиша пак, доволна съм от това, което успях да създам за има-няма 30 минути.
*Ако някой се почувства обиден и е от мъжки пол, да знае, че нарочно пиша в мн.ч.. Повечето сте пичове и ви се кефя мн!
*сън*
Късно отговарям, но да-нарочно беше, не си мисли глупости :д
Напоследък все повече се самонаблюдавам. Изпадам в някаква налудничева фаза тия дни. Нещо ми става и рязко сменям емоушъна.
И що пък не вземе някой да ми подари животинче за коледа, малко ли мрънках... Все тая какво, само котка да не е :/
И съм замислила нещо яко за мамчо. ^^ мухаха.
Обичам си го пък! И взема да ми става коледно, ау! :3
Тъжно ми е. Даже по-скоро носталгично някак. И ме е яд на мен си. За всичко, което съм направила. И ме тормози гадното усещане за срам от мен пред мен си. Искам да си разчистим сметките. И да мине време, ама ако може бързо да мине, и да преболи един път завинаги. Но вероятно няма да стане така. Почти съм убедена, че ще си набъркам и нови лайна, то така не може да остане.
И пак си се завъртам в добре познатата спирала, където нищо не ме радва, не ме ебе за съществените неща и си пилея времето и себе си. Айляче, к'во да кажа...
Смятай, щом за първи път в живота си се отказах от нещо важно, а аз никога не съм била такава.
Дали има дъно, на което в крайна сметка да се опра?
брр може ли баш е ся да ми се скъсат пак тез връзки на глезена.. няма пък да ходя в пирогов само ще ми кажат 1 седмица гипс както миналия път и да се гърча с тея патерици кур за тва ще си ходя тей :д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
днес не ме мързи !!!![]()
Чувствам се полезен и намирам смисъл дори в най-обикновените неща. А разговорът снощи ме накара да осмисля и призная пред себе си доста важни неща, които определят мислите, чувствата и действията ми в последните години.
Welcome to the Jungle...
Звучи ентусиастично (нова дума). Ако повечето постове в темата бяха такива... ехе.
Аз си тананикам xD заради приятния вътрешен глас, дето ми говори нещата, които искам да чуя. Дано само не започна да отговарям, хаха. А, и да отбележа, че 19 ми стигат, ако можеше да остана на толкова чааак докато не ми омръзне, щеше да е перфе.
Викторе, отивай веднага на доктор!! вярно, че тия в пирогов са ебати тъпаците, ама все пак.. :с
харесва ми времето навън, даже се радвам, че не е снежно и бла бла, защото тогава още повече щях да се депресирам, че не прекарвам празниците по вълшебен, хубав начин с любимите хора :д
Болна,изнервена , горещо ми е и още хиляди простотии
Е, Весели празници !
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
когато ти отидеш на доктор, тогава и аз ще спра с депресията хаха (макар че е по-лесно да го кажа, отколкото направя наистина ;д)
Празна съм.
Днес изпитвам ужасяващ мързел, но ще се опитам да съм продуктивна. Засега върви добре. И мисля да се възнаградя с една кратка почивчица.
Коледата ми въздейства положително.
You are broken, I can fix you...
Meh, не мога да протакам тръгването още дълго, ще трябва в даден момент да се видя и с другата част от роднините. Толкова пък да ми е неприятно :/
Сутринта се видях с половината, разбира се не мина без да съм виновна за нещо, все нещо съм недооценила, все нещо не съм направила както трябва, абе яяя
Сега направо чувам изречението, с което ще ме посрещнат: "О, ти дойде" -.-
Но ще хапна, ще пийна, и ако мога да си тръгна преди 10:30 ще бъде прекрасно.
Утре от друга страна се очертава един доста приятен ден, макар половината да е без него. Вечерта ще е толкова чудна!
оф, тръгвам
Чувствам се коледно (:
Остава още малко до коледните късмети : http://carsmods.net/home
Малко ми е криво. Мъж ми ще си е сам, гузно ми е да празнувам едва ли не. Искам си подаръка, да погушкам малката и да си ходя.
Преяла съм на обяд и хич не ми се яде, нито ми се пие. Искам да си пием винце на дивана, да се гушкаме с моя, да гледаме тъпи и изтъркани Коледни филми и да си разказваме за миналото. Някак си не ми се иска да участвам в това нещо, което се случва вкъщи. Егати лицемерието, егати чудото.
Нищо де, ще ми мине. Весели празници![]()
Нещо пак се натъжих, напук на цял ден добро настроение. Ох, аман. Ще мине. Весели празници. :>