- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
чувствам се ужасно.
тъжно и безсмислено.
ненавиждам това усещане.
Имам нужда някой да ме напляска, току виж съм се взела в ръце.Голяма меланхолия ме гони.
Хах, поне ме преместиха в advanced групата по програмиране и там всичко си знаех. Хубаво е, когато не съм идиотче.![]()
попита къде съм била
отговорих му
седна да си мери кръвното
мъдреците пак ми запоникнаха. трудно ми е да ям, но болката е много приятно тъпа :Д
ден 2 без цигари
трудно е за вярване колко време го отлагах това -.-
Да спреш цигарите е най-лесното нещо на света.
//само мен ли ме боли главата след като се вбеся на нещо?
ако имаш мотивацията вероятно да ;д
при мен обаче винаги е било по-скоро 'няма да е зле да спра цигарите' ... нали, в няк'ъв момент там вбъдеще ;д
Визирах Марк Твен :Д
Иначе е много кофти въпрос на навик, иначе ако си свикнал да пушиш у вас ще ти е съвсем трудно :Д
Последно редактирано от Aeternal : 01-23-2015 на 16:45
Бих казала, че въобще не е страшно, но го има гадното дрънчене, което на моменти ме стряска. Иначе е възможно с влаковете да се харесаме. И все пак - ако мога, бих ги избягвала. Иначе нямам търпение да стигна при него и да си се обичаме вече.
https://www.facebook.com/mIL0t0/medi...4722117&type=1
извинявам се, че пускам подобно нещо тук, но наистина е отвращаващо и няма да е зле веднъж да се стигне до скандал. 'Щото това си е за скандал.
Нямам думи....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дори и някой да си мислят, че е някаква измама.
Oпределено мога да потвърдя, че такива неща се случват, даже разполагам, още, с един такъв запис, как млатят едно 18 годишно момче като му се казват различни обиди по негов адрес.
Та, да. Жалко е, че има такива, които стават ченгета за да си избиват комплексите.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Скъсах с човека,който обичам.
Сама съм си виновна сега ще си сърбам попарата,защото вместо да помисля логично аз взех прибързано решение.
А чувството е разочарование,самота и вина.
.
Последно редактирано от NambyPamby : 01-23-2015 на 22:38
Изморен, но и свеж след края на работната седмица.
съжалявам
днес пред книжарницата ме спря жена с положителна настройка
аз казах кво
тя каза че иска да си говорим
за култура рече тя
а аз казах не мерси
тя каза айде бе и тропна с крак
усмивкиусмивкиусмивки
продължих си
съжалявам
Прага
This world is spinning around me