- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Още не съм изкарала конспекта от миналата година... а трябва да седнем вече със стария да го прегледаме и да видим за какво се готвя. Дано и с госпожата всичко да мине добре другата седмица и да ни насочи към читав учител по химия. Всичко се нарежда обаче, и по биология, и по химия ще станат нещата, само дето ще имам 66 теми да назубря и само две години да си подредя живота и да се подготвя за по-нататъшния, сериозния, етап. Ама пък детската ми мечта наистина се сбъдва и е тооолкова хубаво.
Колко много време имам, а всъщност колко е малко.
Обичам го, бе! И ми е щастливо, прекрасно ми започна деня <3
Не се наспах кой знае колко, легнах късно и трябваше да стана за работа, но пък тази вечер мисля да си наваксам.
Партито вчера ме зареди много, потанцувах, послушах и Боби..как да не е усмихнат човек после. ^^
1000 страници материал - супер! Защо да уча системно...А, то аз пак си клатя краката, ама пука ти.
И само няк'ви ангажименти ми изскачат, събиране за т'ва, събиране за онова, а аз, самарянката, съм "да" на всичко. То всъщност са неща, които пряко ме засягат, ама ...:Д
Интересно ми е какво ще стане довечера/дали ще стане нещо изобщо. В най-лошия случай ще се прибера и ще спя. Важното е да не се филмирам.
Ахахах, като че ли това е възможно.
Всеки път, когато си пусна песен в тубата, попадам на трейлъра на нюансите. Цялата вселена ме предизвиква просто и ми изпитва здравината на нервите![]()
![]()
Не успях да се наспя, труп съм въпреки 3в1, а няма как да легна, щото трябва да пазарувам, а после ме чака и една симпатична камара учебници, правилник и листовки...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Станах, пих кафе, и ям от божествените мъфини,които направих. Той,ако продължи да спи, ще яде през крив макарон.
Ох, искам да излезеееееем и да се мотаем малко.Ама този сняг лекинко ме отказва.
maDamn
Вчера много се харесах с роклята,а днес не мога да се гледам.
Ужас!И като не се накипря както трябва цяла вечер ми е някакво никакво,
не се чувствам добре.Нещо настроението ми замина ама ...шанс.
В страхотно настроение. Намерихме супер сладката къщичка за догодина със съквартирантите, на 2 минути от всичко - спортното "село", пъбовете, университета и лекциите. С момичетата прекарахме прекрасен шопинг ден, с обяд в Nandos иии сега пийваме винце. А той е прекрасничъъъък, въпреки че напоследък се дърпаме. Остава само и работа да си намеря, и място няма да мога да си намеря от щастие!
Първият он-кол и разбира се - мейла и още един туул не работят.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Искам кафееееееееее
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Съботата мина, гадно е, времето сякаш е спряло... цяла седмица остава, днес ще мине мъчно и тегаво, от утре поне ще съм на работа и ще се разсейвам някак....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
тоолкова много имам да уча, че не ми се почва
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
"Харесвам те, но..."
блябля
сефте, Габриела
понякога се учудвам каква жена на място съм и чак сама си се възхищавам, честно
поне съм честна винаги с хората и внимавам да не ги разигравам
изисквам същото
доста елементарна концепция е, като се замислиш
тва не в същата връзка де, човекът си даде ясни сигнали, ама просто не мога да разбера защо ми обръща толкова внимание :Д не, поправка; той явно ме харесва, но пък не искал нищо.. сериозно? ама... къде останаха срещите? ходенето на кино, на разходка, държането за ръце?
безнадежден случай съм аз... и не съм спала, така че мн мн не ми пука :д
^ох милата, познато, до болка познато
първо се събудих от телефона на баща ми, после пак заспах и пак се събудих от бормашината на съседите, пфф :д
чудя се какво да правя идната седмица, мисля да започна пак 30ds, без това йогата предизвикателството ми свършва.. и само чакам да започне втория семестър, хохоо ще е интересно
След една седмица друсане с антибиотик оздравях...жалко,че на сърцето ми е му е още по-болно,10 дни ни вопъл ни стон...незнам какво да си мисля вече...много ми е сдухано..може да има здравословен проблем,а може и да иска всичко да свърши...никога не съм се плашил от неизвестното,но този път съм доста изтормозен.Студентите идват утре идват на стаж ще си го изкарам на тях...много ще ги гърча,може малко да ми оправи настроението :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Добро утро. Липсва ми ама десети идва скоро, тъй че ич ми не е. Точно в момента съм много сънена, гушлива и гладна, освен тва ми се прави секс и искам да си говоря с него. :3 Искам да си забия нослето във врата му и да се кефя на якия аромат.
Деня обещава да е кофти, щото ще гледам кофти муцуни ама няма как просто. Ще ходя да пия кафе след мъничко, ще се изкъпя и наглася и отивам нататък, че да се свършва.
Вали сняг на парцали, няма да излизам за хляб.
Искам си компания, искам желание да си довърша домакинската работа и искам 6-месечен отпуск. До гуша ми дойде, събота и неделя ми минават адски бързо...
Егати. Прибрах се в 4:30 и в 11 бях събудена най-нахално. Бара беше тотално променен. Направо друга визия. И кой по дяволите води малката си дъщеря (1-2 клас) в бар?!! Щях да се прибера на кирка, но отвънка беше студено, та веднага изтрезнях. И довечера пак ще се пие. Егати програмата. Утре ще съм като зомби.
В някой технически сте сигурно,след като са ви толкова късно изпитите,предполагам?
Що, аз съм в СУ и имам изпит предпоследния ден от сесията...