- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Колкото и да спорите, нито един от вас, няма да е дори близо до самата истина.
Особено ако цялата информация която си набавяте идва от медията
Тогава дори по добре не се занимавайте да изказвате мнение, хаха
хаха, колко мъдро
'щото всички журналисти са подкупни лекета хаха
'щото информацията, с която разполагаме, а именно - че е убит руски политик, организатор на протест против нашествието в Киев, малко преди от руски вестник, убитите журналисти от който са 7-8 за последните няколко години, да публикува документи, уличаващи Русия в подготовка на гражданската война, бушуваща в Украйна, ни е необходимо някой да ни я сдъвче и изплюе хаха
двуцифрено айкю хаха
Много обич. Понякога ме е яд, че се открихме толкова късно. За кратко време стана супер здрава връзка. И ми стана много миличко като обсъдихме точно това. А и четирите сме толкова различни една от друга, че чак не знам как се разбираме толкова перфектно.
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...4d&oe=554ADCAE
лаская се, че продължава да ме иска, да ми пише и звъни неадекватен и пиян в 8 сутринта :дд чакам с нетърпение да се премести, тогава и да иска няма как да кани по 83947 човека и надявам се да му ходя на гости и да сме си само двамцата :3
пф, толкова ми е противен тоя предмет и по-точно даскалката, че от една седмица не мога да започна да пиша.. а като се замисля, че ще имаме 15 упражнения при тая самовлюбена овца, завършила унито преди 2 години и сега стои и преподава с една ехидна усмивчица все едно е голямата работа, пфф.
5.30 лол
надминах възможностите си
жалко, че само мога да си избърша задника с тази оценка :Д
:@
понякога си мисля,че АЗ съм единствения сериозен човек,който познавам,
с такива "приятели" не ми трябват врагове.
Първи ден М , и реших да тичам 4км за 25 минути. Слава богу само вода тече, не и кръв :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
След толкова много алкохолни дни, се чувствам като октопод 5 дена на суша ...![]()