- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^Оф и ти ли с тази рокляАз и в двата варианта съм я виждала - зависи от ъгъла и заобикалящата светлина и предмети и др.
^^ втори ден я гледам и все си е бяло със златисто/ кафяво
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...4d&oe=554ADCAE
^ не се мажа, не обичам кремове за лице :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Шегувате ли се? :Д бяло и златно е като е се инвертира снимката :Д
Абе това с роклята зависи от какъв ъгъл на монитора го гледаш. Аз я видях и по двата начина, както и нещо средно между двете.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Толкова ме дразни тази рокля, откакто я видях рано сутринта в петък!
Първо си я видях синьо и черно, а после, докато бях на лекция ми се смени 5-6 пъти, при положение, че светлината не се е менила, както и фона и яркостта на телефона ми.
От две години се боядисвам в кестеняв цвят иначе естествения ми цвят на косата е тъмно кафяв , обаче искам да се боядисам в друг цвят и си взех деколор тайм , вие ползвали ли сте го , уврежда ли косата и от първия път ли ви сваля боята или няколко пъти трябва да се повтаря ?
Тази рокля и тук ли е плъзнала?![]()
Искам да ви попитам дали сте ходили на спрей тен някъде из София? Знаете ли някое добрo студио и можете ли да ми препоръчате? Ходила съм няколко пъти преди години на солариум, но сега се ужасявам от идеята, а искам да имам що-годе приличен тен, че съм като сиренце. И все пак не искам да заприличвам на Рос в един епизод от ''Приятели''.![]()
Hold on to me. Never let me go. (h)
Препоръчайте ми крем за лице за суха кожа, защото напоследък е толкова изсушена, че дори нещо като лишеи са ми излезли. Ползвах най-базовия на Нивеа и бях доволна, но вече като че ли не ми хидратира както преди...
На някой, който използва масло от шипка, запушват ли му се порите от него? При мен като че ли се получава нещо такова, ама все се надявам да не е от маслото, че ми харесваше какво прочетох за него :/
Момичета, някоя от вас използвала ли е арганово масло, но вътрешно? Е, опитвам се от сума ти време да го преглътна на салата..е, не мога. Мирише ми много неприятно, за разлика от масло от черен кимион, което е с доста по-ненатрапчив вкус.
Скоро си наплесках косата със смес от арганово, бадемово, кайсиеви и от черен кимион масла и ..ефектът не беше кой знае колко голям и съм, меко казано, доста разочарована....
Една приятелка си го ползва за салати. На мен също ви допада на вкус. Най-ненатрапчивото чисто масло за мен е ореховото.
А за косата трябва да си редовна. Ефект от един път рядко се вижда, но след 2-3 месеца започва да си личи колко бързо расте косата и колко е здрава в корените.
Кажете някой сайт за виртуална смяна на цвета на косата ( прическа ). Без тазз - пробвах го него, но няма червено, не и тъмно, а точно това искам да пробвам как би ми седяло.
из експериментите ми по козметичните щандове:
защо веждите ми са различен цвят от косата? Оо като ги подчертая с молив в техния цвят, се набиват много на очи и приличам на изрусена. косата ми е светлокестенява/тъмноруса, а веждите - някакъв тъмносив цвят, не са кафяви, не са черни. редички са и просто исках да ги запълня, да видя какво ще стане.
да си сложиш светли перлени сенки в сгъвката на окото наистина е яко, но защо се изтриват супербързо? трябва нещо да се слага отдолу ли?
Маслото от черен кимион е хит..нещо като аргановото преди няколко години..., но не прави чудеса, а просто е полезно, както всяко друго студено пресовано масло. Просто рекламата му е голяма. Аз си ги поръчах маслата, защото се надявах да приемам чрез тях повече витамини, които ще попадат в кърмата ми и ще се приемат и от бебока , че големият ми син е все настинал. И понеже в една или друга степен и аз се влияя от чуждото мнение, опит и от рекламите, разбира се, реших и аз да ги пробвам тия масла. А за косата съм чувала, че соевият лецитин е полезен-заздравява я и и придава блясък... аз го пия с прясно мляко, но не за косата, а за тонус на целия организъм, че съм редовно недоспала и недохранена
![]()
Deadlock слага се база за очи, иначе, ако ти е по-мазен клепача направо изчезват, а и повечето нисък и среден клас сенки не са кой знае колко пигментирани и не стоят добре без база. В момента, в който разбрах, че се слага база преди очния грим започна да ми издържа по цял ден.
А веждите просто си ги прави в цвят подобен на косата. При светлокосите хора често има разлика в цвета между веждите и косата.
Иначе най-доброто противобръчково средство е ежедневният слънцезащитен крем преди грима. А иначе просто трябва добър подхранващ крем. По-скъпите им серии са хубави, но да си ги вземеш поне с 50% намаление, взимала съм за себе си, за мама и за майката на една приятелка избирах само по състав и всички са останали много доволни. Сериите им Riche Cream, Sérum Végétal и Elixir 7.9 по принцип са доста добри и с приличен състав. Естествено не бих дала 20-30 евро за техен крем, но намалени вече си струват. По-евтините им серии обаче също не мисля, че са лоши от всичко, което съм пробвала.
Мерси, Хаяши. Ще си взема база значи. А веждите като ги запълня с цвета на косата, личи, че не е техният и е грозно.
Препоръка за слънцезащитен крем тогава? За чувствителна кожа, по-скоро светла. Тъй като се слага всеки ден, искам да е нещо наистина добро като състав.
По въпроса с бръчките се спрях на сеумчето с многото масла, beauty elixir, na yvves rocher. Но тъй или иначе слагам масла и от тази гледна точка се колебая дали да не е някой друг от серумите. В неделя ще поръчам, че тогава има безплатен подарък по случай осми март.
edit: много интересна инфографика за сънскрийна
http://infobeautiful3.s3.amazonaws.c...m_Sep14_FB.png
Последно редактирано от Deadlock : 03-07-2015 на 10:07
Хаяши, какво ти е мнението за това http://www.iherb.com/Physician-s-For...4-oz-7-g/39498 ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!