- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Преди 1 седмица се боядисах, цветът стана по- тъмен от очакваното.. почтичерно - не ми отива, не се харесвам.
Въпросът ми е със стрит витамин Ц и бебешки шампоан ще падне ли и трябва ли да стоя наклепана известно време преди да го отмия?
Я дайде един бърз съвет - за печени картофи на фурна ако комбинирам , като марината мед със зехтин и доматено пюре дали ще се получи? Или да си действам изпитано с мед+соев сос?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Какво мислите за тази статия? С кои сте съгласни и кои не бихте казали , че им е минала модата?
http://www.highviewart.com/tendentsi...15-a-2748.html
Просто са преминали от претрупано/абсурдно към по-семпло?
Никога не следя модата, гримирам се и се обличам както ми харесва, глупава статия според мен :Д
Калпазанке, въпросното съдържа талк и май марката се пишеха като био/органик (??), но това директно им отнема този статус в моите очи. Преди много исках такова, защото е толкова сладуресто, но четох и че не е особено пигментирано и не мисля, че си струва доставката от Щатите.
Карамела, аз още ги виждам половината неща от този списък по улиците, това че някой е казал, че нещо трябва да изчезне през 2015 не значи, че на хората им пука и ще си боядисат лилавата коса обратно черна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аха, опушен грим се постига, като "просто" се купи палитра с подходящи тонове. Аз що имам палитра и пак не мога?
И 10 палитри да имаш, като си сакат...
Някои от нещата отдавна са демоде и никъде ги няма. Екстеншъните са супер грозно направени, а виж Carli Bybel (нещо подобно е в ютюб), разкошни са й. Чао на омбрето, какво омбре, мадамата е с безумни корени просто, никакво омбре не е.
Пет пари не давам какво е "на мода". Нещата се завръщат постоянно. Е, чарлстонки няма да облека и с пистолет, насочен към главата :д Покрай цялата щуротия с цвета на годината, открих, че марсалата всъщност е безумно стилен цвят и ще го нося често като акцент, планирам и някоя рокля. Ама да ми обявят за цвят на 2016 яркооранжево, няма да тръгна да го нося - чисто и просто го ненавиждам. Ама аз и като цяло нямам някакъв суууперзапомнящ се, иновативен стил. Придържам се към изчистени, класически неща, стилът винаги е на мода
Имам склонност да съм свръхконсервативна, като стане дума за съчетания на цветове.
И после седнали да ми обясняват как райета се комбинирали с точки, бе, я моля ви се :д
Не ми трябва особена пигментация, не искам да се правя на клоун/матрьошка/светофар и затова се спрях на нещо ненатрапчиво.
Само талкът ли е проблем в състава?
Можеш ли да ме насочиш към нещо друго?
За доставката- няма да преминавам бариерата от 19 долара и ще пусна и купон за първа поръчка.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мисля, че на плитките им е минала модата не преди десетилетие, а преди век. Знам, че ги носят и на прословутия червен килим, на мен ми навяват усещане за селските моми едно време на полетата, простеят ми и не намирам класа в тях.
Орловите нокти като на вещица не са били никога на мода в последните години. Това, че има няколко чучела на световната сцена с гвоздеи в зъбите и нокти, които като се почешеш, да стигат до панкреаса, не означава, че уважаващите се компании, примерно, работят с модели с подобни нокти. Навсякъде се тръби, че нормалните нокти са за предпочитане, че даже късите. Видели те една Андреа и Преслава как се носят и решили да напишат "статия".
Последно редактирано от therichbitch : 03-11-2015 на 21:29
Този сайт защо е станал толкова бавен или само при мен е така?
В какъв смисъл бавен?
За 2015 определено според мен няма да умре контурирането и бадема като форма ;
Но за двойна очна линия, 3D изкуство върху ноктите , Плътните вежди, Червило извън очертанията на устните, Ветрилообразни изкуствени мигли, Грозните и натрапчиви обемни кокове и бръснатата глава EWWW
Зарежда бавно, понякога се застоява повечко( примерно 15сек зареждане на каквато и да е страница/тема) и е от скоро, дни..
http://www.highviewart.com/uploads/c...1421439940.jpg
Това не трябваше да се е раждало, спокойно може да умре
и при мен зарежда бавно напоследък ;д
пфф, постоянно ми излизат пъпки по раменете/гърба, вбесяват ме ;д с какво да ги третирам? мислех за акне аута, който вече рядко ползвам за лицето, защото ми го поизчисти, ама знам ли..
^Давай смело с него, идеален е и за там.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
хора, търся е-четец, който поддържа fb2 формат![]()
Как е съставът на този околоочен крем? Би трябвало да предотвартява тъмните кръгове уж и подпухването под очите.
Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Zostera Marina Pectin, Arnica Montana Flower Extract, Laminaria Digitata Extract, Carbomer, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Panax Ginseng Root Extract, Faex (Yeast) Extract, Rumex Occidentalis Extract, Gynostemma Pentaphyllum Leaf Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate.
Имате ли използвали активатор за къдрици Revlon Professional Pro You Texture ??
^ Абсолютно всяко едно мнение ти е с линк към enzo. Твърде е очевидно...
Калпазанке носят се едни слухове из интернет пространството, че талкът много често е замърсен с азбест. За съжаление прафообразните продукти без талк са невероятно трудни за откриване, моите всичките имат... И силно се надявам сериозните компании да не слагат замърсени продукти в козметиката си. Самият талк май също е токсичен при вдишване, аз всеки път си внимавам да не се надишам. Иначе има разни синтетики като диметикон, но не виждом нищо сериозно алармиращо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хаяши, благодаря за инфото. Тва с азбеста не ми харесва определено. Иначе рядко се гримирам с пудри, ружове и помади, ама ми се ще, като дойде повод/муза, да си имам продукти под ръка. Затова и талкът в пудрата не ме тревожеше, че и без това я слагам веднъж на три месеца.
Мнение за това чудо?
http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics...1-oz-6-g/51605
Аз пак да се похваля. Кокосовото масло явно наистина си върши работата, днес мъжката половинка със ставането възкликна как ми сияела кожата и колко била гладка! Опитвам се и ръцете да си мажа, ама явно го изтривам, защото са отвратителни, като шкурка са :S Май ще си купувам на Веледа крема.
Ех, ако преди година някой ми беше казал, че ще си мажа доброволно масло по лицето...