- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Оооооооофффффф, пак лиии?! Защо пак?! От три-четири месеца все съм болна... Сега - с инфекция, що да не?! Взема да ми втръсва, щото верно не се чувствам зле, нищо ми няма, ама иначе тъпча антибиотици за красота... Отидох, защото имам надут лимфен възел, а лекувам инфекция. ИНФЕКЦИЯ! Оф, втръсна ми, измръзна ми! Повече лекар и хапчета, спрейчета, капки за нос, кърпички и други работи НЕ ИСКАМ да виждам. П.ИС.Н.А М.И!
Освен тва той ного ми липсва, искам си го тук за гушкане и да ми напомня да си набивам дрогите. И искам масаж, определено. Мхм.
Днес пътувам до Софето, преди с влак до там стигах за 2 20 мин, сега се стига за минимум 3 часа, поне билетът е евтин, това е единственото успокоение и мотивация за търпение, на сичкото отгоре е и с 25 мин закъснение пффф, добре, че съм тръгнала по-рано и имам екстра време, иначе определено щях да закъснея за лекцията и нямаше да си предам курсовата,а днес е последният ми шанс... иначе ми е добре, поне ще си видя момичетата, мда очакват ме и хубави неща : )))
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Срам ме е да кажа...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
да са гледам, колко да са гледам, много си ми е доообре
тццц бил си ужастно оригЕнален![]()
:Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
прочетох новината за разбилия се самолет на луфтханза и ми стана мъчно..
Любовта се върна, вчера почти цял ден бяхме заедно, понеже му се падна почивка, а аз бях болничен... Беше, както винаги прекрасно, аз с всеки ден губя ума си все повече и повечеНаписала съм му една малка бележка с послание за усмивка, такива щуротии не ми бяха хрумвали от тийнейджърските ми години.... Надявам се да се усмихне и да му стане мило. Едвам ще изчакам 2 седмици, за да му подаря подаръка за годишнината, към запалката обмислям да прибавя и едно лигаво любовно писмо, на ръка ще го пиша. Хаххахаха! Или ще се зарадва и ще му хареса, или ще имаме повод да се смеем над наивността ми и детинското ми поведение напоследък
С всеки изминал ден летя все по-високо и по-високо, надявам се да не ми се случи така, че неочаквано да падна. Все пак до скоро поддържах тезата, че много хубаво не е на хубаво, а аз в момента съм на много, много, много хубав етап!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Някво тъпо,саднато и носталгично ми е,а нямам идея защо...
От няколко дни ме е страх да си проверя оценката на есето, отварям, гледам 97%Как да не съм щастлива и доволна от себе си?