- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Благодаря за споделеното, сега да очаквам ли отговори на въпросите ми?
Компанията уж има добра история на безопасност на пътуването ( т.е. ако малайзийците пак се бяха ударили, това щеше да навреди нечий бизнес сериозно )
- Ще кажат, че е грешка в предварителна процедура - т.е. грешката е направена от хора, ще кажат - ще вземем мерки и вероятно ще вземат публични мерки срещу сгрешилите, и ще кажат, че ще затегнат мерките, промени, одити, бла бла.
- Ще кажат, че е повреда в airbus-a - т.е. airbus са виновни за дефект, но това е стар самолет, който май беше влизал последно в луфтханза техник българия ? Или спекулации бяха, не помня. Грешно диагностициране ?
Ще обвинят съответните лица.
В случая не става дума за диспечерска грешка, очевидно.
А казвате, че да обвиниш за пилотска грешка е най-лесно .. не бих казала, че е най-лесно, защото авиокомпанията сама ги обучава, изпитва, тества, т.е. пилотска грешка отново е грешка на авиокомпания.
Ако щете, успешно преминати психотестове и хипотеза за "самоубийство", или фатален съзнателен акт от страна на водача са огромен удар по компанията - защото тя отново е отговорна за това кой пуска зад борда.
Последно редактирано от NomNomNom : 03-26-2015 на 16:22
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Начи, не ми разрешено да пиша на партньорския университет, съответно няма как да разбера кога трябва да съм там, съответно няма как да си запазя билет и да се регистрирам за изпити в моя университет. И естествено, страницата им трябва да е на чешки, нали?! Ама... говеда са. Да вземат да ми пишат, че да ми разрешат и аз да им пиша ли?!
Едит: И тая гнусна реклама откога се появява? Щото тая сутрин я нямаше или ад блокерът на компа ми работи добре, хах.
Номи, ти сама каза, че е въпрос на избор дали да вярваме или не. Щом той не вярва, кому е нужно да го убеждаваш в обратното? Да не говорим, че и ти може да не си права и в крайна сметка наистина да е конспирация /не че не мисля като теб, просто го отбелязвам като възможност/. Няма смисъл да си съсипваш нервичките да му обясняваш.
ПТ: Колкото повече наближава 4-ти, толкова повече си изкарвам акъла. Хиляди въпроси са ми изникнали в главата и най-вече ме плаши един - могат ли да вземат достатъчно мерки за 9 дена. Докато не ми пише, че е на българска земя, няма да дойда на себе си.
В последните няколко дена много готини хора, с които някак пътищата ни са се разделили в последните няколко месеца, ми пишат и много ме радват всичките. ;3 Позитивизмът е много приятно нещо. ;3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мхм, и аз съм на това мнение, а по принцип не съм конспиративно настроена личност. Просто им трябва виновен, пък ако е и мъртъв- още по-добре.
Номи, пусни ми линк, че вече ми се разми инфото. По спомени самолетът е бил в луфтханза техник българия на 20-ти, а днес случайно попаднах на чужд източник, че е отремонтиран в Германия на 17 /сменили реле, ако не съм се изгубила в превода/.
Тъй. И тва ми мина през акъла.
Най-удобно е да набедим онези, които няма как да противоречат.
Последно редактирано от kalpazanka : 03-26-2015 на 16:49
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Уморена съм. Много. И гладна. И тоя път ми се ще да съм до нея, когато има нужда от мен, а не като предния път да заеба работите. А искам да си видя и момчето, защото толкова много ми липсва, че чак е невъзможно. И отделно има вероятност баба да я изпишат и нея също искам да видя. Защо е нужно да имам чувства и да съм жалостива спрямо хора, с които съм израснала и обичам, заебавайки други хора, които обичам и искам да имам в живота си възможно най-често? Много се надявам да решим въпроса соломоновски и всичко да е наред. Сега отивам да ям умряла от скръб баница и после не знам.
За самолета: До момента не съм си позволявала да коментирам, защото не разбирам много от самолети. Ама наистина ми се струва ужасно да си спекулираме с трагедията на хората, пък било то и в тийнпроблем. Вероятно е нужно просто да замълчим малко, не че нещо, просто от уважение към паметта на всички погинали.
Уморен съм, нямам сили за нищо. Гладен съм, а се плаша, че "а да хапна, то съм заспал, докато зяпам тв-то"...![]()
Даа, и аз гледах, че му сменяли някаква част, каято замръзнала при друг самолет също.
http://www.dw.de/cockpit-24-years-is...320/a-18341804
Имах предвид, че не е някаква нова партида, тепърва да се проявяват дефекти ( правя асоциация с машините по принцип, а при самолетите сигурно ще е още по-строго тестването, спекулирам си в момента )
После от лаптопа ще се включа пак.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ мхм
Цял ден имам чувството, че е петък.
Днес приготвяхме част от изненадата. Получава се много добре.
Избраха аз да чета словото от класа. Чувствата ми са противоречиви. Радвам се, че мен избраха. Привилегия си е, но ще се притесня като тъпачка. Няма да ми проличи, естествено, но ще се чувствам зле, докато не свърши и не си кажа: баси, много добре се справих, защо ли се панирах. Това ще мине, но неприятното е, че аз трябва сама да измисля какво да казвам :д Освен това гласът ми ще звучи ужасно на микрофон, предполагам ://
Последно редактирано от kalpazanka : 03-26-2015 на 17:53
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Номи, в Прага ще съм
Ако някой не е виждал фейк профила на Бареков, призовавам го да го направи... сега - https://www.facebook.com/barekovkapanov?fref=ts
Ще се разплача!
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-26-2015 на 18:09
Усещам как за добро или за лошо, летният ми непукизъм се завръща.
Такова животно като "пролетна умора" явно няма, щото ми е по-живо от всякога. Пак започнах да спортувам, днес оправих една камара протоколи и като цяло планът за петилетката върви. Пак ми се кара страшно много.![]()
http://www.twitch.tv/tzgsplicho Please support our twitch live broadcast. Ако не друго, пускаме хубава музика. О и правим steam giveaways..
/За цъкналите го. Т'ва е monstercat radio../
Компа ми е в травма от толкова много процеси, след малко ще ресна..
Туича е почти 24/7 онлайн, от Румъния/България/Черна Гора.. Понякога има включен тиймспийк или пускаме онлайн коментари. ФТВ.
Добре ми е, чакам я..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-26-2015 на 18:36
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Аз го спрях вече тва, нещо много не ми е такова настроението. Обърнах на Металика.
ааами, наистина е досадно това перманентно кофти настроение.
чувствам се като човек с ново яке![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Обвзело ме е едно спокойствие, но това си е "затишие пред буря". Все нанякъде ще избие.
шегите са добри,когато асоциациите са незабавни
но даа, still feeling pretty good
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^значи якето със сигурност има светлоотразители.![]()
Welcome to the Jungle...