.
Затворена тема
Страница 298 от 367 ПървиПърви ... 198248288294295296297298299300301302308348 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 426 до 7 450 от общо 9154
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Корпоративните прасета не разсъждават като теб и мен. Те не поемат рискове и не се ръководят от чувства и емоции. Както и да е, на мен не ми пука особено, хората имат свойството да умират и да го правят по най-различни начини, и при най-различни обстоятелства. Аз отдавна изгубих способността да ми е мъчно за чужди хора.
    Благодаря за споделеното, сега да очаквам ли отговори на въпросите ми?

Компанията уж има добра история на безопасност на пътуването ( т.е. ако малайзийците пак се бяха ударили, това щеше да навреди нечий бизнес сериозно )
    - Ще кажат, че е грешка в предварителна процедура - т.е. грешката е направена от хора, ще кажат - ще вземем мерки и вероятно ще вземат публични мерки срещу сгрешилите, и ще кажат, че ще затегнат мерките, промени, одити, бла бла.

- Ще кажат, че е повреда в airbus-a - т.е. airbus са виновни за дефект, но това е стар самолет, който май беше влизал последно в луфтханза техник българия ? Или спекулации бяха, не помня. Грешно диагностициране ?
    Ще обвинят съответните лица.

В случая не става дума за диспечерска грешка, очевидно.

А казвате, че да обвиниш за пилотска грешка е най-лесно .. не бих казала, че е най-лесно, защото авиокомпанията сама ги обучава, изпитва, тества, т.е. пилотска грешка отново е грешка на авиокомпания.

Ако щете, успешно преминати психотестове и хипотеза за "самоубийство", или фатален съзнателен акт от страна на водача са огромен удар по компанията - защото тя отново е отговорна за това кой пуска зад борда.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-26-2015 на 16:22
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Благодаря за споделеното, сега да очаквам ли отговори на въпросите ми?
    Мисля, че дадох своя отговор, по-конкретен от това не желая да бъда, нищо лично.

anonymous708973
    Guest
    Начи, не ми разрешено да пиша на партньорския университет, съответно няма как да разбера кога трябва да съм там, съответно няма как да си запазя билет и да се регистрирам за изпити в моя университет. И естествено, страницата им трябва да е на чешки, нали?! Ама... говеда са. Да вземат да ми пишат, че да ми разрешат и аз да им пиша ли?!

Едит: И тая гнусна реклама откога се появява? Щото тая сутрин я нямаше или ад блокерът на компа ми работи добре, хах.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Начи, не ми разрешено да пиша на партньорския университет, съответно няма как да разбера кога трябва да съм там, съответно няма как да си запазя билет и да се регистрирам за изпити в моя университет. И естествено, страницата им трябва да е на чешки, нали?! Ама... говеда са. Да вземат да ми пишат, че да ми разрешат и аз да им пиша ли?!
    Хееееее, в Чехия ли ще ходиш? Прага, Бърно?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Номи, ти сама каза, че е въпрос на избор дали да вярваме или не. Щом той не вярва, кому е нужно да го убеждаваш в обратното? Да не говорим, че и ти може да не си права и в крайна сметка наистина да е конспирация /не че не мисля като теб, просто го отбелязвам като възможност/. Няма смисъл да си съсипваш нервичките да му обясняваш.

ПТ: Колкото повече наближава 4-ти, толкова повече си изкарвам акъла. Хиляди въпроси са ми изникнали в главата и най-вече ме плаши един - могат ли да вземат достатъчно мерки за 9 дена. Докато не ми пише, че е на българска земя, няма да дойда на себе си.

В последните няколко дена много готини хора, с които някак пътищата ни са се разделили в последните няколко месеца, ми пишат и много ме радват всичките. ;3 Позитивизмът е много приятно нещо. ;3

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Номи, ти сама каза, че е въпрос на избор дали да вярваме или не. Щом той не вярва, кому е нужно да го убеждаваш в обратното? Да не говорим, че и ти може да не си права и в крайна сметка наистина да е конспирация /не че не мисля като теб, просто го отбелязвам като възможност/. Няма смисъл да си съсипваш нервичките да му обясняваш.
    Че някъде да съм казала, че не е конспирация, просто задавам въпроси, пък нервите не си късам, просто по принцип съм рязка в онлайн комуникацията.
    Много лично ги приемате тези неща, някой не мисли като друг някой и вече е голямата драма.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ясно е че съвсем друго ще изкарат за пред обществото
    Мхм, и аз съм на това мнение, а по принцип не съм конспиративно настроена личност. Просто им трябва виновен, пък ако е и мъртъв- още по-добре.

- Ще кажат, че е повреда в airbus-a - т.е. airbus са виновни за дефект, но това е стар самолет, който май беше влизал последно в луфтханза техник българия ? Или спекулации бяха, не помня. Грешно диагностициране ?
    Ще обвинят съответните лица.
    Номи, пусни ми линк, че вече ми се разми инфото. По спомени самолетът е бил в луфтханза техник българия на 20-ти, а днес случайно попаднах на чужд източник, че е отремонтиран в Германия на 17 /сменили реле, ако не съм се изгубила в превода/.

Ако щете, успешно преминати психотестове и хипотеза за "самоубийство", или фатален съзнателен акт от страна на водача са огромен удар по компанията - защото тя отново е отговорна за това кой пуска зад борда.
    Тъй. И тва ми мина през акъла.
    Най-удобно е да набедим онези, които няма как да противоречат.
    Последно редактирано от kalpazanka : 03-26-2015 на 16:49

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Уморена съм. Много. И гладна. И тоя път ми се ще да съм до нея, когато има нужда от мен, а не като предния път да заеба работите. А искам да си видя и момчето, защото толкова много ми липсва, че чак е невъзможно. И отделно има вероятност баба да я изпишат и нея също искам да видя. Защо е нужно да имам чувства и да съм жалостива спрямо хора, с които съм израснала и обичам, заебавайки други хора, които обичам и искам да имам в живота си възможно най-често? Много се надявам да решим въпроса соломоновски и всичко да е наред. Сега отивам да ям умряла от скръб баница и после не знам.

За самолета: До момента не съм си позволявала да коментирам, защото не разбирам много от самолети. Ама наистина ми се струва ужасно да си спекулираме с трагедията на хората, пък било то и в тийнпроблем. Вероятно е нужно просто да замълчим малко, не че нещо, просто от уважение към паметта на всички погинали.

Супер фен
    Уморен съм, нямам сили за нищо. Гладен съм, а се плаша, че "а да хапна, то съм заспал, докато зяпам тв-то"...

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мхм, и аз съм на това мнение, а по принцип не съм конспиративно настроена личност. Просто им трябва виновен, пък ако е и мъртъв- още по-добре.

Номи, пусни ми линк, че вече ми се разми инфото. По спомени самолетът е бил в луфтханза техник българия на 20-ти, а днес случайно попаднах на чужд източник, че е отремонтиран в Германия на 17 /сменили реле, ако не съм се изгубила в превода/.

Тъй. И тва ми мина през акъла.
    Най-удобно е да набедим онези, които няма как да противоречат.
    Даа, и аз гледах, че му сменяли някаква част, каято замръзнала при друг самолет също.
    http://www.dw.de/cockpit-24-years-is...320/a-18341804
    Имах предвид, че не е някаква нова партида, тепърва да се проявяват дефекти ( правя асоциация с машините по принцип, а при самолетите сигурно ще е още по-строго тестването, спекулирам си в момента )
    После от лаптопа ще се включа пак.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    призовавам да не се водят дискусии за такива неща

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    ^ мхм

Цял ден имам чувството, че е петък.
    Днес приготвяхме част от изненадата. Получава се много добре.
    Избраха аз да чета словото от класа. Чувствата ми са противоречиви. Радвам се, че мен избраха. Привилегия си е, но ще се притесня като тъпачка. Няма да ми проличи, естествено, но ще се чувствам зле, докато не свърши и не си кажа: баси, много добре се справих, защо ли се панирах. Това ще мине, но неприятното е, че аз трябва сама да измисля какво да казвам :д Освен това гласът ми ще звучи ужасно на микрофон, предполагам ://

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Цял ден имам чувството, че е петък.
    Мхм, същото.

Айде, спираме дискусията. Просто ме тресе нерва, че се прибирам за Великден със самолет.

Стискайте палци съфорумците, дето сме отдалеч, да се приберем безаварийно.
    Последно редактирано от kalpazanka : 03-26-2015 на 17:53

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    ама ти дискусия със самолета ли си водила ;д

anonymous708973
    Guest
    Номи, в Прага ще съм

Ако някой не е виждал фейк профила на Бареков, призовавам го да го направи... сега - https://www.facebook.com/barekovkapanov?fref=ts

Ще се разплача!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-26-2015 на 18:09

Мега фен Аватара на an7raks
    Усещам как за добро или за лошо, летният ми непукизъм се завръща.
    Такова животно като "пролетна умора" явно няма, щото ми е по-живо от всякога. Пак започнах да спортувам, днес оправих една камара протоколи и като цяло планът за петилетката върви. Пак ми се кара страшно много.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    http://www.twitch.tv/tzgsplicho Please support our twitch live broadcast. Ако не друго, пускаме хубава музика. О и правим steam giveaways..
    /За цъкналите го. Т'ва е monstercat radio../
    Компа ми е в травма от толкова много процеси, след малко ще ресна..
    Туича е почти 24/7 онлайн, от Румъния/България/Черна Гора.. Понякога има включен тиймспийк или пускаме онлайн коментари. ФТВ.

Добре ми е, чакам я..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-26-2015 на 18:36
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    ^ Аз го спрях вече тва, нещо много не ми е такова настроението. Обърнах на Металика.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ааами, наистина е досадно това перманентно кофти настроение.

Супер фен Аватара на Jaune
    нищо по-бивше
    нищо по нищо

чувствам се като човек с ново яке
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на 102
    защо
    почна работа в чистота софиа ли
    /шегичкаа

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Обвзело ме е едно спокойствие, но това си е "затишие пред буря". Все нанякъде ще избие.

шегите са добри,когато асоциациите са незабавни

но даа, still feeling pretty good
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^значи якето със сигурност има светлоотразители.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си