.
Затворена тема
Страница 338 от 367 ПървиПърви ... 238288328334335336337338339340341342348 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 426 до 8 450 от общо 9154
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Стоя си в автобуса, прибирам се от работа и някакво момче, седящо срещу мен, ме зяпа. И аз отбягвам погледа му, като си мисля, че просто съм параноична.
    И, изведнъж ме заговори. И беше страшно крийпи през цялото време.
    Много ме разпитваше и аз бях лаконична, макар, че ми видял баджа и разбра къде работя.Поиска да се запознаем и излъгах за име, пита ме дали в този квартал живея, казах, че съм на гости , слязох ( извинявам се, ако съм объркала правописа на думата, още не съм превключила) от автобуса преждевременно като му казах изненадващо - а, за малко да си изпусна спирката, и той също скочи с мен, и застанах на спирката, уж чакам приятелка да ме вземе и той остана с мен и реших да набера братовчедка ми и тръгнах в някаква посока, и той тръгна да тръгва, и ускорих крачка и му казах нещо от типа на чао, той пак продължи, ама после се отказа и се обърна, и продължи да ме гледа.

Сега стоя в някаква пицария и чакам майка ми да ме прибере ( защото днес се разбрахме да ме вземе за празниците така или иначе ).

Момчето беше много крийпи. Не е като нормалните хора, които те заговарят, като фимейлайс-а беше малко и се изплаших да не види къде отивам, и да ме причака някой ден, и да ме накаже.

Знам, че съм параноична, ама живея под всекидневен стрес някой да не ме нападне вечер около блока ми, докато се прибирам от работа, или да ми изскочи на етажа, страх ме е да заспивам ( та имам проблеми с дневните смени заради това, защото не мога да се будя, защото ме е страх да заспя ).

Когато съм сред хора, съм много смела, взимам решения от името на много хора, поемам рискове, за личният си живот също, психическа опора съм на когото хванеш, а истината е ... че плача от страх от всичко, стресирам се от всичко, хипохондрията и параноята са ми непоносими последната седмица, чувствам се като момиченце, което има нужда да бъде защитено и да му се каже, че всичко ще е наред.
    С майка ми, колкото и да имахме търкания последните месеци, в крайна сметка се разбрахме една друга и вчера си поплакахме, както тя ме нарича, малко чудовище съм.

И много ми се събра последните седмици.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Стоя си в автобуса, прибирам се от работа и някакво момче, седящо срещу мен, ме зяпа. И аз отбягвам погледа му, като си мисля, че просто съм параноична.
    Много ме разпитваше и аз бях лаконична, макар, че ми видял баджа и разбра къде работя.Поиска да се запознаем и излъгах за име, пита ме дали в този квартал живея, казах, че съм на гости , слязох ( извинявам се, ако съм объркала правописа на думата, още не съм превключила) от автобуса преждевременно като му казах изненадващо - а, за малко да си изпусна спирката, и той също скочи с мен, и застанах на спирката, уж чакам приятелка да ме вземе и той остана с мен и реших да набера братовчедка ми и тръгнах в някаква посока, и той тръгна да тръгва, и ускорих крачка и му казах нещо от типа на чао, той пак продължи, ама после се отказа и се обърна, и продължи да ме гледа.

Сега стоя в някаква пицария и чакам майка ми да ме прибере ( защото днес се разбрахме да ме вземе за празниците така или иначе ).

Момчето беше много крийпи. Не е като нормалните хора, които те заговарят, като фимейлайс-а беше малко и се изплаших да не види къде отивам, и да ме причака някой ден, и да ме накаже.

Знам, че съм параноична, ама живея под всекидневен стрес някой да не ме нападне вечер около блока ми, докато се прибирам от работа, или да ми изскочи на етажа, страх ме е да заспивам ( та имам проблеми с дневните смени заради това, защото не мога да се будя, защото ме е страх да заспя ).

Когато съм сред хора, съм много смела, взимам решения от името на много хора, поемам рискове, за личният си живот също, психическа опора съм на когото хванеш, а истината е ... че плача от страх от всичко, стресирам се от всичко, хипохондрията и параноята са ми непоносими последната седмица, чувствам се като момиченце, което има нужда да бъде защитено и да му се каже, че всичко ще е наред.
    С майка ми, колкото и да имахме търкания последните месеци, в крайна сметка се разбрахме една друга и вчера си поплакахме, както тя ме нарича, малко чудовище съм.

Горкото дете.

NomNomNom, не искам да те плаша, но не смяташ ли, че споделяш твърде много лична информация в Интернет? (Съвсем добронамерено го пиша.)

Друго: http://www.reddit.com/r/LetsNotMeet/...xoc/dr_ramsey/
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-09-2015 на 17:34
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Така както го пишеш все едно напълно умишлено си те е следял.Но пък като се замисля,че в периода 7ми 8ми клас аз бях страшно наплашен от хората и имах чувството,че всеки минаващ покрай мен след малко ще ми скочи в гръб да ме пребие, знам ли...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Така както го пишеш все едно напълно умишлено си те е следял.Но пък като се замисля,че в периода 7ми 8ми клас аз бях страшно наплашен от хората и имах чувството,че всеки минаващ покрай мен след малко ще ми скочи в гръб да ме пребие, знам ли...
    Ако всеки минаващ покрай теб е приличал на FemaleEyes, не трябва да се учудваш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Докато четях това, през цялото време поглеждах през прозореца, за да се уверя, че всичко е наред, и продължавах да чета. В момента съм малко емоционално нестабилна /след прочетеното тоест/ и наистина не знам къде се намирам. Как може полицията да не прави нищо по въпроса?!?! И накрая като прочетох, че е написано от жена с дъщеричка, си представих как би се развила тази история /или подобна/ в наши дни и ми стана лошо...Дриймърке, не съм много сигурна дали ти отговарям или пиша по темата, ама ще ме извиняваш.

Мега фен Аватара на Dagichka
    НомНом, съчувствам ти :// знам какво е, и мен много ме заглеждат/заговарят някви крийпове плюс че един психично болен (явно) бивш учител по английски веднъж ме е мернал в центъра и незабелязано за мен се е качил в моя рейс и слезе когато и аз слязох и вървеше на 10метра след мен и тн, оф още настръхвам като се сетя.. и аз си имам страхове свързани с това, филмирам се какво може да се случи и рева понякога ;д имаш ли си спрей за самозащита или нещо подобно в теб? изгледай и клипчета за самозащита.. аз винаги съм със слушалки и се правя, че цъкам телефона, ако някой съмнителен тръгне да ме пита нещо или тн. се правя на разсеяна и въобще не го отразявам и те се отказват..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Пантерке, ако не е твърде нахално, дали ще може да пуснеш някакви снимчици от Рига ? Интересно ми е от гледна точка на обикновен турист как изглежда, та затова избягвам на снимки от нета да разчитам, но пък и не познавам хора, които са били там, та да им прегледам албумите.

@jghgh, жалко Тъкмо се бях наточил да ставам милионер ;д
    душата, през цялото време валя, духа и беше окола нулата, та снимки имам с телефона 3-4. не е туристическа дестинация, няма нищо за
    гледане; за живеене е супер обаче и атмосферата е готинка. ще ти потърся после в бг мама някой пътепис със снимки, аз за Сингапур гледах така

Галакси, не съм, не ми е от най-големите цели, но няма да откажа де. Един ден, като приятелят ми вземе гражданство (немско де), може и да отидем с изследователска цел

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Докато четях това, през цялото време поглеждах през прозореца, за да се уверя, че всичко е наред, и продължавах да чета. В момента съм малко емоционално нестабилна /след прочетеното тоест/ и наистина не знам къде се намирам. Как може полицията да не прави нищо по въпроса?!?! И накрая като прочетох, че е написано от жена с дъщеричка, си представих как би се развила тази история /или подобна/ в наши дни и ми стана лошо...Дриймърке, не съм много сигурна дали ти отговарям или пиша по темата, ама ще ме извиняваш.
    Аз мисля, че баща ѝ го е убил все пак. Такъв тормоз с години... На никого не му е приятно да заплашват децата му с изнасилване и убийство.

И друга по-малко обезпокоителна история: http://www.reddit.com/r/LetsNotMeet/...ed_in_the_fog/
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-09-2015 на 18:40

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Върнахме се от Единбург. Прекрасни два дни. Лежим си на огромната спалня и ще плюскаме, и гледаме филм. Спокойствие и релакс. Прекрасничко ми е!

Аз мисля, че баща ѝ го е убил все пак. Такъв тормоз с години... На никого не му е приятно да заплашват децата му с изнасилване и убийство.
    Не ми се вярва да го е убил. Тоя човек, ако наистина си е нормален човек, както е описано, щеше да се побърка още повече, ако го беше убил. Година и няколко месеца е бил този тормоз, но все пак си е бая. Аз имах един случай наскоро, тук дори, един крийпър беше решил, че има нещо между нас и беше взел да ме следи по темите, та аз тогава бях напълно откачила, представям си ако цялото това нещо се беше случило на мен. Сега ще прочета и другата историйка. ;д

Супер фен Аватара на paradosou
    Разгледах едно приложение и се възхитих на адекватността и хъса на създателите. Някакво вдъхновяващо е ;р.
    Иначе пак установявам, че всеки път като се нацупя за нещо, казано от Х., всъщност сме се разбрали грешно. И всичко е много по-яко, отколкото изглежда .

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Не ми се вярва да го е убил. Тоя човек, ако наистина си е нормален човек, както е описано, щеше да се побърка още повече, ако го беше убил. Година и няколко месеца е бил този тормоз, но все пак си е бая. Аз имах един случай наскоро, тук дори, един крийпър беше решил, че има нещо между нас и беше взел да ме следи по темите, та аз тогава бях напълно откачила, представям си ако цялото това нещо се беше случило на мен. Сега ще прочета и другата историйка. ;д
    Кой?

Кой?
    Оооо, не мисля, че е важно това. Чакай да чета сега. :Д

аз бях ,признавам си, желя те страстно и опасно

>> Няма ли да омеква това гърло вече, утре трябва да се натискат бири, петък си е... Нищо не уча както и очаквах, но поне административните дейности не ги пренебрегвам :д

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    аз бях ,признавам си, желя те страстно и опасно
    Ужс, що се издаде сега? ;с

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не бива да съдиш един мъж заради това,че се е захласнал по теб.Ако си заета обясняваш ситуацията и толкова.Ако нахалства просто се държиш по студено.Друг е въпроса,че както съм казвал и друг път мъжете не четем мисли,а границата между любезността и "абе кефиш ме ама..." както каза момичето от ДАНС в "Столичани в повече" на приятелката си: "Мразя пасивни мъже" Та в тоя ред на мисли ако преминеш границата на любезността за критериите на даден мъж,той нищо чудно и да си помисли,че просто му хвърляш трохички и искаш да задействаш ловеца в него правейки се на плячката вместо ти да го ловиш. Лично аз си признавам,че ако не си осъзнавах иделано положението си и самочувствието ми не беше кота 0 сигурно щях да съм си пробвал късмета при много девойки,които са били много любезни с мен,защото са били готини и защото няма как да зная дали любезността им не е произтичала от факта,че просто са искали да ги забележа и да направя първата крачка...примерно...
    За това трябва да има някаква граница на любезността особено с противоположния пол.

Смятам някак не е много редно от просто любезност да казваш на някой,които си виждала 4-5 пъти,за по 4-5 минути,че се притесняваш за него за каквото и да било,защото на мен примерно именно нещо такова ми се случи преди около месец например.
    Пиша тук, не защото ми трябва нечие мнение, а защото имам нужда да си го излея някъде.
    Освен това въобще не си запознат със ситуацията, че да ми се обясняваш надълго и нашироко. Той ме помоли да му обясня едно упражнение в часа по компютри, аз се съгласих. След това започна да ми пише имейли, да се опитва да говори с мен, аз го режа, той продължава. Обясних му, че си имам приятел, който ме прави повече от щастлива и не желая да се занимавам с него, той продължава. Аз лично това не го намирам за нормално.
    Даже момчето, което стои до мен онзи ден трябваше да му каже да ме остави на мира, понеже става повече от досаден.
    Та хайде, като си започнал, кажи ми как точно съм прекалила с любезностите, като съм му показала как да промени настойките на Audacity.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

Познавам се с такива хора и съм забелязал, че често си нямат на представа че са в такава ситуация, но ако им кажеш в прав текст разбират напълно. Често е много противоестествена идеята да използваш прав текст за да кажеш буквално думите, но можеш да го направиш без да ги унизиш и в най-лошия случай ще иглеждаш странна. Наскоро в общ чат (в IRC, freenode) влезе един човек който излезе изключително крийпи защото явно познаваше на живо едно от момичетата там и забелязах, че трябваше да преодолея някои свои инстинкти за да му посоча защо е крийпи и че ако си каже кой е вече няма да е крийпи, което той прие като съвет.

Очевидно не беше умишлено а негов проблем защото подхода му нямаше как да създаде добро впечатление. Освен това не беше притеснен от реакцията на всички и не знам дали ще послуша ако някоя му каже директно да я остави на мира, но силно се съмнявам да прибегне до насилие - по-вероятно е да не приеме отказа и да продължи да си мисли че има шанс.

Това ми звучи като проблем в който случаите са много подобни. Би трябвало някъде да е анализирано и описано какво се прави в такива ситуации.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    Dreamland
    ^
    Доживях да те видя да коментираш тук.

^
    Доживях да те видя да коментираш тук.
    Ти си нова звезда, затова.

Заренце, що ѝ позволяваш да говори така за теб? ;с

Не ми е за пръв път.

Може би pe6oskeiborda се е получил малко по-добре отколкото очаквах откъм реалистичност. Не съм аз негов фейк, а той - мой виж датите на регистрация

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Не ми е за пръв път.

Може би pe6oskeiborda се е получил малко по-добре отколкото очаквах откъм реалистичност. Не съм аз негов фейк, а той - мой виж датите на регистрация
    Знам, знам.

Лиланда, защо Заренце?

Лиланда, защо Заренце?
    ^^

Град
    Dreamland
    Първият ти профил беше StringTheorist, нали?

Да.

Тогава мислех, че е разумно да очаквам от модератори/администратори които не са платени да следват собствените си правила стриктно заради това ме баннаха и ми изтриха профила, мисля че ги беше срам от нещата които бях написал и искаха да го цензурират. Добре че го изтриха ^^

Град
    Dreamland
    Помня, че един дълъг богословски диспут с теб спретнахме преди 3-4 години.

И едни истории пишеше...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си