.
Затворена тема
Страница 341 от 367 ПървиПърви ... 241291331337338339340341342343344345351 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 501 до 8 525 от общо 9154
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хахах значи май всички ти завиждаме щом всички те обиждат
    някои даже те сравняват с улян
    представи си колко са спрели те и колко ти завиждат
    Ами така излиза, нямам друго обяснение защо всички ме нападат!
    П.П. В училище също така повечето ми завиждаха и малко бяха тези дето се държаха приятелски!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

съжалявам.

Съжалявам, че цял живот се борех за място в рая, заслужих си първи ред в ада, живота е жесток.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хубав ден, завършил с любим филм с любими хора. Супер съм.
    Welcome to the Jungle...

имам теч в банята и не съм щастлива
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Спретееее да ме преследвате ееее пи4киииии ... как може такова нещо еееееее
    Не сте честни честно, светът НЕ Е толкова тесен, колкото на мен ми се случва да се засека с някого, когото помня от преди 7-8 години или пък непознатата, с която пътувах миналата седмица, обаче не си обелихме дума, обаче що да не я видя да ми цъфне на място, на което не съм искал да отида, просто да се появи ей така, същата, от плът и кръв.
    Абе копеле, тряя си намеря аверка, за да спрат да ми се случват такива работи
    И едва ли повече ще стъпя на рап концерт, много съм дръпнал от тия среди, супер не на място бях, затова ѝ обърнах внимание и на нея ...
    А да, запознах се с Мишо Лондона ирл, е .... нищо общо чуек
    Последно редактирано от pac0line : 04-11-2015 на 01:13

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Спретееее да ме преследвате ееее пи4киииии ... как може такова нещо еееееее
    Не сте честни честно, светът НЕ Е толкова тесен, колкото на мен ми се случва да се засека с някого, когото помня от преди 7-8 години или пък непознатата, с която пътувах миналата седмица, обаче не си обелихме дума, обаче що да не я видя да ми цъфне на място, на което не съм искал да отида, просто да се появи ей така, същата, от плът и кръв.
    Абе копеле, тряя си намеря аверка, за да спрат да ми се случват такива работи
    И едва ли повече ще стъпя на рап концерт, много съм дръпнал от тия среди, супер не на място бях, затова ѝ обърнах внимание и на нея ...
    А да, запознах се с Мишо Лондона ирл, е .... нищо общо чуек
    КООЙ Е МИШО ЛОНДОНА? плс плс кажи мии :д и на къв рап беше, в джазматаз ли?

ох, трябва да спра да сънувам такива филми, знам, че надали ще станат някога :д искам да си живея самичка някъдеее, толкова ли много искам :с сега почвам да боядисвам яйца, да видим кво ще се получи :д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    антракса да не го прочете, че ще има драма и сополи
    Ма то баш за него си става въпрос, явно е станало някакво объркване. Той е човека, който ме направи толкова щастлива. Три дни си откарахме заедно, иначе сме двойка от четири месеца.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Божке ле, възпитанието вече стана проява на флирт и причина за невзимане на сериозно...

Аз те питах защо продължаваш да ѝ даваш съвети, не защо ѝ отговаряш на въпроса. Между впрочем така и не видях отговор на въпроса ѝ, но както и да е.

Разликата между учтивост и флирт била тънка. Боооооже мили, ти ако не можеш да различиш учтивост от флирт, си изпуснал първите 7 годинки.

Знаеш, че те харесвам като потребител по принцип, не искам да приемаш постовете ми като нападане или нещо подобно, ама тоя път говориш пълни глупости.

Аурисче, благодаря за каналчето, с удоволствие ще го разгледам и ще се абонирам. <3
    Добре щом казваш. Чудно защо ли в такъв случай много жени хлътват по разни бад бойсове. Сигурно,защото много ги интересува дали флиртуват или са просто учтиви.Вероятно и мислите им може да четат. А флирта за да го има трябва да се подеме от едната страна,която бива заинтересовна.

Оправданието (не казвам,че това важи задължително и за Холи) всеки може да го има и за всичко.Други си е да ти кажат,че са правили нещо от учтивост,за забавление или да ти кажат примерно,че те обичат ама после да излезне, че било просто приятелски казано.Все пак не забравяйте че ние имаме чеп,а вие не.Не е като да не съм виждал как разни момичета се натискат "просто приятелски" на разни момчета,че и разни по специални думички са си казвали.Не е като от учтивост и мен обвързани непознати жени да са ме заговаряли примерно пред тоалетната на някое заведение с реплика от рода на това,че много време съм си го бил тръскал. Не е и като обвързани жени да не са ми търсили видимо вниманието,кокетничейки ми и обсибвайки ме с комплименти.Ама то сигурно и това просто от учтивост са го правили.Знам ли. Пък една омъжена директно в разгара на купона си хвана и брат ми за чепа пред очите на гаджето му,с която са приятелки.Пред нас се оправдаваше,че било от алкохола и просто се изпуснала.Не че и с мен не се сваляше няколко дни....явно от учтивост просто,не че не си беше довела и някакъв,защото си бяха просто приятели пък накрая разказвала и на приятелка на гаджето на брат ми,че той я бил свалял постоянно.Абе аз не знам кьорав ли съм,но такова нещо не видях някакси.Е,поизбъзика се някой и друг път,но повечето време беше надалече,но ако това го е приела за флирт аз как трябваше да приема например нейната голяяяяма учтивост към мен. Та с номера за възпитанието всеки може да мине попринцип,но не е лошо да се вслушва по повод "възпитанието си" и в страничните хора ако смеят да са искрени разбира се.Те по-добре могат да видят нещата как стоят.
    И да разликата между учтивост и флирт е точно толкова тънка,колкото една девойка да хване примерно постоянно да се натиска с даден младеж и едвали не да се целуват държейки се като гаджета постоянно и в един момент,когато опре ножа до кокала да се измъкне от ситуацията с думичките:'Аааа ама аз наистина те уважавам и те обичам,но само като прител.
    Когато една жена си има гадже например всичко по-различно от една приятелска прегръдка с мъж вече минава границите на всякаква учтиовст.Даже поякога и не само физическия контакт е фактор...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    А пък гаджето на приятелят на чичото на леля ми от страната на майка ми каза, че разтягате огромни локуми... :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Предстои пореден Великден, а няма коя девойка да ми боядиса яйцата. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    А, нашите точно ги боядисахме с майка.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...6ef3ed00db4e17
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...438e02ff631ef8
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...38508260c0cf13

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    КООЙ Е МИШО ЛОНДОНА? плс плс кажи мии :д и на къв рап беше, в джазматаз ли?
    лс, иначе съм във Варна сега, там беше евента :д жлъч гена и някакви варненски дето не съм ги чувал, абе за мен зле общо взето :д
    щом съм станал преди обяд, не ме боли глава, значи не се брои за силно

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ние не боядисвахме, не сме от най-традиционните семейства :д Преди боядисвахме за да се радвам само, ама се отказах последните години, голяма мацаница става :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на skate

....

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    http://prikachi.com/images.php?f=ima...pg&sendlinks=1

цапа ми се
    на една от снимките имам троха на масата направо ми вади очите

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И аз те така!

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението

цапа ми се
    Хаххаха, намерих я, на втората снимка

Много яко време днес, чакаме гости, абе..

Боядисах яйцата, направихме си хубав великденски обяд и възнамерявам малко по-късно да си оползотворя невероятния ден!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението

цапа ми се
    Красивички са станали, браво.

ОН: Видях бабини, сега ще се видя с едната аверка, после с останалите две. Общо-взето хубав ден. Още ми е влюбено и готино, нямам търпение да идва 13ти значи! За пръв път нямам търпение за рождения си ден, щото ще си имам най-якия подарък на света.

Мега фен Аватара на Dagichka
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...da2148fe8c3d92
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...d299e6ce8962c0 да се похваля и аз, играх си с лепенките един час буквално, но ми харесват как се получиха яйцата, особено това :д :3

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ма то баш за него си става въпрос, явно е станало някакво объркване. Той е човека, който ме направи толкова щастлива. Три дни си откарахме заедно, иначе сме двойка от четири месеца.
    И аз за него говорех, той е много емоционален, преживява всичко, но ако се замисли как говориш за бившите и реши, че същото може да стане и за него, тогава вече става страшно.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ние не боядисвахме
    От няколко месеца чакам Великден, за да те питам дали искаш да се чукаме и да не прозвучи вулгарно.
    Развали ми целия празник.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Много са ви хубави яйцата на всички :3. Ето ги и нашите:
    http://i.imgur.com/u6Hep3d.jpg
    http://i.imgur.com/zc4tLEc.jpg
    Моята единствена заслуга е в заснимането .

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    От няколко месеца чакам Великден, за да те питам дали искаш да се чукаме и да не прозвучи вулгарно.
    Развали ми целия празник.
    Ех, не съм знаела, хайде догодина ще се пробвам Тази ще е с дървените яйца
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А пък гаджето на приятелят на чичото на леля ми от страната на майка ми каза, че разтягате огромни локуми... :Д

Аз само последно ще кажа на Някойтам, че аз си казах - ако не можеш да различиш флирт от учтивост, си изпуснал първите 7 години. Оттам нататък каквито искаш примери за очеваден флирт ми давай и казвай как не е било просто учтивост. То в повечето ти примери дори учтивост не видях, а чисто и просто вулгарност, ама айде..

Цитирай Първоначално написано от Muffins Виж мнението
    Боядисах яйцата, направихме си хубав великденски обяд и възнамерявам малко по-късно да си оползотворя невероятния ден!
    Сладурка, понеже миналия път забравих, добре дошла в нашето форумно миниобщество. Само хубави емоции да имаш тук, ей! ;3

ПТ: Пак станах в 14 часааааа...Ще изперкам..

Милата ми пак изживява гадории, ще се опитам да ѝ помогна доколкото мога, пък дано успея.

Мойто ми липсва много...Днес, утре и други ден ще изтърпя и във вторник ще се видим. Малко остана. ;с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си