- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Тази седмица аз съм заета, другата той и ще се видим чак след 27ми... евентуално. Бах.
Сега на 21ви да взема сертификата и да се освободя по право и живота ще е една идея по - лек![]()
Супер доволна съм от себе си, от първия ден тръгнах с отличните оценки, пък изобщо не ги очаквах ^^
Иначе, той нещо ме притеснява. Има нещо, знам си. Много често съм отвратителна с него, знам си го и ми е супер гузно, извиних му се, въпреки че това нищо не оправдава. Дезориентиран ми е някакъв, не знам. Сигурно си има проблеми, няма да му се бъркам.
Всичко е наред. Тази втора смяна добре ми се отразява (въпреки, че малко ми се спи), в супер доброто настроение съм, пък и времето е хубаво. Дано и така да си остане.
Остават два месеца и половина, да минават бързо.
Аз обикновено отказвам, но за този малкият не мога да откажа. А и като ми каза, че просто няма кой да го вземе, не мога да го оставя просто ей така. Поне едно си знам, следващите 5 години поне деца не желая.
май звучи по-страшно, отколкто еПървоначално написано от LoadRunner
Иначе съм скапана от умора. Станах в 6, дотътрих се до университета, презентации така и не правехме понеже...и аз не разбрах защо. Останалите класове минаха, този по Английски все още ме плаши, ама май не съм единствената, но май е и без да иска.
Малкият беше тук само от 5 до 7, утре ще е повече, ама той е лесен, една бутилка мляко и "Светът на Елмо" до дупка![]()
Какво по-яко от това да ти причернее в метрото...така хубаво съм събрала границите, че добре че се бях облегнала на една от вътрешните врати на мотрисата, че иначе щях да се пльосна като опълченец там. 10 минути седя на Жолио Кюри , където е хладно и се потя като прасе преди заколение...за 2ри път ми се случва в живота такова нещо, предния път беше преди около 2 години и пак ми мина за 10 минути, но чувството,че ушите ти заглъхват, пред очите ти е мрак и буквално нямаш контрол над тялото си е побъркващо. Сега се наливам с кафе, плюскам шоколад и се надявам да не ми се случва поне днес пак, защото и вчера бях неразположена, ама днес направо си такова майката. Отворила съм всички прозорци покрай мен,че иначе пак ще врътна белтъците.
Добре поне ,че колегите са прекрасни,ако се наложи ще ме сменят,ама дано не се налага. Не искам повече да го преживявам това, отвратително е.
Иначе - прекрасен ден на всички Ви :*
maDamn
Аз вече се реших. В събота отивам. ^^ После ще ви показвам и снимки хаха.
ПТ: От Виваком ме събудиха да ми предлагат таблет. Вчера пък някакви други идиоти ми предлагаха кредитна карта. В момента ми се спи та 2 не виждам, а трябва и да ставам да се оправям. Поне времето е готинко и ще ми е приятно днес.
Болен съм, да му еба майката.
Welcome to the Jungle...
Да се похваля - вчера съм чукнала 2 - 2.3 литра течности, а в момента вече отивам към литър и половина, пък няма един часа.
Доволно.
Вчера пък си намерих - буквално - секцийка и си я прибрах. Оказа се, че има невероятни попадения в нета като гардероб от някакъв красив (!) брезентов материал за 20-30 евро, ебаси якото! И само гледам някакви декорации за вкъщи, вече съм си планирала как ще ми изглежда тоалетката^^
Очаква ме нов изпит, захващам да уча.
Приятно ми е някак, но не съвсем.
Не знам как да го измисля за петъка. Нямаме превоз. И ако ще сме с кола трябва да го отложа за петък, но пък искам да сме си само ние. Той не знам дали мисли да пътува до тук. Ако ще го прави- сигурно ще е изненада, ама аз искам да знам, за да идем с неговата кола :д Уф.
И тия токчета дано дойдат утре. И дано съм ги нацелила, иначе ще ме е яд.
Мхм.
Апък преди рождените ми дни- винаги ми е тъпарско :д
Яде ми се млечна салата.
Слушам си Руши. А не ме кефи. Защо...
lunaataa
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ахх, като малка бях луда фенка на руши, исках да се жениме и му пращах любовни писма по полубрат му, който сигурно милия ги е хвърлял де
аа, днес пак ме изкараха извън нерви тъпите селянки.. момчетата да носят по 2 инструмента, ние с по една тежка метална тринога, ама принцесите с празни ръце видиш ли, че и зор ни даваха да вървим по-бързо, че слънцето им пречело? аре у лево..
ще ми оставя тя инструмент за 2 бона без надзор за да отиде да си чати на айфончето на сянка..
:дд това с Руши е сладко
това с луната също :д
Изнервих се. Не стига, че има някакъв проблем с тръбите, ами и тя отгоре сипва. Толкова е тъпо. Стоиш си, всичко ти е 6, майтапиш се и си щастлив, и после ти става криво, всички са ти виновни за нещо си там и трябва да се заяждаш. ъгхх.
Сега трябва да ходя до железарийския.
Смачкано ми е такова едно. Хем се наспах добре и пак ми някакво убито. Ей сега си правя тренировката и сядам на биричка. Всички знаем, че студената биричка повдига духа, а ще ми трябва силен дух, за да си направя протоколите после.![]()
Смях да има.
посмях се на google преводача как превежда страниците
Взех си телеееефонаааааа, най накрая :д
Бързо стана като цяло де, доста пари дадох обаче, но нямаше как
Ебаси,за 1 ключ 500 лева о.0 ... Квото е,ще ги дам,няма какво да правя. Само ако разбера сега защо майка ми се цупи,чудо ще е..