- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
^pohvalno
разбираемо е защо злобеете. с'а лятото ви е срам да си покажете телесата с целулит, стрии и пот.
дебелаци. <:
а, НЗ
бтв, някойтам, не е коректно да ровя статистики от 90-та насам. дори няма да си правя труда. най-малкото, ЦСКА е много по-млад отбор от леФски. и пак сме били повече пъти шампиони![]()
Кока кола валиния... never again.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
предадох се и пих антибиотик, то се е видяло ;д и тва чудо веднага ми облекчи болките и си заспах нормално поне ^^ забравих вече какво е да се чувствам нормално и нищо да не ме боли ахах все едно миналата събота беше преди стоо години.. но и това ще мине пъГ!! искам да започна да се занимавам с нещо, трябваше да си взема материали от шивашкото магазинче докато можех, ама нейсе.. пак ще нарежа някоя стара блуза за да бродирам разни буквички :д
Последно редактирано от Niakoitam : 04-25-2015 на 13:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
чувала съм за историческа личност с прозвище Левски.
https://www.youtube.com/watch?v=0QYMQ5z60qI
аами, потрес
Трябваше да си хвана гадже, да ми подреди гардероба и стаятаСъжалих, че почнах да чистя и подреждам
![]()
>>DjBelev<<
Разбираемо да пишеш такива неща, при положение, че не си запозната. Имам чувството, че децата влизат в уикито и гледат, кой отбор има най-много титли и си го избират за любим. Когато БКП си основе отбор, който трябва да бъде спортното лице на нова СОЦАЛИСТИЧЕСКА България, мисля че е излишно да се пише повече. Когато отгоре ти нареждат какво да правиш, когато обираш всички най-добри спортисти (насилствено в повечето случаи), няма как да не бъдеш шампион. Странно защо намирам прилика с управлението на Франко и титлите на Реал, както и престъпния клан на Аниели и Ювентус, та даже и симпатичните Ривър Плейт. Това все едно Ким Чен Ун да си направи футболно първенство, в него да има отбор с неговото име, там да са всички най-добри родни таланти и този отбор да не стане шампион. Иначе от 90-та насам, ЦДНА е бил колосалните 5 пъти шампион на България.
на тази възраст трябва да се пазиш
към ЦСКА имам чисто емоционално-носталгични чувства, слънце. любим ми е по ред причини, не ми пробутвай предположенията си. никога не съм била фенка на футбола, но като МАЛКА /зебележи, вече не съм/ съм ходила по мачове с баща ми. привързах се към този отбор, защото по някакъв начин осъществяваше крехката връзка, която имах с daddy-то.
so, peace.
Винаги идва този ден в живота ти, в който internet explorer е единственият браузер, който ти върши работа, защото разработчиците са пригодили нещо си за него, особено като става дума за някакви java аплети :д ( щото на другите браузери иди дири от къде да даваш разрешения да ти ги зарежда, на IE автоматично ти ги пуска :д )
лошо ми става
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ползвам и мозила, само опера не ползвам.
Не пиша софтуер, съответно очаквам да ми кажеш защо греша, като не ползвам опера.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...