- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Бесен съм! Прецаках си възможността за по-добра оценка по единия предмет и си изтървах последната лекция по друг заради глупости, които явно не са били особено важни...
Колкото ми е нервно покрай цялата история с даскало, само толкова ми трябваше.
много ми е езотерично нещо
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чудно,чудно съм
Гледам как 12класниците се потят пред изпитните резултатизабавничко ми е, ама преди 2 години и аз бях така.
maDamn
малко си издънил БЕЛ,ама едно голямо браво за физиката![]()
maDamn
Не съм се издънил по БЕЛ, аз очаквах по- малко, иначе благодаря.
Е, по моите критерии си, но това е друг въпрос. Успех с кандидатстването![]()
maDamn
Колко е подла учителката ми по БЕЛ, не е за вярване.. Извика ме при себе си и ме пита къде ще кандидатствам, казах ѝ, че май ще остана в Ботев (където уча сега) и тя ми каза, че в такъв случай може да ми остави 5. Значи, ако ѝ бях казал МГ/АГ, щеше да ми остави 4.. Остави ли ми 5-ца, влизам в МГ без съмнения.
Не знам дали да съм доволна.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
^на твое място бих била..
нов ъпдейт: абе.. смотано ми е много всъщност...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
браво, Ели!
тая година наистина са по-ниски резултатите от матурите. ние бяхме по-умен набор ;p не че има някакво значение. въобще нз що съм си давала толкова зор ;/
Опитвам се да се справя с knows-it-all човече, за всичко иска да има последната дума, все едно всичко може, всичко е опитал, за всичко е уверен. На всяка тема се опитва да си го премери с мен и винаги го вади по-голям.
Happily, съм емоционално осакатена по темата, не ми пречи да отреагирам и бях малко долна и като разправяше, че България има невероятно добра железопътна инфраструктура, го порязах веднага дали е бил из Европа.
Буквално не ти дава възможност да се отпуснеш, примерно си казвам - ще ходя след малко на рецепцията да check-out-на възможно най-много неща днес, и той - да, да, спокойно, ще отидеш там, ще платиш, бла бла бла ... просто споменавам, за да поддържам small talk, обаче той веднага не пропуска да припомни колко е неуверен и да ми изсипе торба факти, за които не съм попитала :д
Изморена съм от хора и техните личностни проблеми и потребности, или по-скоро от тези, които имат нужда да ти натикват нещо в лицето. :д
Виждам, че е решил и че вече е станал авторитет, но е туу агресив, без да се усеща, поне не е глупав, макар, че от 2 седмици се опитвам да му обясня, че можем да играем в един отбор и че не съм заплаха за позицията му, защото не желая това, което той иска и което вероятно ще получи, или пък явно той иска нещо повече :д
Съмнявам се, че целият този процес е съзнателен в главата му, а ако не е - надявам се да не се съюзи с другия такъв като него, защото от предишната такава персона се опитвам да бягам с 200, обожавам хора, които използват правилата, за да уплашат и объркат хората и за да наложат власт след това :д
Последно редактирано от NomNomNom : 06-05-2015 на 11:06
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тотално разочарование на матурата... 4.61 по БЕЛ, 3.58 на английски. Хайде, да кажем, че английският няма да кандидатствам с него и не съм си давал зор много, но на БЕЛ.. Не са ми дали много точки на есето явно. Здраве да е..
Хора, благодаря ви за честитките и пожеланията!^^
Помирисвам свободата вече, близо ееее! Днес мисля най-сетне да понаправя някакви физически упражнения малко, толкова съм схваната, че не е истина. Ако ме натисне мъж ми за масаж, ще пищя като заклана сигурно.
Мани, направо ме е страх да се кача на кантара, предвид, че бях болна, съм със сигурност поне -3кг, като си видях ръцете, лошо ми стана.
Лекичка, полекичка започвам пак... Сега почивка един следобед и захващам мениджмънта. Имам небивалите 2 дни и половина за него, толкова много време е, ехееее!
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-05-2015 на 13:06
казах ли ти
засрами се младежо
Бъди сигурен, засрамен съм още от както си видях резултата.
че не ми повярва бе
аз ти казах
казах ли ти
ах, спомням си миналата година по това време как с половинката тъкмо бяхме тръгнали за дънкин донътс да ядем безплатни ии разбрахме, че са излязли резултатите и се спряхме по средата на графа на най-оживеното и се опитвахме да хванем нет за да си проверим резултатите :д и как майка ми не повярва, че имам толкова по български i се наложи да й го повторя 5 пъти
всичко ми се струва толкова далечно вече :с
взех си всичките заверки и половината изпити бациии, ще се празнува :д
https://www.youtube.com/watch?v=GTd1647CTFs
One Share Can Save a Life
хахахахах, сякаш ще я чукат до смърт
Защо е толкова модерно да се правят скрийншит на оценки, изпити, сертификати и да се качват по фб и форуми...
Никога не съм го разбирала
Иначе, честито на печелившите